Orbán Viktor: Korszakos győzelmet arattunk

2019. május 26. 23:21
A kormányfő elmondta: mindenkivel együtt fognak működni, akik meg akarják állítani a bevándorlást.

Jó esténk van – nyitott a miniszterelnök a Fidesz-KDNP EP-választási eredményváróján. A minden korábbinál magasabb részvétellel Magyarország azt bizonyította, hogy európai nemzet vagyunk – tette hozzá, megköszönve mindenkinek a támogatást.

Rekordgyőzelmet arattunk. A migrációval új korszak kezdődött az európai politikában, korszakos győzelmet arattunk” – mondta. A nemzetegyesítés nagy lehetősége az európai választás, a határon kívüli közösségek is ott lesznek Brüsszelben, az egész nemzet érdekeit fogják képviselni.

A választási győzelem megbízatás: megállítani egész Európában a bevándorlást, képviselni a nemzetek Európáját, és megvédeni a keresztény kultúrát. Brüsszelben változásra van szükség, az európai emberek érdekeit szolgáló vezetőkre van szükség, akik büszkék a 2000 éves keresztény kultúra – jelentette ki. Mindenkivel együtt fognak működni, akik meg akarják állítani a bevándorlást – mondta.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

lényegtelen, hogy a fidesz mennyi szavazatot kapott. százszorannyi pénzből kampányolhattak, mint az ellenzék, esélyük sem volt veszteni.
bevándorlásveszéllyel mossák az emberek agyát, pedig az eu-ba bevándorlás évek óta nem volt ilyen alacsony. és nem orbán miatt, hanem annak ellenére, hogy orbán minden igyekezetével próbálta gátolni az eu-t.

viszont a választás ettől függetlenül igencsak reménykeltő volt: az mszp összeomlott, a momentum kilőtt, és a kétfarkú kutyák is szépen gyarapodnak.
még az is lehet, hogy előbb-utóbb észbe kap a magyar társadalom, és megcsinálja a szerencséjét.

Gratulálok Orbán Viktornak!
Gratulálok a Fidesznek!
Gratulálok magunknak!

A DK és a momentum olyan vicces volt, amikor azon örömködött, hogy nem lett kétharmad:-)))))
A fidesz 14 helye már fájt volna nekik, de a 13 az ok, az rendben van, boldogan elfogadták:-)))))

Budapesten az elb.szott alosztály magyar tagozata, a DK+Momentum+MSZP 47:41 arányban, magasan legyőzött bennünket, a Fidesz-KDNP-t.
Egyesített jelöltjük - a kutyákkal és a Jobbikkal újabb 7%, azaz 54, a mienk esetleg lehet 43.
Tarlósnak fel van adva a lecke.
A Fidesznek Budapesten szerényen-szikáran kizárólag szakmáznia kell, tilos arcoskodni, de minden megszólaláskor valamilyen formában éreztetni kell: ha leváltják, a fővárost újra beborítja a káosz... ez a tét.
Grat. OV-nek és minden Fidesz-tényezőnek.

Benne van a pakliban:-))

A helyzet nem tragikus, de komoly.

A Momentum feltörése, a Ripacs-Populisszima házaspár visszatérte a média és oktatás bűne.

Szerintem sokat segített a fészbuk törlés.

Nehéz lesz a Fővárost ősszel visszanyerni.

Az én generációm nem fogja megérni a kereszténydemokrata Magyarországot. Olyan hosszú volt az ellenerők által uralt rendszerek hatalma, h. ezt többé-kevésbé előre lehetett látni.

Kellemes meglepetés Szombathely, Esztergom, Vác.

Dunakeszi, Göd nem. Hajrá Nagymaros!

Ha ezt lefordítod országgyűlés választásokra (62 % listás), akkor
ez az eredmény bizony 3/4-ed közelébe, de inkább az fölött van.

Tényleg ismét sikerült megbuktatni Orbánt.

Örülnél, ha nem Orbán lenne a tüske a köröm alatt...
Ha szerinted lenézik, miért foglalkozol egy lenézett emberrel?
Látod, ezért vagytok örök vesztesek a Kiss nevű helyeslőddel együtt...

Annyiban korszakos a győzelem, hogy senki, soha, sehol,... egyetlen párt nem volt képes zsinórban 50% feletti győzelmeket elkönyvelni, csak a Fidesz, ez tény.
De ez nem jelenti, hogy az őszi önkormányzatit illetően is ugyanígy lesz.
Az a meccs egyelőre 0:0-ra áll.
Mindenki innen indul, mi, a Fidesz-KDNP is.
Hajrá, Viktor, Hajrá Magyarok!!!

Nem akarja átvenni az irányítást az "euban".
Valóban ő a legokosabb, ezt jól látod.
Nem nézik le Brüsszelben, hanem tartanak tőle.

Nem nagy teljesítmény érezned, annyira nyilvánvaló.

Amennyiben tényleg lenne műveltségi, iskolázottsági cenzus, akkor Te az életed végéig nem szavazhatnál.

Érdekes én Dobrev Klára plakátjával találkoztam a legtöbbet, még a templom elé is képesek voltak feltenni.
Amikor nem költött a kormány ennyi pénzt plakátra, 2010-ben akkor is nyert 2/3-dal.
Te nem veszed figyelembe, hogy mennyi Fidesz szavazó van, plakátok nélkül is, már 20 éve, vagy még több.

Kire szavaztunk volna szerinted a Fidesz helyett? Szemkilövető Gyurcsányra, az mszp-re, lmp-re? Hát nem!

esetleg elolvashattad volna a következő mondatot is.

A hozzászólások többségéből jól kirajzolódik a valóban megerősödött DK-s szavazótábor mély Orbán gyűlölete, alacsony intelligencia szintje, végtelen tájékozatlansága az európai bel-és külpolitikai ügyekben, beleértve a migrációs kérdést is, a világgazdasági folyamatokat érintően.

A hozzászólók hűen visszaadják a balliberális média által a DK-s szavazók szintjéhez mérten tálalt mantrákat.

Egyetlen balliberális hozzászóló sem találta furcsának, hogy Dobrev Klára nem Magyarország nemzeti érdekeiért kíván harcolni az EP-ben, hanem ezt a lehetőséget elsősorban az Orbán elleni harc színhelyének tekinti elsősorban.

Persze az nem meglepő, hogy az országot egész történetük során mindenkoron eláruló, kiárusító, a nemzettel mindig szembeálló balliberálisok nem Magyarországért mennek az EP-be.

Soros most kasszát csinálhat. A Momentumba fektetett pénzek jól fognak fialni, s a DK is megőrizheti pozícióját a fizetési listán. Egy lóversenyen vannak győztesek és vesztesek. Soros a jövőben biztosan nem fogja pénzelni a most bedőlt LMP-t, a Jobbik sem számíthat mecenatúrájára. Az LMP és a Jobbik a kukába kerültek.

Azért az elgondolkodtató, hogy a balliberális oldalon mennyire hiányzik a hazaszeretet, ott már mindenki progresszív európai, igaz, furcsán is hangzik a szájukból, amikor magyarnak titulálják magukat a protokoll kedvéért, hogy mennyire drukkolnak saját hazájuk ellenségeinek, a ma még élő társadalmi kötőszövetek, család, vallás, erkölcs szétverésének.

Sokan elfelejtik, hogy Németország már nem német, Franciaország sem francia, miként Hollandia sem. Már csak nevükben léteznek, a holland szocialisták győzelméhez kellett a 800 ezer marokkói, a francia, a német baloldal, de immáron a német CDU és CSU nélkülözhetetlen bázisát a migránsok képezik.

A menekülő német polgárok tömegével vásárolnak ingatlant a biztonságos Magyarországon.

Az EU-s erőtérben már alig érvényesülnek az egyes nemzeti érdekek, a folyamatok irányítója a globális nagytőke, minden az Ő érdekeiknek alárendelten történik.

Orbán Viktor nem az európai értékekkel megy szemben - különben is, most ki mondja meg, hogy melyek az európai értékek, jelenleg a nemzetidegen, a nemzetközi nagytőke zsoldjában álló, magukat baloldalinak, liberálisnak, kereszténydemokratának mondó gyökértelen zsoldosok - , hanem a globális nagytőke érdekeivel.

Lásd az amerikai-kínai kereskedelmi háborút, ami károkat okoz számos európai országnak is. Hogy ki kivel fog majd össze, az nem az egyes államok természetes érdekei mentén fog megtörténni, hanem azok kánonja szerint, akik ma valójában irányítják a mai európai balliberális elitet.

Más. Orbán Viktor győzött, de a nemzetben gondolkodó konzervatívok szájában ott van a keserű íz. Oka van annak, hogy a DK és a Momentum így megerősödött. Mégpedig maga a Fidesz. A pocsék választási kampánya, a meghaladni képtelen nagyképűségük, országgyűlési képviselőik közönye, semmitevése, a választókkal való emberi kapcsolatok teljes mellőzése.

Orbán Viktor helyében nyitnék egy e-mail fiókot, ahová bárki elküldhetné beszámolóját körzete fideszes kampányáról, a fideszes országgyűlési képviselők kampányban nyújtott teljesítményéről. Minden szakértő elmondta, hogy a DK és a Momentum profi módon aktivizálta szvazót, a Fidesz a béka feneke alatt maradt e téren.

De a legfontosabbat a jelenről, a jövőről Kenneth S. Abramowitz mondta ki a minap, Európa első számú ellenségei a szocialisták, a vörös zöldek és a politikai iszlám. Még hozzátenném, a magyar, elsősorban baloldali, DK-s választók széles körű butasága, demagógiája, megvásárolhatósága.

A Momentum a fiatal zsidó értelmiség pártja, s kesztyűt a Fidesz ez esetben sem tudta felvenni.

Ősszel súlyos önkormányzati vérveszteséget vélelmezek a kormánypártoknak. Már amennyiben továbbra is ilyen dilettáns médiájuk marad - a Karc FM-en bizonyára kitűnő lelkesedéssel tárgyalja majd a Kőrösi család a győzelmet, fel nem ismerve a mélyben zajló folyamatokat - , ha ennyire nem foglalkoznak a választóikkal való közvetlen kapcsolattartással. Most nincs mit ünnepelni.

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 27. 13:44

Ez egy korrekt hsz, válaszolok:
A történelem 1789-ben véget ért, ami azóta van: politika.
Ott pedig az érdek és a bizalom két teljesen különböző dolog és a súlyuk nem azonos.
Mellesleg: nem árultak ők el senkit, legfeljebb ott tévedett-heveskedett Orbán, amikor 90-91-ben nekiment mindennek - ez a Soros-érzékenyítők és az SZDSZ-hatás - ami a magyar konzervativizmushoz kötődött.
A vízválasztó a taxis blokád, OV átalakulása ezzel vette kezdetét.

Szépen felmondtad a Soros-terv 2019 tavaszi-nyári célját, nem irónia, én magam is azt látom:
Ez a Soros-projekt nagyságrendekkel múlja felül a Strache-sztorit és nyilvánvalóan legalább Goodfriend elvtárs-úr kudarca óta dolgoznak rajta.
Az első pont: Webert áruló-átálló helyzetbe kell hozni, amit OV nem követhet, mert feladná önmagát, ezzel a politikai tér szélére kerül.
Majd jönnek a büntetések, pénzmegvonás, amire a magyarok igen érzékenyek.
Ez, Orbánhoz kötve nem túl biztató Orbánnak és számomra sem.
Persze, te örülhetsz, de az nevet, aki a végén nevet.
Egyelőre ma az a helyzet, hogy a kocka fordulni látszik.
Azonban: egy esetleges Orbán-vereség és Magyarország Tavasziasítása, majdanosítása után is felkel a Nap, és az bizonnyal visszahozza OV-t a hatalom élére.
Csak az a kérdés: akkorra 100%-ban lesz tönkre téve Magyarország, vagy 200%-ban?
De akkor ezért már lesz elszámoltatás, ebben is biztos vagyok.

Arra mi sem lennénk büszkék. Csakhogy itt nincs csalás, se ámítás. Orbán vezette Fidesz a legjobb.

Az esti 38%-s MNO adatok után már csak azon gondolkodtam, vadászva az uniós eredményeket, hogy melyik frakcióba akarnak beülni. Mert csak abba szabad, amelyik adott kérdésben a "mérleg nyelve" szerepet képes játszani, mert annak van alku poziciója.

Látom, hogy egy cseppet sem zavar, hogy narancsszínben pompázik Magyarország térképe. Budapest is!

Válaszok:
Türelem | 2019. május 27. 15:20

Ne tévesszen meg a színkavalkád. Emlékszel, amikor Csintalan bukfencet vetett a győzelemre, piros volt az egész térkép, amikor Feri büszkén bejelentette, hogy: " Megcsináltuk!", a tér hullámzott.

Hol van már Csintalan, hol van az MSZP, hol van a tavalyi hó? Feri most boldog, a balliberális média átütő nyomulásról visszhangzik, megrepedt a NER rendszere, ősszel kiütik az első téglákat is a falból.

Ez utóbbiakat intő jelként fognám fel a kormány részéről. Engem soha sem tévesztettek meg a dagadó kebellel bejelentett győzelmi frázisok, mindig próbáltam előbbre, a lokális és tágabb léptékű kihívásokra figyelni, a kihívások szülte megfelelési képességekre.

Nem becsülöm le a Fidesz győzelmét, családilag mi is rájuk voksoltunk. Ezzel együtt a maga részéről számos kritikával élek, tapasztalati alapon.

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 27. 19:17

OK! Nem jó, ha egy párt elbízza magát. Vagy egy ember.
Úgy gondolom, Orbán Viktor nem esik ebbe a kategóriába.
Óvatos politikus. Láthattad, hogy most sem volt hajlandó sem ő, sem a párttagok az ellenzék eredményével foglalkozni.
Pedig lett volna mit mondania róluk.

Mondd már meg ennek a rosszindulatú, tájékozatlan, idiótának, hogy 12 fideszes képviselőnk volt a 2014-es EP választáson és nemhogy csökkent, de eggyel emelkedett a számuk.
Vagyis 13 fideszes képviselőnk képviselheti a nemzeti oldalt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés