Bizonyítani fogjuk az ártatlanságomat

2019. május 21. 8:48

Heinz-Christian Strache
Facebook
Ezért küzdök!

„Meg fogjuk találni azokat, akik a kriminális videó és a külföldről a személyem ellen folytatott piszkos kampány mögött állnak, és bizonyítani fogjuk az ártatlanságomat. Ezért küzdök!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 152 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Veszett fejsze nyele...

Talán azokra gondolsz, akiknek az idején az OMV olajtársaság az oroszok strómanjaként megvette A MOL részvények majdnem 25%át és nem sokkal utána át is adta nekik?

Akkor a szoci Vranitzky volt a kancellár, nálunk meg Gyurcsány a miniszterelnök.

pontosan ezért érzem értelmetlennek arról vitatkozni, hogy ártatlan-e vagy sem. nem ismerem az osztrák törvényeket, simán lehet ártatlan.
de ezzel a videóval nem az ártatlanságát vesztette el, hanem a hitelét. teljes joggal egyébként, mert ilyenekről magára kicsit is adó politikus egyszerűen nem tárgyalhat se józanon, se részegen.

innen nézve tényleg az van, hogy az egyetlen érdekes kérdés a 'ki csinálta?' maradt...

Az európai liberálisok számára ki veszi meg, és miből a látszat kedvéért különbözőre színezett, túlsúlyban lévő médiájukat? Mi lesz azokkal a milliárdokkal, amit a nagy cégek luxemburgi segédlettel lopnak el a más államoknak járó adókból? Mert ennek a segítségnek talán ára van, ahogy ezt sejteni lehet Luxemburg EU-ban betöltött szerepéből.

Mi a baj a szélsőjobbal? Ez csak a ti hintalovatok, hogy a szintén meglévő, de a szocik, liberálisok, zöldek által felkarolt szélsőbalról ne essék szó. Mert ugye ők, így együtt alkotják a közepet, sőt akár a jobbközepet is, ha Weber és Timmermans együttes törekvéseit nézzük.

Nem tudom, hogy jön ide a lengyel olajtársaság, mi közünk hozzá? A lényegről beszélj, miért került ez a részvénycsomag az osztrákoktól az oroszokhoz, és miért hörgött az ellenzék akkor, amikor a kormány visszavásárolta, azoktól a csúnya oroszoktól? Az orosz hadsereg fő üzemanyag ellátójától, a Szurgutnyefregaztól.

A szóbeli latolgatás nem bűncselekmény. A rejtett felvétel készítése azonban becstelen.

Hogy az OMV védekezett, vagy nem, azt nyilván lehet magyarázni, de történtek alapján stróman volt. Ennyi, a rizsa már nem érdekes. A visszavásárlás pedig logikus, vagy most, ebben az esetben nem számítana az orosz tulajdon a nemzeti olajtársaságban?

Tessék érvelni...

Válaszok:
Sulammit | 2019. május 21. 14:22

Ne kívánj tőle lehetetlent.

Nem fogja fel, hogy milyen primitívséget írt? A Mandiner műfaját tiporja lábbal, akkor meg mi a fenének rondít ide a szemellenzősségével?

Mindenki kommentálhat mindenkit, tehát az alpári hangvételű sértegetése Sulamit ellen az Ön primitívségének és tudatlanságának újabb bizonyítéka.

Mi van Pokróc?...

Te a hoppázó vagy?

Miért, nincs igaza péterxnek?
Szoktál érvelni?
Az a minősíthetetlen hangnem amit megengedsz magadnak velünk szemben az lehet, hogy a családoddal szemben érvelés.
Jellemző, ha vélt, vagy valós sérelem ér, egyből a másik anyja jut az eszedbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés