A venezuelai magyar menekültekről

2019. február 21. 13:35

Magyarország minden magyarnak védelmet nyújt.

2019. február 21. 13:35
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Szégyen, amit az Index ebben az ügyben tesz!

Magyarország minden magyarnak védelmet nyújt, éljen bárhol a világon; s különösen igaz ez akkor, ha egy elnyomó, kommunista ideológiát valló, s ezzel az országát tönkretevő vezetés elől kell a magyaroknak menekülniük.

Ebből kampánytémát csinálni elképesztő felelőtlenség, hiszen az ott élő magyarok számára mindez nem játék, hanem az életük és a családjuk biztonsága a tét.

Ráadásul hazugság, hogy az ügyről a magyar nyilvánosság nem tud, hiszen tavaly tavasszal volt kommunikáció a témában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miroslav
2019. február 23. 12:46
A magyar állam identitását kérdőjelezi meg az, aki vitatja ezt a természetes gesztust és elvárható intézkedést. Ismerjük azt a poszkommunista csürhét, akik még heccelték, támogatták is a független Magyarország határai elleni, már-már egy gerillatámadás határait súroló agressziót, a vadak elképesztő támadást. Ugyanez a gyalázatos banda támadja most a magyar kormányzatot azért, mert eleget tesz egy magyar diaszpóra iránti, elemi kötelezettségének. A hazátlan bolsi banda épp így fröcsög és sivalkodik, ha a határon túli magyarság védelmében tesz bármit a magyar kormány. Összefüggnek ezek az ügyek s ezek a sötét provokációk, támadások. Ma is velünk él - és szörnyű ballasztként nehezíti a független Magyarország megerősödését, fejlődését - Kádár elbutított csőcseléke, s annak hazátlan/intenacionalista leszármazottjai.
Pierre
2019. február 21. 16:14
milyen magyarokrol makog itt az orbanista csocselek? Egy-ketto van a tobb szazbol, aki tud par szot magyarul. A tobbsegnek semmilyen magyar identitasa nem volt soha, csak fel tud mutatni egy dokumentumot arrol, hogy pl. az egyik nagyapja magyar szarmazasu volt. Ez is kiderul az index cikkebol. A fidesz-kormany bevandorlast tamogato szervezet. Az egyetlen az orszagban. A fidesz fizesse be a kulonadot!
Vadgesztenye
2019. február 21. 15:46
Aki számon kérné Izraelt hogy miért csak zsidókat fogad be a világ minden tájáról, miért nem nyitja meg a kapuit Afrika előtt, az rosszakaratból trollkodna csak. Földes nem akar jót Magyarországnak, nekünk.
röviden
2019. február 21. 15:31
Miért kéne példát venni a hollandokról, akik hallani sem akarnak a búrokról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik