Kocsis Máté: Elutasítjuk a brüsszeli bevándorláspárti terveket

2019. február 17. 11:54

Kocsis Máté érthetetlennek nevezte, hogy a brüsszeli tervek között van a kötelező betelepítési kvóta is.

2019. február 17. 11:54

A Fidesz-KDNP elutasítja a brüsszeli bevándorláspárti terveket – jelentette ki Kocsis Máté az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszaka előtt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A Fidesz frakcióvezetője a héten megtartott frakciószövetségi ülés fő témájáról szólva azt mondta: a brüsszeli bürokraták asztalai ismét tele vannak olyan tervekkel, amelyek, a Soros-tervnek megfelelően, bevándorló-kontinenssé tennék Európát. Ezeket a javaslatokat – így a határvédelem jogának gyengítését, a migránsvízum bevezetését, a migrációt segítő Soros-szervezetek támogatásának növelését, és a nem bevándorláspárti országok pénzügyi vagy adminisztratív eszközökkel történő megbüntetését – a Fidesz-KDNP elutasítja – fejtette ki a politikus.

Érthetetlennek nevezte, hogy a tervek között van a kötelező betelepítési kvóta is, amelyet a magyarok minden idők legnagyobb részvételű népszavazásán elutasítottak. Brüsszel ezt figyelmen kívül hagyva semmibe veszi az emberek véleményét – értékelte Kocsis Máté.

A kormánypárti politikus beszámolt arról is, hogy a családvédelmi akcióterv várhatóan négy törvényt érint majd, ezek elfogadására a Fidesz képviselőcsoportja teljes egyetértésben készen áll. Az érintett jogszabályok közé sorolta a költségvetési és az egészségbiztosítási törvényt, a munka törvénykönyvét, valamint az adótörvényeket. A vonatkozó indítványokat rövidesen, akár még februárban benyújthatja a kormány – fűzte hozzá.

Kocsis Máté a hétfőn kezdődő tavaszi ülésszakról szólva leszögezte: a kormánypártok nem fognak felülni az ellenzék esetleges provokációjának. A vita alapja világos, míg az ellenzéki politikusok a brüsszeli politikát támogatják, addig a kormánypártok szerint helytelen irányba halad Európa vezetése – hangoztatta, jelezve: a Fidesz-KDNP változást szeretne elérni az európai parlamenti választásokon a brüsszeli politika terén.

A magyar ellenzéki politikusok tavaly a sokadik választáson nem kaptak bizalmat a szavazóktól, ez egyre erőszakosabbá teszi őket, és nem riadnak vissza attól sem, hogy a magyar parlamenti hagyományoktól teljesen idegen viselkedést tanúsítsanak az Országgyűlésben – magyarázta.

Kiemelte: a kormánypártok ahelyett, hogy reagálnának a provokációra, inkább olyan döntéseket hoznak, amelyek Magyarország érdekében állnak, mint például a családvédelmi akcióterv, illetve a gyermekvállalást segítő intézkedések.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2019. február 17. 16:05
Ideje lenne a kormánynak a ballibesek megnyilvánulásait is folyamatosan közölni a médiákban, ami egyértelműen kifejezi a magyar emberek elleni támadásukat!
formaegy
2019. február 17. 16:04
Gyalázat, és felháborító, hogy a magyar ballibes hazaárulók a magyar nemzet megsemmisítésén dolgoznak! Sajnálják azt a pénzt a magyar családoktól amiért megdolgoztak, és képesek lennének a merkelfialó gépeket eltartatni a magyar emberekkel! Gyalázat!
formaegy
2019. február 17. 16:01
Ami egyértelmű, hogy Európa szerte a ballibes gyilkosok összefosták magukat amint a kormány bejelentette a 7 pontos családtámogatási lehetőségeket! Minden áldott nap minden médiában közölni kell a 7 pontot! A magyar ballibesek igazolták, hogy miylen magyarellenesek, és a semmihez nem értő fialógépeket be akarják telepíteni, amit a dolgozó magyar emberekkel akarnak eltartatni! Ha ez a 7 pont naponta megjelenik, a külföldi ballibes férgeket az infarktus fogja kerülgetni, mert az eu-s országokban az emberek felkapják a fejüket, és azt fogják mondani, hogy ha egy ilyen kis ország megteheti, hogy a családokat így tudja segíteni, amiért ők dolgoztak meg, akkor a "mi" kormányunk miért nem teszi ezt!!!!!!! Minden nap közölni a sajtókban, elektronikus médiákban a 7 pontot! A magyarellenes hazaárulók meg csak nyugodtan használják a Liberot!
yndi
2019. február 17. 14:55
Nehéz elképzelni annál unalmasabb állást, mint ezé a papagájé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik