Varju szerint a Jobbiknak vannak szeplői, de együtt kell működni

2019. február 20. 09:40

Szavazz bárkire, csak ne a Fideszre – kérte Varju László, a Gyurcsány-párt alelnöke.

2019. február 20. 09:40

A Fideszt nem zavarja, hogy az apák és az anyák nem látják gyerekeiket a túlóratörvény miatt – tartja a DK, aki a parlamentben is lázad a „rabszolgatörvény” ellen. A párt képviselője, Varju László az ATV-ben nyilatkozott, mint elmondta: szerinte a parlamentet nem szabad feladni, mert „az onnét érkező hírekre sokan figyelnek”.

A DK és a Jobbik együttműködéséről a politikus azt mondta, a „Fidesz komoly aknamunkát végez, hogy az összefogást meggátolja”, de ők, az ellenzéki pártok, még mindig abban érdekeltek, hogy európai országként nézhessenek Magyarországra.

„Ha a múltunkban vannak is szeplők, de ezekkel leszámolva nekünk a jövőben, ha egy színpadon állunk, ebben kell egyetértenünk. Ha ebben egyetértünk, van közös felelősségünk” – mondta a Jobbikról Vajru.

A teljes videó itt tekinthető meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2019. február 20. 19:12
Idióta!
Aerion
2019. február 20. 19:02
… Varju szerint a Jobbiknak vannak szeplői, de együtt kell működni … Hát igen, az a helyzet, hogy a varnyú, meg az ávósmunkásőr utód pártja és a jobbik két kurva nagy szeplő a tisztességen, a hazaszereteten és a nemzethűségen. A nemzet minden nap sikálja magáról, ezeket a szeplőket, mint a retket.
Minnie
2019. február 20. 18:17
Varjú patkány már nagyon éhesek vagytok. Ahogyan működtök esélyetek sincs a húsosfazék közelébe férkőznötök. Esélyetek semmi , mert EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK
Prospero
2019. február 20. 18:04
Emlékesztek erre a video-ra,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik