Kocsis: A bevándorláspárti tervek lesznek a Fidesz frakcióülésének fő témái

2019. február 13. 18:41
Kocsis Máté kiemelte: a brüsszeli tárgyalóasztalokon már most is olyan tervek és előterjesztések találhatók, melyek célja, hogy bevándorlókontinenssé tegyék Európát.

A Magyarországot is érintő brüsszeli bevándorláspárti tervek lesznek a Fidesz és a KDNP szerdán kezdődő frakcióülésének fő témái – közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a tanácskozás előtt tartott sajtótájékoztatóján, Balatonalmádiban.

Kocsis Máté kiemelte: a brüsszeli tárgyalóasztalokon már most is olyan tervek és előterjesztések találhatók, melyek célja, hogy a korábban már megismert „Soros-tervnek" megfelelően bevándorlókontinenssé tegyék Európát.

A péntekig tartó frakcióülésen megtárgyalják a családvédelmi akcióterv életbelépéséhez szükséges döntéseket is, hogy minél előbb, minél gördülékenyebben megszülethessenek a magyar emberek számára kedvező döntések – tette hozzá a frakcióvezető.

(MTI)

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt is beszéljétek meg, hogy miért árusítjátok ki a termőföldet. Afrikában, ha egy külföldi beruházó megjelenik, s zöldmezős beruházásba kezd, a földet csak kilencven éves bérletre kaphatja meg, itt meg a betelepülők a jó minőségű földeket megszerezve tulajdonjogot kapnak.

Az EU-ban és Magyarországon a földterületek kettő, azaz 2 százalékán folyik ökogazdálkodás, ami a föld-és a természetvédelem feltétele is.

Miért támogatja a kormány a családi gazdaságokkal szemben, a minden szempontból káros nagyüzemi méretek, miért kellett Ángyán Józsefet félreállítani, holott Ő képviselte a családi gazdaságok érdekeit, csak a választások megnyeréséhez használták fel erkölcstelenül.

Jó, ha tudjátok, a migráció kezelése által szerzett népszerűség mellett, az emberek még gondolkodnak. Szerénység, elvtársak és fiúk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés