Fiatalok? Tiszták? Nem!

2019. július 12. 12:46

Bencsik András
Demokrata
A Momentumnál romlottabb és veszedelmesebb politikai tényező még nem bukkant fel a legújabb kori magyar demokrácia színpadán.

„A Momentum nevű párt Budapesten 17 százalékos támogatottságot ért el, országosan pedig tízet. A semmiből törtek elő. Sokan nem minden alap nélkül a közutálatnak örvendő SZDSZ reinkarnációját látják benne, de az elődpárt romlottsága, magyargyűlölete és korruptsága nélkül. Soha ennél nagyobb tévedést. A Momentumhoz képest az SZDSZ romantikus költők gyülekezete volt. Ennél romlottabb és veszedelmesebb politikai tényező még nem bukkant fel a legújabb kori magyar demokrácia színpadán.

Első jelentős eredményük a magyar olimpiai rendezés sunyi megfúrása volt. Második jelentős eredményük, hogy Cseh Katalin szülész-nőgyógyászt küldték ki Brüsszelbe képviselőnek, merthogy ez a nő olyan progresszív. Progresszív? Idézet a Klubrádió műsorából: »Cseh Katalin: – Aki abortuszra kerül, az választhat – általában a nők választanak, nyilván van pár olyan orvosi eset, amikor az orvos választ, de általában a nő választ –, hogy ő hogyan szeretné megszakíttatni a terhességet. Tehát van ennek az a klasszikus sebészi módja, amit Magyarországon is végeznek, illetve van emellett… Papp Réka Kinga: – Köznyelvi nevén botmixer. Cseh Katalin: (nevet). Papp Réka Kinga: – Igen, elég brutális. Cseh Katalin: – Hát igen, ezt még nem hallottam. Papp Réka Kinga: – Komolyan? Közszájon forog. Cseh Katalin: (nevet) – Majd elterjesztem én a kis körömben…«

A liberális média igyekezett mentegetni a brutálisan véres poénon nevetgélő orvosnőt, de nem sokáig tehette, mert a momentumos újabb akcióra szánta el magát. Facebookos oldalán az alábbi felhívást tette közzé: »Születésnapom alkalmából pénzbeli támogatást kérek a Planned Parenthood számára. Azért választottam ezt a jótékonysági formát, mert az ő missziójuk sokat jelent nekem, és remélem, megfontoljátok ezt az adakozást, mint egy lehetőséget, hogy velem ünnepeljetek…«

Ez az a Planned Parenthood, amelynek tevékenységéről a bevezető mondatok szólnak. Amely üzleti megfontolásból már ott tart, hogy a »születés utáni« abortuszt is megengedhetőnek tartja. Amerikában közfelháborodást váltott ki a szervkereskedelem céljából elkövetett módszeres és tömeges csecsemőgyilkosságok gyakorlata. Erről ma bőven olvashatnak. Itt csak egy tényre hívnám föl még a figyelmet. Ez a gyilkos szekta, amelyet a sátáni George Soros is támogat, ma már az önök gyermekeire és unokáira is veszélyt jelent.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még annál is rosszabb.

Miféle erősödés mutatkozik?
Az ellenzék összes szavazója ugyanannyi, csak a pártok között pendliznek.
Szegények össze vannak zavarodva, már azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok, melyik ellenzéki pártra szavazzanak.

Válaszok:
ThunderDan | 2019. július 12. 16:28

Olyan jót derültem:-))))
A momentum megsértődött a PS cikkén és feljelentést tesz:-))))
Oda a sajtószabadság, a vélemény nyilvánítás.

"megerősödik az ellenzék"

Forrás?

Konkrétan még CSÖKKENT is az MSZP-DK-neoJobbik-Monentum-LMP összellenzék szavazati aránya 2018-hoz képest... nem is kis mértékben.

Válaszok:
pollip | 2019. július 12. 16:58

Te biztos tudod, hogy mit akar, mi a programja az ún. Momentumnak... Leírnád, tényleg megköszönném.
Ja, hogy kb. annyit, mint anno Kun Béláék.
Egy momentumnyi történelmi időkeretben - 133 nap! - elérték, ...Magyarország teljes kiszolgáltatottságát a "béke"tárgyalásokon...
Ja, hogy ők ezért lettek gründolva.
És a Momentum?
Ők miért lettek gründolva?

Na jó, de azért ők a többség:-)))

Mi nem igaz abból, amit Bencsik leírt? A Momentumnak még van mit tanulnia, az anarchia, amit képviselnek, önmagában nem elég.

Látom, nincs értelmes mondanivalód, ezért trágár szóvirágokkal helyettesíted azt. Jellemzően kedvenceidre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés