Lediplomázott Novák Előd

2019. augusztus 2. 18:30
Felesége, Dúró Dóra a Facebookon gratulált.

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke a Pázmány Katolikus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán szerzett diplomát. Felesége, Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese hosszú Facebook-posztban gratulált férjének.

„Három kisgyerekünk nevelése mellett pótolta régi mulasztását Előd, amiért nagyon büszke vagyok rá: diplomát szerzett a Pázmányon. 18 éves korában közéleti szerepvállalásai elsodorták a felsőfokú tanulmányoktól, de a közügyek folyamatos gyakorlása mellett nemcsak sajtófőnökként, szóvivőként, kampányfőnökként tevékenykedett társadalmi munkában, hanem újságíróként, főszerkesztőként, médiacég vezetőjeként egyaránt dolgozott, majd az Országgyűlésben is a médiapolitika lett a legfőbb szakterülete a sajtóbizottságban. Örülök, hogy Előd egyetemi tanulmányait is együtt küzdöttük végig az elmúlt években, és hogy 2016-ban a Jobbik-frakcióból való, váratlan kizárása után azonnal új feladatot keresett: a főállású apaság és a honvédségi szolgálat mellett még ezt is vállalta, és becsülettel végigcsinálta, az utolsó évben már újra aktív politikusként (illetve kezdetben sajtófőnökként, majd EP-választási kampányfőnökként) ötvözte a gyakorlati tapasztalatokat és az elméleti tudást. Ráadásul pont jókor: még a negyedik gyermekünk születése előtt.”

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem is tudtam, hogy van ilyen szakma, hogy "kommunikátor".

Gratula Előd! A négy gyerek azért nagyobb teljesítmény...

akkor ez a diploma ennyit is érhet, ha ez a balfasz lediplomázott

Csak nem irigykedsz?

Felnőtt fejjel, nagycsaládosként nem lehetett ez sem könnyű.

Ország-világ elé kivinni azért elég visszás. Ez nem egy Nobel-díj, elég sok diplomás ember él hazánkban. Ha pl. Novák Down-szindrómás lenne, és úgy szerezne egy diplomát, az tisztelet érdemelhet, de politikusként (kötetlen munkaidő) és 3 gyermek mellett nem anya, hanem apaként levelezőn azért ez nem rendkívüli teljesítmény.

"kommunikáció és médiatudomány szakán szerzett diplomát"

Gratulálok Elődnek a 4. gyerekhez.

Először is, Pázmány Péter Katolikus Egyetem.
Másodszor gratulálok Elődnek.
Harmadszor ennyi idősen (39) és három gyerek mellett nem lehetett könnyű a tanulás, akkor se, ha csak 3 éves volt a képzés és nem 5 vagy 7 év.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés