Varju szerint a Jobbiknak vannak szeplői, de együtt kell működni

2019. február 20. 9:40
Szavazz bárkire, csak ne a Fideszre – kérte Varju László, a Gyurcsány-párt alelnöke.

A Fideszt nem zavarja, hogy az apák és az anyák nem látják gyerekeiket a túlóratörvény miatt – tartja a DK, aki a parlamentben is lázad a „rabszolgatörvény” ellen. A párt képviselője, Varju László az ATV-ben nyilatkozott, mint elmondta: szerinte a parlamentet nem szabad feladni, mert „az onnét érkező hírekre sokan figyelnek”.

A DK és a Jobbik együttműködéséről a politikus azt mondta, a „Fidesz komoly aknamunkát végez, hogy az összefogást meggátolja”, de ők, az ellenzéki pártok, még mindig abban érdekeltek, hogy európai országként nézhessenek Magyarországra.

„Ha a múltunkban vannak is szeplők, de ezekkel leszámolva nekünk a jövőben, ha egy színpadon állunk, ebben kell egyetértenünk. Ha ebben egyetértünk, van közös felelősségünk” – mondta a Jobbikról Vajru.

A teljes videó itt tekinthető meg.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"... csak ne a Fideszre" - a történtek fényében nem értelmes javaslat.

Miért ne szavazzunk a fideszre, amikor az államadósság manapság 69%, nálatok meg 83% volt? Ez csak egy ok, napestig sorolhatnánk az egyszerűbbtől a bonyolultabbig.

De mi a tartalom? Mi az ajánlat?

Ez a "minden szar" és/vagy "O1G" kurva kevés akkor, amikor jól mennek a dolgok, márpedig hazudjanak bármekkorát is a bérlibsik, a dolgok igenis jobban mennek, mint az elmúlt 30 évben bármikor.

Több kell ennél, kedves ellenzék, sokkal több.

Szavazz bárkire, csak ne a DK-ra, mert Gyurcsány Ferenc vitte az országot csődközelbe, és ismét megtenné ha hatalomra kerülne.

"A Fideszt nem zavarja, hogy az apák és az anyák nem látják gyerekeiket a túlóratörvény miatt"

Akkor a DK miért nem szavazta meg a vasárnapi boltbezárás?

Egyébként folyamatosan hazudnak az általuk nevezett "rabszolga törvénnyel" kapcsolatban.

Javaslom olvassák el a következő elemzést.
https://www.napi.hu/magyar_gaz..

Szerintem semmihez sem értenek, csak hazudni tudnak reggel délben meg éjszaka.

Én megértem, hogy Varju számára elviselhetetlen az az ország, ahol nem ő van hatalmon, de nem hinném, hogy ez a szempont képes meggyőzni a szavazók többségét - akik érthető módon szintén a saját jólétüket helyezik az első helyre.

Kormányozni kellett volna, megvolt rá a lehetőségük, de nekik a hatalmi harcok fontosabbak voltak - és még most sem képesek elviselni a következményeket, inkább sír a szájuk.

Az is vicces, amit a Jobbikról mondanak, korábban nagyjából azt mondta a komplett magyar baloldal, hogy egy dolog mindig marad, ők nem nácik. És most az első adódó lehetőségnél összeállnának a korábban főellenség Jobbikkal.
Erről valahogy a kíméletlen antikommunista Szdsz jutott az eszembe, amelyik '91-ben szalonképessé tette a kommunisták utódpártját, '94-ben pedig összeállt velük. Valahogy mindig összenő, ami összetartozik.
És a baloldal még a korábbi példákból sem tud okulni (eltűnt az Szdsz, kispárt lett az Mszp), láthatóan képtelenek egy választásnál hosszabb távra előre tekinteni, azt nem tudom, hogy ennyire ostobák, vagy olyan gőgösek, hogy szerintük az átlagszavazó ennyire ostoba, ilyen könnyen megvezethető, és ilyen gyorsan felejt?

Varnyú!
A DK-ban még kígyóznak a kígyók?

két varjú beszélget a parlamentben.

varjúkomám mit csinálsz az idén?

kárt!kárt!

és te varjúkomám:

kárt kárt kárt.

Pont az ilyen vélemények miatt vagytok ott, ahol.
Ellenzékben építkezni kellene, alternatívákat mutatni.
Az elég kevés választási programnak, hogy "a fő cél a kormány leváltása", hiszen az, ugye, alapfeltétele a hatalomra kerülésnek.
És mi lenne utána?
Tudom, több Európa, meg hasonló lózungok, láthatóan semmi terv, csak egy csomó, versenyszférában versenyképtelen ember majd megdöglik érte, hogy végre ők is oligarchásat játszhassanak egy kicsit, ha rámegy az ország, az se baj.

Putyin a magyar kormányéhoz hasonló családtámogatási lépéseket jelentett be
https://www.portfolio.hu/gazda..

Pedig lehet, hogy ezt-azt ők is értékelnek ám, csak titokban tartják.

Varju szerint a Jobbiknak vannak szeplői, amit majd az éhes Varju lecsipeget.

Varju a varjunak nem vajja ki a szemet!
A szemet!

Lassú víz partot mos...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés