Bangóné öt legemlékezetesebb villanása

2019. május 4. 7:48

Írta: Kereki Gergő
Nagyot ment az elmúlt egy évben az MSZP női politikusa. Best of Bangóné.

Egy időre szinte biztosan a háttérbe fog vonulni az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó az ATV-s patkányozását követően. 

Hogy olvasóink mégse unatkozzanak, egy kis összeállítással kedveskedünk számukra. Összegyűjtöttük az MSZP-s politikus öt legnagyobb dobását az elmúlt egy évből.

Csak a választás után mondta volna meg, befogadna-e az MSZP menekülteket

Már javában zajlott a tavalyi országgyűlési választási kampány, amikor egy sajtótájékoztatón megkérdezték Bangónét, befogadna-e az MSZP menekülteket kormányra kerülése esetén. 

Az MSZP nagyágyúja nem bonyolította túl a választ. Egyszerűen csak annyit mondott: „április 9-én válaszolok önnek erre a kérdésre”. A Fidesz köszönte szépen a magas labdát, kampányvideót készített a nyilatkozatból.

Műsor az MTVA-székházban: „kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé!”

Az ajtónak futó, könnygázt nyelő Kunhalmi Ágnes, valamint a földön hempergő Varju László mellett Bangóné Borbély Ildikó volt az arca a tavaly decemberi tüntetéssorozatnak. 

Az MTVA elfoglalásnak egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Bangóné kitalálta, hogyan lehet igazán drámai képsorokat prezentálni a nyilvánosság számára. Egy probléma volt csak: bekapcsolva maradt a kamera, így a rendező instrukcióit mindenki követhette.

„Kapcsold már ki!” – fordult oda a Facebookon bejelentkező Bősz Anetthez Bangóné, majd így folytatta: „Kurva erős kép lenne, hogy lefekszünk a lépcső elé, és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó?”

Az MSZP politikusa annyira beleélte magát a DRÁMÁBA, hogy a földön hasalva a következket mondta: „teljesen ki vagyok készülve, hogy valamikor majd a gyerekeim ezt a képet látni fogják”.

Beléjük akarták „foLYtani” a szót, de ők ezt nem hagyták

Nem egyszerű dolog a helyesírás. 

Az ellenzéki szavazók és politikusok december óta várták az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első ülésnapját. Tiltakozást, a korábbi harmatos ellenzéki politizálással való szakítást, tökös permormanszokat ígért az egész ellenzék, benne az MSZP is.  

Ekkor jött a hiba, ami nevetségessé tette az ellenzéki akciózást. Az MSZP két politikusa, Bangóné Borbély Ildikó és Kunhalmi Ágnes ugyanis helytelenül megírt transzparensekkel állt ki az Országgyűlés mentelmi bizottsága elé. A szocialistáknak ezúttal a j és a ly közti különbségbe tört bele a bicskájuk. 

Sima vereség a családpolitikai vitán

Bár márciusra mindenki számára nyilvánvalóvá válhatott, hogy nem Bangóné a legélesebb kés az MSZP fiókjában, a szocialisták nem vonták háttérbe a politikust, sőt családpolitikai vitára küldték Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárral.

A vitáról mi is beszámoltunk itt. A csörte csúcspontja az volt, amikor Novák Bangóné korábbi helyesírási hibáin trollkodott, ez még a Népszava szerint is zavarba hozta a szocialista politikust. „A statisztika bűvös világába tévedtünk, ami a helyesíráshoz hasonlóan nehéz terep” – szúrt oda képviselőtársának a Fidesz alelnöke az ELTE jogi karán. A megjegyzést a közönség hangos nevetéssel és tapssal fogadta.

Az Index azt írta a vitáról, hogy „a szocialista Bangónéval nem vállalt az államtitkár túl nagy kockázatot, Novák könnyedén kezelte a helyzetet, ráadásul a közönség reakcióiból is úgy tűnt, hogy ezen az estén inkább neki állt a zászló.” A portál szerint Bangóné általános egészségügyezése közben többször érezhető feszengés volt a padsorokban, míg az egyébként is inkább Novákkal szimpatizáló közönség értékelte az államtitkár minden fricskáját”.

A Népszava már a címben is utalt rá, ki jött ki jobban a meccsből. „Novák vs. Bangóné – 1:0” – tette ki címlapra a baloldali napilap.

Megbocsáthatatlan hiba: a választókat patkányozni

Mit csinál egy racionálisan viselkedő politikus a választási kampány utolsó hónapjában? Mivel célja a választók bizalmának elnyerése, próbál a kedvükben járni, számukra vonzó politikát kínálni.

Mit csinál Bangóné Borbély Ildikó a választási kampány utolsó hónapjában? Lepatkányozza a Fidesz szavazóit.

Ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon, ha már a patkány-téma felhozódott Budapesten” – ez az az ominózus mondat, amely kiborította a bilit még ellenzéki oldalon is. Bangóné egyébként arra a kérdésre válaszolt így, hogy mégis miért ilyen magas a Fidesz támogatottsága. Amikor arról kérdezték, mi az áthallása ennek a kijelentésnek, a politikus csak annyit mondott: mindenki úgy gondolja, ahogy akarja.

A Fidesz kihasználta a helyzetet, kampányt indított Bangóné mondatait követően. Az MSZP viszont ahelyett, hogy rögtön leválasztotta volna magáról az ügyet egy kemény elhatárolódással, lemondatással, kizárással, inkább beleállt a patkányozásba. Ujhelyi István, a Fidesz az MSZP kampányfőnöke le is gyártott egy patkánykormányt emlegető videót, így a patkány-gate folytatódott. Már Ujhelyi szövege sem volt kispályás: „nevezzük el a politikai maffiájuk időszakát »patkánykormányzásnak«. Égjen csak rájuk a jelző, ha már így alakult az elmúlt néhány nap”.

A keménykedés után másnap hirtelen visszavonulás jött, Ujhelyi törölte a videót, de azért hozzátette, „ez az MSZP nem hagyja magát, jobb, ha a fideszes urak és kiszolgálóik ezt tudomásul veszik”.

Már épp elhalt volna a patkány-sztori, amikor jött Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezetője. Ahogy az lenni szokott, nem tud akkora bakot lőni az MSZP, hogy Pulai ne lássa meg benne a SIKERT. Az elemő az ATV műsorában először arról beszélt, hogy a Fidesz megint hazudik, mert Bangóné nem azt mondta, amit a Fidesz szerint mondott. Majd levezette, hogy valójában egy sikersztori a patkányozás, hiszen az MSZP és a DK szavazóinak tetszett, legalábbis egy Facebook-felmérés szerint hatalmas „mozgósító erővel” bírt az ügy, így egyáltalán nem biztos, hogy az MSZP valóban leáll a patkányozással. Pulai azzal folytatta, hogy az MSZP csak „FIGYELMEZTETŐ LÖVÉST” adott le a Fidesznek a patkányozással, hiszen megmutatták, hogy „ha ti így, akkor mi is tudunk így”. Pulai mélyelemzését még a Nyugati Fény studióban ülő munkatársa, Fekete Norbert is hangosan kiröhögte.

Összesen 191 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már kettő április 9-e is elmúlt, de válaszolt Bangóné?

Bangone orok memento: soha tobbe MSZP-t.
O volt a hatarontuli magyarok elleni uszitas plakatarca. Ebul szerzett kepviselosegnek ebul kellene elvesznie, de nem az MSZP-nel. Ok ratesznek meg egy lapattal. Gyurcsanyt sem penderitettek ki, o maga ment el.
Ezek ok, gyuloletbeszeddel szolgaljak ki a valasztoikat, aztan forgatjak a nagy szemeiket, hogy masok milyen rosszak!
Bangone a csaladtamogatasi kerdoivet is teatralisan tepte ossze, mintat mutatva a politikailag kepzetleneknek, hogy ugye tobbet erovel, mint nem levo esszel.
Csak a jegyzokonyv kedveert azert megkerdezem, mikor mond le vegre Bangone?

Egyet mondana a Fideszbol, aki 3 millio embert patkanyozott volna le, de ilyen nincs, ilyet nem tud mondani.
Ezert kinlodnak itt a relativizalassal, reggel, delben es este.
Bangone benne lesz a tortenelemkonyvekbe, az biztos.

De. Benne lesz. Megdolgozott erte.
A gyuloletpolitizalas cimszo alatt o lesz az ilusztracio.
Minden eddigi megnyilvanulasa erre predesztinalja.
Felkeszul: Nagy Blanka.

Annyit el kell ismerni, hogy Bangóné legalább ismert név az MSzP-ben. Azt tudni vélem, hogy ő az egyik alelnök, de hogy ki az elnök? Nem tudja valaki? Már csak így EU-választások előtt pár héttel...

Tudom, hogy nem mond le, hisz egesz magasra jutott az uborkafan. Sem kepzettsege, sem muveltsege, sem kulturaja nem jogositana fel, hogy o ott legyen, ahol van, de van egy partja, mely lemondathatna. Igy mutatva meg, hogy ok nem erdekeltek a gyuloletpolitizalasban. Mert Bangone nagyot csapott megint a nullaslisztbe, valljuk be.
Kivancsian varom a fejlemenyeket, vajon meddig kepesek elsunnyogni a patkanyozojukkal...

Két legjobb fideszes aktivista: Gyurcsány és Bangóné.
Persze, hogy szeretjük!
Bangóné az igazi megélhetési politikus, Már nem tudja hátravonni az emeszpé, mert képtelen lenne eltartani.

Itt van a gond, ti észlények! Nem jelentkezik senki balos politikusnak, mert nincs benne pénz. Már lopni sincs honnan. A balos erődök: Zugló, Szeged, Salgótarján... stb nem bírják el a sok szakértőt! 2006 óta fogy a húsosfazék, nincs mit enni.

A ti sztárotok, az ellenzéki oldal sztárja. :))))

Lássuk be, ezek tényleg egytől egyig emlékezetes produkciók. :)

A ti sztárotok. Kunhalmival, Tordaival, Széllel, Hadházyval, Varjúval együtt. Nagy Blankával kiegészítve már egész szép csapat. Tényleg azt hiszitek, hogy ezek a meggyőző ikonok, vagy pedig beéritek azzal a réteggel, azzal a színvonallal akik erre fogékonyak?

Rossz felé indultál el, én nem az irigy proli vagyok, senki pénzére nem ácsingózok. De rólad pontosan tudom, hogy miféle vagy. A nagypapi rekvirált budai villájából próbálsz rájönni a valóságra.

Látszik a felvételen, hogy Kárász kolléganője hirtelen a füleséhez kapott, és kinézett a stábra. Úgy tűnik ott is felkapták a fejüket.

Pontosítsunk: fideszes képviselőtől hallottál ilyen szöveget, mint ami Bangóné mondott, fideszes gyűlésen volt olyan felszólalás, mint Nagy Blankáé, fideszes gyűlésen kurvaanyázott valaki úgy, mint Ungváry Rudolf, fideszes tüntetésen volt olyan transzparens a menet elején, mint amit a választás utáni tüntetésen láttunk "Orbán egy geci" felirattal?

Sajnos elegendően lesznek. A Momentum és a DK fogja felszívni a leeső emeszpés szavazókat! :(

A felvezetőt nem olvastam el, elvből nem olvasok egy sort sem a Bangónéval, a balliberális oldal hasonló szellemi színvonalat képviselő politikusaival készített interjúkból, olyan átvett, súlyosan sérült pszichopatáktól, mint Para-Kovács Attila.

Sajnos a mandiner legtöbbször a balliberális értelmiség intellektuálisan legkevésbé versenyképes , teljesítmény hiányában elsősorban a harsányságukról ismert szereplőit szólaltatja meg.

Pedig jó lenne olvasni Kovács András szociológustól, csak úgy példaként.

S az sem kétséges, hogy az MSZP léte érdekli legkevésbé az embereket. Például a méhek megmaradása ennél sokkal életbevágóbb. A Kun Béla-Rákosi-Kádár-Horn-Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai politikai ívet végre le kell zárni.

Őszintén szólva Bangónénál, az MSZP-nél, az egész balliberális oldalnál engem jobban érdekel, hogy miként teleltek a nádi poszáták, megmaradnak-e a méhek.

Megmaradnak-e az emberek maguk. Aki tud az kerékpárra száll-e, vagy beül a nyugaton környezetvédelmi okokból levetett dízel autójába. Magyarországon a tüdőrák negyvennégy százalékkal emelkedett, s onkológusok szerint ez döntően a dízel autók okozta légszennyezésnek köszönhető, s persze a dohányzásnak, a túlzott alkoholfogyasztásnak, az egészségtelen táplálkozásnak is.

S mit csinálnak a magyarok? Most is hozzák be a nyugat szemetét, a dízel autókat, irtják önmagukat, meg a szomszédjukat. Tüzelik a műanyagot, a szemetet, két utcával távolabb lévő célpontra is autóval megy.

De csökken a túzok állomány is, a Balaton környéki üdülő tulajdonosok örülnek, hogy kezdődik a szúnyogirtás. Országosan, ne röhögj, Nálad is, feletted is röpködnek majd a gépek, s szórják a mérget. Mit pusztítanak el? Két százalékban a szúnyogokat, a többi hasznos rovar, az ökoszisztéma integráns része. Tömegével pusztulnak a rovarok is, a bennünket körülvevő élővilág.

De Te örülj, ne legyen gondod a rovarokra, madarakra, az egészséges élelmiszerre. Erről, hogy a kórházba kerülj, gondoskodik a Monsanto.

S mivel foglalkoznak a zöldek Európa szerte? Hát beálltak Soros zsoldjába, s politizálnak. S nem foglalkoznak a valódi zöld problémákkal. Jávor Benedek, mint a francia atomipar lobbistája nem azt mondja, hogy nem kell a paksi bővítés, hanem, hogy azt ne az oroszok végezzék el. Ilyen álságos zsoldosokkal van tele a padlás minálunk.

A Momentum is idegen érdekek egyszerű kijárója, egyikük sem foglalkozik az ország, nemzeti érdekek tükrében történő vizsgálatával, szolgálatával.

Csodálkozunk....kis ország vagyunk. Kun Miklós, egyébként általam tisztelt történész mondta a napokban a Kossuth Rádióban, hogy az új ukrán elnököt egy Izraelben élő, egyébként ismert ukrán milliárdos irányítja. Ő adott el az új ukrán elnök feleségének féláron egy nyaralót.

A balliberálisoknak hol sorjáznak a nyaralóik? kezdjük Demszky, Adriára néző várával? S a Nemzeti Nyomozó Iroda megszünteti az eljárást a négyes metró sikkasztása ügyében? Talán 170 milliárdról van szó. Van fideszes érintett is, azért áll le a nyomozás?

Igaza volt a leosztásokról Dávid Ibolyának?

Ezzel együtt huszonhatodikán az ország, a nemzet, a családod, a hitközséged, az egyházközséged megmaradása érdekében szavazz a Fideszre!

Még egyet a szúnyoggyérítéshez használt rovarölő szerekről. Azok károsítják a gyermekek, az emberek hormonrendszerét is. Kérdezd meg a saját önkormányzatodat, a Balatonon, Budapesten, az agglomerációban, bárhol, hogy miért akar Téged kiirtani? Miért nem használnak, az osztrákokhoz hasonlóan biológiai gyérítést?

Kitalálja, hogy mit csináljanak és a saját ötletéről megfeledkezve, a saját ötletét ignorálva ezt mondja:
„teljesen ki vagyok készülve, hogy valamikor majd a gyerekeim ezt a képet látni fogják”.

Ez a hagyatéka a gyermekeinek.
Erre fognak emlékezni a gyermekei így anyák napja táján.

Gyűlölködött az öreganyád, amikor kinézte a budapesti polgár lakását. Nem pedig én. Tőlem békében élhetsz és szerelmeskedhetsz azzal, akivel csak akarsz. Még csak a Hortobágyra sem akarlak deportálni, úgy ahogy dédpapiék megtették azzal a budapesti polgárral, akinek a házában felcseperedtél.

A Momentum el tud kábítani néhány üresfejű fiatalt, de a 7% a plafon, amit tudtok hozni az átveréssel, amivel próbálkoztok. SZDSZ vagytok ti, nem más. Az ávós nagy- és dédpapik leszármazottai. Az én gyerekeim ezt tudják.

De azt jól látod,a nagy tervetekben én és hozzám hasonlók az akadályozó tényezők. Átlátunk rajtatok, mint napsugár a piszkos ablaküvegen.

Ismeretlenül is Isten éltesse a nagyikát! Bántottam én őt? Bizonyára nagyon cukik lesztek mindketten holnap. Te is ő is. És ezt minden gúny nélkül írom. Igen, 10 gyerekem van. A legkisebb 7 éves. Ő is nagyon cuki volt a versikéjével és a virággal tegnap az iskolában. Öt már egyetemista és szavaz. Nem a Momentumra. Mert ismerik a történelmi leckét.

Emlékszel a kötéllel a nyakában Hazudta Kovács Lászlóra? Mennyi ideig csinálták?

Egy magára valamit is adó párt már rég kirakta volna a hóra, de a Fidesznél jellemző, hogy a szerencsétlen tehetségtelen Kósa Lali tiszti rangja védett..
Kell még valamit mondanod Lali..!

https://444.hu/2018/03/14/femk..

Hazudsz, te egy momentum aktivista huszonéves vagy. Aki egyetemre járogat mellesleg.
Egy év alatt 3500 hozzászólás.

Nem véletlenül fogalmaztam így, nem egyetemre jár, azt az én gyerekeim teszik munka mellett, hanem járogat. Fizeti neki a szülője. Egy sok gyerekes nem lesz momentumos. De ha semmilyen kötődése nincs egy politikai párthoz, akkor fidesz szavazó lesz, mert az érdekeit csak a fidesz képviseli a dolgozó nagycsaládosnak.

A patkányozásból kivághatta volna magát BBI, ha azt mondja, pártjának hátat fordítókra értette, akik azt hiszik, hogy süllyed hajója.

Egy politikushoz nagyon is méltatlan embertömegeket sértegetni. L. a Braunau am Inn-i alpolgármester esetét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés