Gondolkodni talán még szabad

2018. december 2. 12:00

Gálvölgyi János
Hírklikk
Sajnos a szolgalelkűség szörnyű tulajdonsága ennek a népnek. Interjú.

„Azt akartam mondani, amikor elkezdtem ezt a mondatot, hogy Gálvölgyi János személye tabu a jobboldali sajtó számára is…

Jaj, hohó…

Szóval, amikor a múltkor elmaradt egy előadásod Kaposvárott, kifejezetten örömtüzeket gyújtottak, azt állítván, hogy Gálvölgyi már nem érdekli az embereket, ezért kell lemondani az estjét.

A végén kezdem: a hír hallatán jelentkezett egy kaposvári vendéglős, menjek, tartsak előadást, ő telt házat garantál már aznap estére. De, ami a konkrét esetet illeti: nem hirdették meg az előadást. Ami a jobboldalt illeti, talán jellemző a következő történet. A sajtójuk szerint, amikor Hernádi Judit az atv-ben beszélt a hajléktalan-törvényről, én erre egy facebook bejegyzésben reagáltam. Erről most annyit, hogy nincs facebookon. Benedek Miklóssal beszélgettünk, hogy most már mind a ketten veszünk magunknak egy facebookot. Nem nagyot, csak olyan kisebb fajtát... Tehát nem írok nyílt levelet, sem a facebookon, sem máshol… Amúgy, később megjelent ugyanez a levél a Bálint Gyuri bácsinak tulajdonítva, a Katona Klári leveleként, aztán a Sas Józsiéként. Kaposvárra visszatérve: ott valaki összecsinálta magát. Most nagyképű leszek: ha én itt és most kimegyek az utcára, azonnal körbe fog venni négy-öt ember, ha pedig elő is adok valamit, akkor akár harmincan is. Vagyis, mit tudok mondani az ilyen támadásokra?

De most akkor miért maradt el a kaposvári előadásod?

Érdeklődés hiányában.

De tényleg?

Hát, ha egyszer nem hirdették meg, akkor hogyan legyen érdeklődő? Sajnos a szolgalelkűség szörnyű tulajdonsága ennek a népnek. Megpróbálnak sokan megfelelni, csak azt nem tudom, hogy minek, kinek. Azt akarták egyesek bebizonyítani, hogy nekem már olyan rosszul megy, hogy nem is kíváncsi rám senki. Ha így lenne, akkor nekem már abba kellene hagynom a pályát, de szerencsére nincs így. Az önálló estemen pótszékekre van szükség, akkora az érdeklődés. De a színházi szerepeimnél is telt ház előtt játszom, legyen az Madách-színházi előadás, vagy a Játékszín…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 196 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyetértünk. Én akkor szerettem ki belőle, amikor nevettetés gyanánt állandóan vakargatta magát. Ez a nézők lenezese, nekik ennyi is elég.

János!

Egy zseniális tehetség vagy a színpadon, de az a napi politikai izgatás, gyűlöletkeltés, az antiszemitizmus szítása, amit naponta művelsz a Klubrádióban, minden érdemedtől megfoszt, egy senki lettél. Hernádi Juditkával egyetemben.

Egy megélhetési prostituált lettél, a békétlenség egyik forrása.

Rudolf Péter nyilatkozta, hogy elege van abból, hogy politikailag beskatulyázzák, s a politika mondja meg, hogy kik lehetnek a barátai, kiket szeressen, tiszteljen.

Koltai Robi a napokban nyilatkozott hasonlóan, elege van ebből a gyűlölettel teli légkörből, az uszításokból.

Rudolf Péterre, Koltai Robira nemzedékek fognak emlékezni és büszke lenni, míg Gálvölgyit gyorsan el fogják felejteni. A zseni ne álljon be a politikai istállóba.

Pontosabban a zseni is lehet elkötelezett, de ne uszítson senki ellen sem, miként Gálvölgyi, a Klubrádió és az ATV is teszi.

Megszólalt a szolgalelkű.

Galvolgyi jo szinesz, mint ahogy Csurka kivalo dramairo volt.
Csak a politikai szerepere is ugyanugy neznek tuloldalrol.

János bátyám!

A Heti Hetesnek ára is van...

Akkor utáltalak meg, amikor egy negatív megjegyzést tettél valamelyik TV műsorban, Heti hetes? azokra a magyar autósokra, akik nagymagyarország matricát tettek ki az autójukra.

A Madáchba pedig nem miattad mennek az emberek. Azért nem vagy olyan jó színész.

Ez tényleg akkora történet, hogy egy ripacsnak elmarad egy vidéki haknija?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés