Vágó Gábor szerint Hadházyék nem engednék felszólalni a korrupcióellenes tüntetésen

2018. október 22. 14:45
Vágó Gábor szerint Hadházy Ákos azért nem akarja, hogy felszólaljon a keddi tüntetésen, mert Hommonay Gergely „DK-sokat szervez”, hogy belé fojtsák a szót. Vágót a szervezői találkozóra sem hívták meg, arról csak Lukácsi Katalintól értesült.

Vágó Gábor szerint Horváth András jelezte neki, hogy Hadházy Ákos Hommonay Gergely miatt nem akarja, hogy beszédet mondjon a keddi korrupcióellenes tüntetésen. A szervezői megbeszélésről is csak Lukácsi Katalin szólt Vágó Gábornak, aki így elmegy a tüntetésre, de nem szólal fel – minderről Vágó Gábor, az LMP politikusa értesítette a közvéleményt egy Facebook-bejegyzésben.

„Nagyon méltatlan és megalázó helyzetbe hozott Hadházy Ákos a holnapi tüntetés kapcsán. A korrupcióellenes szövetség, aminek én vagyok a titkára, szervezi a holnapi tüntetést, ahova minden pártból egy olyan embert hívtak, aki sokat tett a korrupció felszámolásáért. Tőlünk engem, és erre az LMP elnökség rábólintott, hogy menjek. Azóta az történt, hogy Horváth András jelezte, hogy Hadhazy nem akarja, hogy felszolaljak, mert szerinte megosztó vagyok. Ezt arra alapozza Ákos, hogy Hommonay Gergely DKsokat szervez, hogy belém fojtsák a szót. Az esemény FB meghirdetésére letrehoztak egy új FB oldalt az egyesületünknek, úgy hogy meg sem kérdezett senki, hogy oda adjam e a régi FB oldalt. A tüntetés szervezői emailezesébe kérésem ellenére nem vettek fel, az esemény szervezői találkozójára nem hívtak el, de Lukácsi Kati szólt, hogy lesz ilyen, így elmentem. Ott jelezte egyedül Hadházy , hogy nem látna szívesen. Azóta többször kerestem Hadházyt, írtam több smst, azt írta vissza, hogy hívni fog. Azóta hív... Az egyik szervezője az eseménynek azt mondta, hogy azért nem írják ki a nevem, mert Ákos azt, mondta, hogy "LMPt nem reklámozzák". Arra számítottak, hogy a közös ellenzéki tüntetésre az LMP majd nem megy el, így azt tudják mondani, hogy az LMP nem ellenzéki párt. Abból is hosszas vita volt, hogy bejelentik e a mozgalmukat, végül legjobb tudomásom szerint csak annyit fognak bejelenteni, hogy majd bejelentik. Mindenesetre azért kár új politikai szervezetet alapítani, hogy kicsinyes sunnyogó kiszorítósdit játszanak ugyanazon az ellenzéki bázison. Tudom, hogy az állandó ellenzéki messiásvárás rulett kereke most éppen Hadhazyt és Márki Zayt dobta ki, de ez ugyanaz a politikai kultúra, ami miatt az ellenzék vergődik a NERben. Miközben továbbra is támogatom az Európai Ügyészséghez csatlakozás ügyét, kint leszek az utcán gyűjteni, de mivel megalázó módon bántak velem, a demonstráción nem fogok felszólalni.”

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Melyik két rendszer összeférhetetlen? - A liberális és az ideg.

Jó a meccs. :)))
És még csak október van, mi lesz még a májusi EP-választádig? :))))

Adj hozzá egy kis Vonát, Mirkóczkit és Jakab Pétert. :)

És akkor meg is kaptuk azt a kompániát, amelyik ma Magyarországot kormányozná (vagyis hát "kormányozná"), ha veszített volna a Fidesz áprilisban... :(

Vágó Gábor az LMP-ben még a pótkerék szerepét sem tölti be. Akkor meg mit akar?
Listán a 62 hely, az egyéni jelöltségnél 9,92 %-ot ért el.

https://tinyurl.hu/tdKY/
https://tinyurl.hu/C03T/

Fővárosi Nagycirkusz tagjai:
"ződ-dossziésok - feketeruhás nővérek - koczkásPukk-lik - átVágók - Zayos csőcselék"+többször bérmálkozó+aki ott sem volt

Döntenem kellett, hogy erre klikkeljek először, vagy a rinocérosz nevére. A rinocéroszt választottam.

Korrupt, hazaáruló banda.

Már értem, hogy miért irigylik az Orbán kormányt szerte nyugaton. Mindenki szeretne magának ilyen ellenzéket.....az örökös kormányzáshoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés