Idős, lengyel papok és nyaraló, bevándorlásellenes államférfiak a liberális maffia célkeresztjében!

2019. május 21. 8:28

Hont András
hvg.hu
Egyformák leszünk: burnuszos, klímavédő, szomorú hermafroditák.

„Igaz, a mi Viktorunknak az idő tájt még liberálisok voltak a testvérpártjai, és éppen akkoriban készült rá, hogy az Európai Néppártban keressen új testvéreket. Csakhogy az Európai Néppártot időközben megszállták a liberálisok, de nem azért, mert Viktor a liberálisoktól érkezett, hanem mert a Max Weber – aki már akkor CSU-tag volt, amikor Viktor még azt sem sejtette, hogy valaha hívő lesz – vezette nemzetközi baloldal Soros igájába akarja hajtani Európa szűzi testét. (Attól most tekintsünk el, hogy a vén Európának, a gyönyörű nőnek mennyi esélye lenne a szűzi testre, ha sűrűn forgolódott volna lengyel egyházfiak körében.)

Bátran kijelenthetjük: ez itt a tét. Megmaradunk-e romlatlan, fehér, keresztény családok szeretetteljes közösségének, avagy a dzsenderkvóta értelmében kötelező lesz színes bőrű muszlimként a harmadik nem vécéjében végezni dolgunkat. Mert szándékaik szerint ez vár ránk, semmi kétség. Ott van leírva az ördög Bibliájában, Soros György »Hobbielektronika« című alapművében. »Soros kapcsolás esetén minden ellenálláson ugyanolyan erősségű áram halad keresztül«. Értik? Ugyanolyan, és hiába az ellenállás. Egyformák leszünk: burnuszos, klímavédő, szomorú hermafroditák.

És ez nem a távoli jövő, és nem távoli helyek problémája. A jelenség már mindennapjainkat fenyegeti, betüremkedett az életünkbe. Vidéken egyre több helyen tűnnek föl arab számok, az Operaházban már kötelező afroamerikai identitás, és országszerte a közértekben is migránskaravánokat észleltek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

pedig Carl Maria von Weberre gondolt a Bűvös vadászból...

DDDD

Amúgy remélem, hogy a pedofil lengyel papokat börtönbe csukják az alábbiakkal együtt:

1. Börtönbüntetésre ítéltek hétfőn New Yorkban egy rabbit, aki többször is molesztált egy 16 éves fiút - közölte a brooklyni ügyészség. Harminckét évet kapott.
Az 59 éves Baruch Lebovits rabbit március elején találták bűnösnek. A vád szerint 2004 és 2005 során nyolc alkalommal molesztált egy akkor 16 éves fiút.

A rabbi legkorábban 10 év és 9 hónap büntetés letöltése után kérheti szabadlábra helyezését. A brooklyni rabbi ellen két további pedofil ügyben is vádat emeltek.

2. Izraelben most tartóztattak le egy hétgyermekes önjelölt zsidó papot, aki ellen már 23 éve vádat emeltek az amerikai hatóságok egy 10 éves kisfiú szexuális zaklatása miatt. A Háárec című izraeli lap szerint elképzelhető, hogy az önmagát ultaortodox rabbinak mondó férfi akár több száz gyermeket is zaklatott.

Az izraeli születésű Abraham Mondrowitz 1984-ben tért vissza Izraelbe, miután a New York-i rendőrség vádat emelt ellene a 10 éves fiú molesztálása miatt.

3. iskorúval szemben többszörösen elkövetett nemi erőszak miatt 103 évi szabadságvesztére ítélték egy igen zárkózott és befolyásos brooklyni ultraortodox zsidó közösség egy prominens tagját - közölte szerdán a The New York Times.

A szatmári haszid közösséghez tartozó, 54 éves Nechemya Webermant, aki képesítés nélküli terapeutaként egy viselkedészavaros lányt részesített "kezelésben" 12 és 15 esztendős kora között, decemberben 59 rendbeli szexuális bűncselekményben marasztalták el. A kedden kihirdetett ítélet mindössze 14 évvel maradt alatta a kiszabható maximumnak.

4. Vádat emeltek egy brooklyni ultraortodox zsidó közösség négy tagja ellen, amiért egy pedofília- és szexuális zaklatási ügyben megpróbáltak fenyegetéssel és megvesztegetéssel elhallgattatni egy lányt és annak a barátját - közölte a The New York Times.

2012.06.23 09:56MTInyomtatás beszélj róla +-betűméret
Charles J. Hynes brooklyni államügyész szerint a négy férfi a szatmári haszid közösség egy prominens tagját, Nechemya Webermant igyekezett megvédelmezni, akit 88 rendbeli, szexuális vonatkozású törvénysértéssel vádolnak, egyebek között azzal, hogy orális szexre kényszerített egy 13 évnél fiatalabb gyereket.

5. Repülőtéri biztonsági ellenőr, több rendőr, mentős, rabbi és cserkészvezető is volt a 71 letartóztatott pedofil között, akit az elmúlt hónapokban egy fedett akció segítségével kaptak el a New York-hatóságok.
A bevándorlási hivatal, a belbiztonsági minisztérium és a New York-i rendőrség szerdai sajtótájékoztatója szerint ez volt az eddigi legnagyobb szabású akció a legnépesebb amerikai városban a gyermekekről készült, nyíltan szexuális felvételek gyártói, birtoklói és terjesztői ellen. James Hayes különleges ügynök szerint a gyerekpornó iránti kereslet "járványméretűvé" vált.

6.A New Yorkban élő, 63 esztendős Nuchem Rosenberg rabbi a zsidó ortodoxia egyik ágának tekintett haszidi szekta ismert alakja. Egy újságírónak elmesélte az igazságot a felekezet berkeiben tapasztalható megdöbbentő szexuális visszaélésekről.
2005-ben Rosenberg rabbi Jeruzsálembe látogatott, és ebből az alkalomból tiszteletét tette a város egyik „legszentebb negyedében” található rituális fürdőházban, egy úgynevezett mikvahban. A vallásos zsidók jeles ünnepek alkalmával (de egyesek például szexuális együttlét előtt és után is) elvégzik a szükséges „tisztálkodást”. Amikor Rosenberg rabbi belépett a mikvahba, meglepő látvány fogadta: „Egy nagyjából velem egyidős embert láttam, hosszú, fehér szakállal, egy szent kinézetű embert, aki a gőzben ült. Az ölében, nekem háttal, egy hét év körüli fiú ült. Az idős ember análisan közösült a fiúval” – idézi fel a vérlázító esetet a rabbi.
A döbbenetes beszámolót Rosenberg rabbi azzal folytatja, hogy a fiú arcán félelem tükröződött, ezzel szemben a vén pedofil kéjenc akkor sem ijedt meg, amikor pillantása találkozott a rabbiéval. Úgy viselkedett, minta a lehető legteljesebb rendben lenne mindaz, amit művel. Még csak abba sem hagyta gyalázatos cselekedetét – háborog a rabbi.


Csak már kurvára unom, hogy ütik vágják a pápistákat a pedofilia miatt, Hont meg a sajátjairól megfeledkezik.

Válaszok:
vizesnyolcas | 2019. május 21. 10:24

Igen. Pontosan ez a baj a "humorával".

Tudod, az a különbség, hogy amiről te írsz, az gyűlöletkeltő.

Válaszok:
packó | 2019. május 21. 10:51

DDD

Remélem, hogy most még többen utálják a pedofilokat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában