Szombathely: a Fidesz-KDNP jelöltje reméli, nem lesz személyeskedő a kampány

2019. június 22. 15:44
Balázsy Péter szerint soha ennyi fejlesztés nem volt még Szombathelyen.

Balázsy Péterrel, a Fidesz-KDNP szombathelyi polgármester-jelöltjével közölt interjút a VAOL. Balázsy elmondta: soha semmilyen pártnak nem volt a tagja, ugyanakkor öt éve vezeti a Vas Megyei Önkormányzati Hivatalt, az önkormányzat szakmai vezetőjeként részese a közéletnek. Szerinte soha ennyi fejlesztés nem volt még Szombathelyen.

Elmondta: tisztában van azzal, hogy nem egyértelmű minden beruházás megítélése, viszont elvitathatatlan, hogy Szombathelyen – alig egy évtized alatt – több száz milliárd forintot fordítottak a város megújítására. Hozzátette: utaknak, járdáknak, parkoknak kell még megújulniuk, javulnia kell a köztisztaságnak, a nagy projektek mellett az emberek mindennapjait érintő dolgokkal is foglalkozni kell. Utcáról utcára, járdáról járdára kell modernizálni a várost – fogalmazott.

Balázsy abban bízik, nem lesz személyeskedő a kampány, a választók pedig elképzelései, programja, hitelessége és az eddigi életútja alapján döntenek majd. „Nem vagyok pártpolitikus, és nem lenne más felkérés, amire igent mondanék, azon kívül, hogy a szülővárosom polgármestere legyek. Ha ettől változik a megítélésem, annak a kockázatát vállalom” – mondta.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ún. Jobbik kit indít?

Költői kérdés volt...

Szebb MSZP/DK-t!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés