A francia sajtó is beszámolt a magyar Cola-ügyről

2019. augusztus 6. 21:30
„A Coca-Cola LMBT-párti reklámja vihart kavar Magyarországon.”

A francia sajtó is foglalkozik a Coca-Cola LMBTQ-barát magyarországi kampányával.

A Courrier International nevű, nemzetközi hírekre koncentráló, tekintélyes lap „A Coca-Cola LMBT-párti reklámja vihart kavar Magyarországon” címmel közölt cikket az ügyről. Idézik Vésey Kovács Lászlónak a Pesti Srácokon megjelent írását, ami szerint „már Budapestet ostromolja a homoszexuális lobbi”, illetve rámutatnak arra is, hogy Boldog István fideszes képviselő bojkottot hirdetett a cég ellen. Ugyancsak beszámolnak arról, hogy a „nyíltan homoszexuális, híres rendező”, Alföldi Róbert, valamint Ujhelyi István kólával fotózkodva álltak ki a reklámkampány mellett.

A hírt átvette a markánsan jobboldali Valeurs Actuelles is, amelynek oldalán egy ideig vezető anyag volt az üggyel foglalkozó cikk. 

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A francia sajtó is beszámolt a magyar Cola-ügyről"

Érthető. A franciáknál annyira nem történik semmi, nincs probléma, olyan nyugalom van, és állóvíz minden, hogy muszáj egy kis problémát Magyarországról importálni. A marhák.

Napi Cola fogyasztó voltam, de megtaláltam a nem-Cola ízű új üdítőitalomat. Minden bojkottálónak javaslom, hogy tegyen hasonlóképpen.

Ez NEM így van.

A homoszexualitás volt, van, lesz. Nem lehet követendő példa nemi szervek NEM rendeltetés szerinti használata helyettesítések igénybe vételével, mégha vannak is olyanok, akiknek ez az igazi. Az igaziból gyermek foganhat.

Nagyon fontos, h. még véletlenül se higgye egy fiatal, h. ez egy jó alternatív út. Nem jó, eleve tele lesz megalkuvásokkal.

A Coca-Cola rosszat lépett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés