Idős, lengyel papok és nyaraló, bevándorlásellenes államférfiak a liberális maffia célkeresztjében!

2019. május 21. 08:28

Hont András
hvg.hu

Egyformák leszünk: burnuszos, klímavédő, szomorú hermafroditák.

„Igaz, a mi Viktorunknak az idő tájt még liberálisok voltak a testvérpártjai, és éppen akkoriban készült rá, hogy az Európai Néppártban keressen új testvéreket. Csakhogy az Európai Néppártot időközben megszállták a liberálisok, de nem azért, mert Viktor a liberálisoktól érkezett, hanem mert a Max Weber – aki már akkor CSU-tag volt, amikor Viktor még azt sem sejtette, hogy valaha hívő lesz – vezette nemzetközi baloldal Soros igájába akarja hajtani Európa szűzi testét. (Attól most tekintsünk el, hogy a vén Európának, a gyönyörű nőnek mennyi esélye lenne a szűzi testre, ha sűrűn forgolódott volna lengyel egyházfiak körében.)

Bátran kijelenthetjük: ez itt a tét. Megmaradunk-e romlatlan, fehér, keresztény családok szeretetteljes közösségének, avagy a dzsenderkvóta értelmében kötelező lesz színes bőrű muszlimként a harmadik nem vécéjében végezni dolgunkat. Mert szándékaik szerint ez vár ránk, semmi kétség. Ott van leírva az ördög Bibliájában, Soros György »Hobbielektronika« című alapművében. »Soros kapcsolás esetén minden ellenálláson ugyanolyan erősségű áram halad keresztül«. Értik? Ugyanolyan, és hiába az ellenállás. Egyformák leszünk: burnuszos, klímavédő, szomorú hermafroditák.

És ez nem a távoli jövő, és nem távoli helyek problémája. A jelenség már mindennapjainkat fenyegeti, betüremkedett az életünkbe. Vidéken egyre több helyen tűnnek föl arab számok, az Operaházban már kötelező afroamerikai identitás, és országszerte a közértekben is migránskaravánokat észleltek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/148739

Ajánljuk még a témában