Magyarország kiáll az üldözött keresztények mellett

2019. július 17. 15:52
A segítséget kell odavinni, ahol a baj van, nem a bajt idehozni.

A Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára az amerikai törvényhozás épületében, a Capitoliumban tartott imaesten ismertette a magyar álláspontot, miszerint a segítséget kell odavinni, ahol a baj van, nem a bajt idehozni.

A két és fél évvel ezelőtt indult Hungary Helps Program keretében zajló magyar humanitárius segítségnyújtásnak köszönhetően az üldözött közel-keleti keresztények számára egyértelművé vált, hogy a világ nem feledkezett meg róluk, nincsenek egyedül, hisz Magyarországra mindig számíthatnak – mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára az In Defence of Christans (IDC) szervezet imaestjén Washingtonban.

Az államtitkár kitért arra is, hogy Magyarországot méltatlan támadások érik a liberális elit részéről. Mint fogalmazott: Azért támadnak minket, mert megvédjük határainkat, keresztény kultúránkat, nemzeti identitásunkat. Mi nevén nevezzük a dolgokat, és a „húsvéti hívek” helyett kimondjuk, hogy a keresztények keresztények – tette hozzá Azbej Tristan, utalva Barack Obama korábbi amerikai elnöknek a húsvéti sri lankai terrortámadással kapcsolatos kijelentésére. Mint ismeretes Barack Obama, a Twitteren közzétett részvétnyilvánításában tartózkodott a keresztény szó használatától, noha a merényletek elsősorban templomok ellen irányultak.

Beszédében Azbej Tristan kijelentette, hogy a magyar kormány elítéli a képmutató liberális kettősmércét, és nem nézi csendes, cinkos módon az illegális migrációt és a szélsőséges iszlám terrorizmus térnyerését.

(MTI)

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gondolom kellemetlen, hogy ti viszont a pártotokkal , és mérhetetlen nagy agyi kapacitásotokkal a béka segge alatt vagytok. Tényleg igazságtalan. Mindenki veletek szembe jön a sztrádán.
Nincs más megoldás le kell váltani azt a büdös tetves többségi szavazótábort! Ugye "nagyon agyas"? :DDD

Ezt az okádást egyedül produkáltad, vagy a "nagyon profi" társaiddal együtt hoztátok össze?
Bár az újra ismétlődő fröcsögések minden mondatodban, még egy ilyen régi trolltól is szégyenteljesen szánalmas, és unalmas, így aztán jutalomból részemről, repülsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés