Berki Krisztián SPONTÁN módon kirohant Rónai Egon műsorából

2019. július 23. 22:57
Döbbenetes képsorok.

Megméretteti magát a főpolgármester-választáson Berki Krisztián. A médiaszemélyiség kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, a beszélgetést ezen a linken nézhetik meg.

Berki elmondta: az előválasztás „Muppet-show” volt, a főpolgármester-választás pedig „inkább a stratégiáról szól, mint a politikáról”. Kifejtette: elege lett abból, hogy tornából felmentett emberek indulnak a választáson, illetve egyikük 40 éves koráig az édesanyjával élt. Egy politikusnak ápoltnak kell lennie, tudnia kell kinézni valahogy – értekezett.

A jelölt arról is beszélt, hogy tökéletes a tárgyalástechnikája, „mindenki róla beszél, mindenhol ő jelenik meg”, az emberek megállítják az utcán, hogy kifejezzék támogatásukat. Berki szerint tökéletes vezető lenne ő, ambiciózus, sikerorientált, nincs nála vesztes projekt, figyel az emberekre, „tulajdonosi szemlélettel” lenne Budapest iránt. Azt szeretné, ha esetleges októberi győzelme után Tarlós István egy évig tanácsadóként segítené munkáját. Állította: vannak partnerei, akik támogatni fogják kampányát, amely – mint mondta – várhatóan több mint százmillió forintba fog kerülni.

A beszélgetés végén Berki fogta magát, és kirohant a stúdióból, előtte annyit jegyzett meg, hogy a műsorvezető Rónai Egon MTK-rajongói mivolta miatt elfogult vele szemben.

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Spontán". :)

Berki proli trollkodásban erősebb, mint az ál-entellektuel Puzsér troll.

Olga kezdte a Böszménével.

" „tulajdonosi szemlélettel” lenne Budapest iránt "

Ennyi talán elég is Krisztiántól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés