Patkánykormány

2019. április 29. 07:48

Égjen csak rájuk a jelző, ha már így alakult az elmúlt néhány nap.

2019. április 29. 07:48
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Az MSZP kampányfőnökeként nyilván bosszús voltam, hogy a lényegi kérdések elől azzal próbál menekülni a Fidesz, hogy Ildi interjújáról hazugságkampányt indítanak. Addig sem kell számot adniuk az ellopott országunkról, a hatalmi maffia bűneiről, az egészségügy súlyos betegségéről, a kivándorló százezrekről... Szó sincs arról, hogy szavazókat, megtévesztett Fidesz támogatókat sértegetne bárki közülünk! Elfogadhatatlan minden ilyen tett, jöjjön az bármelyik politikai oldalról! Mi kaptunk már bőven ízelítőt abból, hogy miként bélyegez ellenségnek minden másként gondolkodó honfitársunkat a propagandagépezet. Óvatosan kell viselkednünk, hogy különbek legyünk azoknál, akiket meghaladni akarunk. De ha a Fidesz így kiprovokálja, hogy Budapest súlyos rágcsálóirtási vészhelyzetén túl is beszéljünk a politikai patkányügyről, akkor bevállalom: nevezzük el a politikai maffiájuk időszakát »patkánykormányzásnak«. Égjen csak rájuk a jelző, ha már így alakult az elmúlt néhány nap. Mert undorító és visszataszító, amit tettek a hazánkkal, kártékony minden döntésük, amely kisodor minket az Európai Unió biztonságából. És ennek semmi köze Ildikó mondataihoz, de válasz a Fidesz elindított kampányára. Ennyi. Mostantól így hívjuk e rendszert:
PATKÁNYKORMÁNY!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. május 01. 11:25
Hogy mennyire NEM "ÉG" RÁNK, azt a folyamatos népszerűségnövekedésünk mutatja és bizonyitja. Pifffti EFFTÁRS várakozásai és kivánalmai ELLENÉRE SEM! Dühitő lehet neki....Újjhülyének..
kitiltott
2019. április 30. 10:24
Te rohadt Gyurcsány tégla.. Nézz a hátad mögé mostantól mindig te rohadt csúszómászó..
mucsay
2019. április 30. 09:06
teljesen mindegy mennyire silányok, nem itthon fog eldőlni a sorsunk (megint). sanszos, hogy majusban a bolsilibsik fognak nyerni, azok pedig kormányt fognak buktatni nálunk, sztem. nem véletlen beszélt viktor arról az mcc konferencián arról hogy így nem sokáig bírjuk meg márc 15én a kiegyezésről. kiegyezés előtt meg ott van a bach korszak, aradról nem is beszélve. tudom hogy nem jó ezt hallani, de nem árt tisztában lenni a tétekkel. minimum, hogy ikszelünk májusban. bárcsak többet tehetnénk.
grad
2019. április 30. 08:39
Pista! Ez a jelző már foglalt a szellemi elődeid 1919-es tevékenysége nyomán. Egyébként egy hihetetlenül ostoba és lúzer politikus vagy. És még csak rá sem jössz, hogy miért... Pl. az ilyen cikkeid miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!