Nincs komolyan vehető szélsőjobboldali mozgalom

2019. június 17. 18:12
Caleb Beers
Quora

Természetesesen azok, akik azt hiszik, hogy a nácizmus virágzik, ugyanazok, akik azt hiszik, hogy a republikánus politikusok titokban nácik.

„Persze, vannak úgynevezett »neonácik«. És vannak »újpogányok«. Mindkettő alapvetően szubkultúrális jelenség, és azok az alakok, akik kempingekben találkoznak, meg horogkereszt van rájuk tetoválva, nem igazibb nácik, mint amennyire a Wicca-hívek valódi druidok vagy vikingek. A nácik, akik a helyi kemping körül szállingóznak, nem fogják elfoglalni az országot. Még annyi ideig sem tudják magukat megtartóztatni, hogy kifizessék a börtönt, és azt hiszed, el fogják foglalni a világot? Mit szívsz? Nincs komolyan vehető náci mozgalom. És nincs komolyan vehető szélsőjobboldali mozgalom sem. Biztos majd az a háromfogú huligán felgyújtja a Fehér Házat és puccsot szervez! 

Természetesen azok, akik azt hiszik, hogy a nácizmus virágzik, ugyanazok, akik azt hiszik, hogy a republikánus politikusok titokban nácik. Ha komolyan azt hiszed, hogy Donald Trump titokban egy nemzeti szocialista, aki utálja a zsidókat és újabb holokausztra készül, nem tudom, mit mondhatnék még neked. Túl messzire mentél.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/150215

Ajánljuk még a témában