Sosem bújtunk a mentelmi jog mögé

2019. március 13. 12:32

Jobbik
Közlemény
A hamis vádak ellenére a Jobbik megszavazza majd Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztését.

„A hamis vádak ellenére a Jobbik megszavazza majd Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztését, - ahogy korábban is így tettünk minden esetben -, s maga Farkas Gergely is lemond mentelmi jogáról. A Jobbik sosem bújt a mentelmi jog mögé, nekünk és Farkas Gergelynek ugyanis nincsen takargatnivalónk, bátran állunk az igazságszolgáltatás, de még a Fidesz irányítása alatt álló ügyészség eljárása elé is.

Orbán Viktor diktatúrájában mindennapossá váltak az ellenállás képviselőivel szemben alkalmazott karaktergyilkosságok, szervezett lejárató akciók, politikai leszámolások.

Nem válogatnak az eszközökben, hamis vádakkal próbálják ellehetetleníteni  ellenfeleiket és mindent bevetnek az ellenzéki együttműködés megakadályozása érdekében. Farkas Gergely tavaly a választási kampányban egy kötetlen beszélgetés folyamán az LMP-s jelölt felvetésére kérdezett vissza a visszalépésről. Senki nem fizetett senkinek, bűncselekmény nem történt.

Arról már álmodni sem merünk, hogy a Polt Péter vezette politikai ügyészség a tényleges bűncselekményeket elkövető kamupártokkal, a szavazás idejére tömegesen magyarországi lakcímekre bejelentett ukránokkal, vagy a tiltott pártfinanszírozást kimerítő, közpénzmilliárdokból zajló kormányzati gyűlöletkampánnyal foglalkozzon. Ugyanilyen költői lenne az a kérdés is, hogy miért söpörték szőnyeg alá az ELIOS ügyet, illetve miért lophatják tonnaszámra zavartalanul az uniós közpénzeket a Fidesz-közeli oligarchák. A felsőbb politikai parancs 9 éve nem a korrupt gazemberek, hanem az ellenzékiek üldöztetéséről szól.”

(MTI-OS)

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyszerűen nem ismerik a szabályokat és a törvényeket, amiket be kéne tartani. 9 év nem volt elég nekik...... Ez sokmindent elárul a felkészültségükről.

Megkenték, azt nem tagadják, de szerintük ez nem probléma.
Libe- ben a helyük:-)))))

Az ellenallas kepviseloi - hogy oda ne rohanjak..
Lennenek inkabb a magyar emberekei!

"Orbán Viktor diktatúrájában" - tényleg meg különböztethetetlenek vagytok már a 2000 körüli SZDSZ-től vagy a jelenlegi DK-tól...

Apropó, ugyanennek a közleménynek a napján a párt újdonsült sztárja, Jakab Péter arról pampog, hogy a május 26-i EP-VÁLASZTÁSON hogyan kell megrogyasztani a kormányt: érted, egy DIKTATÚRÁBAN...

Végezetül küldöm az összes neo-Jobbik funkcinak a Kárpátiától a... úgyis tudjátok, melyik számot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés