Harminc éve tart a rendszerváltó harc

2019. június 17. 08:43

Vincze Viktor Attila
888

Ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik a Szovjetunióban hittek.

„Az MSZP-SZDSZ kormányok idejei alatt elvesztegetett évek miatt a rendszerváltás, azaz a rendszerváltó és a diktatúra utódszervezetei, valamint politikai erői közötti küzdelem pedig még mindig tart, bár láthatóan gyengültek az elmúlt harminc év alatt a diktatúra képviselőinek pozíciói. A hajdani és valódi rendszerváltást akaró politikai erők közül mára már csak a Fidesz és a KDNP maradt talpon.

A rendszerváltást akadályozó MSZP és SZDSZ helyét pedig úgy tűnik, hogy új szereplők veszik át. A magyar belpolitika legfrissebb abszurd fejleményeként pedig jelenleg a balliberális ellenzék két legmeghatározóbb pártja a pártállami MSZMP legsúlyosabb örökségét a saját Szemlőhegy utcai villájának a sötét történelmi szimbólumával büszkén magáénak valló Gyurcsány Ferenc-féle DK és az SZDSZ szellemi örököseként fellépő Momentum.

Ez azt jelenti, hogy ma ugyanazok a baloldaliak mondják azt, hogy Európai Egyesült Államokra van szükség, akik 30 évvel ezelőtt még a Szovjetunióban hittek. A rendszerváltás árulói pedig már harminc évvel ezelőtt is ugyanazok a liberálisok voltak, akik akkor és ma is vakon hittek Soros szélsőséges ideáiban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150176

Ajánljuk még a témában