Harminc éve tart a rendszerváltó harc

2019. június 17. 8:43

Vincze Viktor Attila
888
Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik a Szovjetunióban hittek.

„Az MSZP-SZDSZ kormányok idejei alatt elvesztegetett évek miatt a rendszerváltás, azaz a rendszerváltó és a diktatúra utódszervezetei, valamint politikai erői közötti küzdelem pedig még mindig tart, bár láthatóan gyengültek az elmúlt harminc év alatt a diktatúra képviselőinek pozíciói. A hajdani és valódi rendszerváltást akaró politikai erők közül mára már csak a Fidesz és a KDNP maradt talpon.

A rendszerváltást akadályozó MSZP és SZDSZ helyét pedig úgy tűnik, hogy új szereplők veszik át. A magyar belpolitika legfrissebb abszurd fejleményeként pedig jelenleg a balliberális ellenzék két legmeghatározóbb pártja a pártállami MSZMP legsúlyosabb örökségét a saját Szemlőhegy utcai villájának a sötét történelmi szimbólumával büszkén magáénak valló Gyurcsány Ferenc-féle DK és az SZDSZ szellemi örököseként fellépő Momentum.

Ez azt jelenti, hogy ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is vakon hittek Soros szélsőséges ideáiban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már Kádár is megmondta a bukás előtt, neki mindegy, melyik segget nyaljuk. Ez a mentalitás ma is jellemzi a ballibet.

Áááh... VV Attila a 888-tól!
Ez lenne a dolgozatod? Na, akkor nézzük:

–Harminc év... állampárt... rendszerváltás... hol van Orbán? ...jó, már látom... azt írod,
hogy
"Orbán Viktornak a valódi közhangulatot és a népakaratot kifejező beszéde azonban egészen más, sokkal fontosabb, radikális rendszerváltó jelentéssel ruházta fel a történést. A szovjet megszállókat kiszolgáló kommunista diktatúra képviselői által elvárt visszafogott megszólalásokkal szemben ugyanis Orbán Viktor olyan történelmi beszédet mondott el a Hősök terén, amelyben bátran megnevezte a demokratikus átalakulás egyik legfontosabb előfeltételét, azaz az orosz csapatok azonnali kivonásának a követelését."
Nem rossz,
nem rossz kedves Attila, de pár napja, éppen nálatok a 888.hu-nál a Fodor-Horváth Zsófia a tiednél sokkal jobbat írt. Várj, itt is van... figyeld ezt:
"Orbán Viktor születéstörténete teremtő: elhozta a demokráciát és a szabadságot Magyarországra" vagy ezt: "Orbán kiűzte az idegen megszállókat".

Érted, Attilám? Teremtő születéstörténete van a mi Orbánunknak... ő űzte ki az idegen megszállókat... látod, neked is ilyeneket kellene írnod. A Zsófia biztos tud neked segíteni.

Na, jó,
azért olvasom tovább...
Demokratikus Ellenzék... SZDSZ, aljas...áruló... igen... négy igenes népszavazás...
ezt írod:
"Amikor ugyanis látta a SZDSZ, hogy az antikommunista retorika ellenére sem számíthat az első szabad választáson komoly választói támogatásra, akkor a rendszerváltás egyik legszégyenletesebb akciójaként a négy igenes szavazással elvette a jogot a magyar emberektől, hogy ők választhassák meg közvetlenül a köztársasági elnököt. Ezzel ugyanakkor pedig előkészítette a politikai teret arra is, hogy Göncz Árpádból politikai zsarolással köztársasági elnököt csinálhassanak"
Mondd, Attila,
te ezt komolyan gondolod? Ájájjj... Biztos vagy abban, hogy az emberek már ennyire hülyék? Elfelejtették volna, hogy "a rendszerváltás egyik legszégyenletesebb akcióját"
nemcsak az SZDSZ kezdeményezte, hanem a mi kedves Fideszünk is?

A Gé Fodor mit mond? Hogy tényleg elfelejtették?
Hááát... ti tudjátok, mit csináltok...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés