Felrobbantotta magát és gyermekeit a Srí Lanka-i merénylő terhes felesége

2019. április 25. 22:53
A védelmiminiszter-helyettes elmondta, hogy a merénylők nagy része tehetős családból származott és diplomával is rendelkezett.

Az egyik Srí Lanka-i robbantó felesége öngyilkos merényletet követett el, amikor a rendőrök megérkeztek a család házához – írja az ABC News. A terhes nő saját magát és gyermekét is meggyilkolta.

Abdul Lathief Jameel Mohamed, a múlt hét vasárnap elkövetett terrorcselekményekért felelős egyik férfi, az Egyesült Királyságban végezte tanulmányait, mielőtt Melbourne-ben posztgraduális képzésben vett részt.

Ruwan Wijewardene Srí Lanka-i védelmiminiszter-helyettes elmondta, hogy a merénylők nagy része tehetős családból származott és diplomával is rendelkezett.

A tervezésben fontos szerepet töltött be két testvér, akik egy gazdag fűszerkereskedő fiai voltak. Egyikőjük, Inshaf Ibrahim, volt a merényletek kitervelője. Egyébként egy rézgyár tulajdonosa volt és a harmincas éveiben járt. 

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tehát az asszony is tudott a férje és társai tervéről.
Volt otthon robbanó anyag, azt is tudta, hogy hogyan kell használni. Meg volt beszélve minden. Közben ott volt a hasában a sajátja, mellette a sajátja. Micsoda keresztény gyűlölet lehetett benne is, hogy nem gondolt, illetve, hogyan gondolt mások gyermekeire. Milyen anya az ilyen? Milyen emberek az ilyenek?

Nem erős hit ez, hanem erős fanatizmus.

Mindenesetre irgalmatlan emberek. Akármi is a küldetés tudatuk.

Az biztos, hogy fanatizálják őket. Láttam Izraelben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés