Nincs komolyan vehető szélsőjobboldali mozgalom

2019. június 17. 18:12
Caleb Beers
Quora
Természetesesen azok, akik azt hiszik, hogy a nácizmus virágzik, ugyanazok, akik azt hiszik, hogy a republikánus politikusok titokban nácik.

„Persze, vannak úgynevezett »neonácik«. És vannak »újpogányok«. Mindkettő alapvetően szubkultúrális jelenség, és azok az alakok, akik kempingekben találkoznak, meg horogkereszt van rájuk tetoválva, nem igazibb nácik, mint amennyire a Wicca-hívek valódi druidok vagy vikingek. A nácik, akik a helyi kemping körül szállingóznak, nem fogják elfoglalni az országot. Még annyi ideig sem tudják magukat megtartóztatni, hogy kifizessék a börtönt, és azt hiszed, el fogják foglalni a világot? Mit szívsz? Nincs komolyan vehető náci mozgalom. És nincs komolyan vehető szélsőjobboldali mozgalom sem. Biztos majd az a háromfogú huligán felgyújtja a Fehér Házat és puccsot szervez! 

Természetesen azok, akik azt hiszik, hogy a nácizmus virágzik, ugyanazok, akik azt hiszik, hogy a republikánus politikusok titokban nácik. Ha komolyan azt hiszed, hogy Donald Trump titokban egy nemzeti szocialista, aki utálja a zsidókat és újabb holokausztra készül, nem tudom, mit mondhatnék még neked. Túl messzire mentél.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki nem komolyan vehető, az te vagy, mert folyamatosan ökörségeket firkálsz. Trollnak is gyenge vagy. Ezt te is tudod.

"Nincs komolyan vehető szélsőjobboldali mozgalom"

Dehogy nincs. Ezt a ballibák a világban nagyon egyszerűen megoldották. Aki nem hozzájuk tartozik, az szélsőjobboldali!
Ilyen egyszerű.
Én ezért mostanában viszonzásul rájuk tettem a bélyeget, miszerint ők: szélsőbaloldaliak! Na, így van ez rendben.

A tettest még nem ismerik, de azt tudják róla, hogy "szélsőjobboldali". :DDD

Pedig, ha tudná a többiekkel együtt, hogy milyen feleslegesen erőltetik itt magukat, akkor egy billentyűt se nyomnának le. Tényleg ennyire nem veszik észre magukat, hogy mennyire letojja a többség őket? Szerinted, akkor minek fárasztják magukat?

Ezt a hazaáruló, geci Lübcke tulajdonképpen rituális öngyilkosságot követett el, mikor azt tanácsolta a muszlim kanokat ellenző honfitársainak, hogy akinek nem tetszik, húzzon el Németországból. Nem kellett náci a népítélethez, de így alakult....

Remélem minél többen követik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés