Muszlimellenes támadás történt Belgiumban

2018. július 4. 21:39
A fiatal nőről letépték ruháit, szidalmazták és késsel sebesítették meg.

Ismeretlenek megtámadtak egy fiatal muszlim nőt Belgiumban: leteperték, letépték a ruháit, miközben származására utalva szidalmazták, majd késsel több helyen megsebesítették – jelentette a helyi sajtó szerdán.

A 19 éves nőre két férfi támadt rá az utcán hétfőn este 11 óra körül a Charleroihoz közeli Anderlues településen – közölte a La Libre Belgique című belga újság.

A cikk szerint az áldozat hazafelé sétált, amikor a támadók elállták az útját, többször is „koszos arabnak” nevezték, mire megpróbált elmenekülni, de leteperték, letépték a fejkendőjét, a felsőjét és a melltartóját, majd egy hegyes tárggyal több helyen is megsebesítették a felsőtestén, a hasán, a lábain és az arcán. A tettesek ezután elmenekültek.

Az ügyészség arról számolt be, hogy az ügyben nyomozást indítottak.

(Képünk illusztráció. Szöveg: MTI)

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig is voltak sajnos olyan emberek, akik ölni meg pusztítani akarnak. Elsősorban fiatal férfiak. Ez az emberiség kialakulásától kezdve így van, feltehetőleg Szíriuszon is így volt.

Nem volt szó burkáról a hírben. A muzulmán fiatalok nagy része nem különbözik olyan nagyon a nyugatiaktól. Legfeljebb nem isznak alkoholt - bár az is kérdéses...

A muszlim népesség nem egy monolit tömb, ez nem így működik. Sokan partiznak, koncerteznek, fiúznak, egyedül császkálnak. No meg tanulnak, érettségiznek, egyetemre járnak. És egy részük eközben kendőt is hord. Mások meg nem. Miért akarod a karossszékedből megmondani, hogy ki mit és hogyan csináljon?

És az utolsó mondatot rendkívül tiszteletlen. Magyarország, a magyarok most pont azon dolgoznak, hogy világossá tegyék mindenütt, hogy ők tiszteljenek másokat, és maguk is tiszteletet kérnek.

nem, nem helyes. mármint nem az a nem helyes, hogy felveszik a kesztyűt, hanem hogy a bátorságukból csak arra telik, hogy egy 19 éves lányt támadnak meg, lemeztelenítik és megszurkálják.

kicsit tökösebbek lennének, biztos találnának maguknak valami helyi keménycsávót is. vagy valami uszító imámot. többre becsülném egy ilyen alak lefogását és erőszakos megborotválását, mint 19 éves lánykák nyilvános megalázását.

te most viccelsz? kb másról sem szól a nyugati kultúra manapság, mint hogy fogom az összes kulturális elemet, amit az emberiség kimunkált az évezredek alatt, és gyúrok magamnak egy saját kényelmes világot belőle. hány európai ember vallja, hogy hisz Istenben - a maga módján.
egyistenhit jöhet, de a szabályaik? azok már kényelmetlenek, az nem kell. carpe diem, bulika, pia, light drogok, szexpartnerek váltogatása, az kell. keverünk hozzá egy kicsi lélekvándorlást, egy kis buddhizmust keverjünk még bele, öntsük le vékonyan ezotériával, szórjuk meg csipetnyi bálványimádással. és kész is a mai ember, aki önérzetesen Isten hívőnek vallja magát, bár minden szabályrendszerből csak a számára kedvezőt hajlandó elfogadni.

szerintem európa attól európa, hogy ne mondja meg a polgárainak, hogy mit hogyan csináljanak, amíg azok elfogadják az itteni házszabályokat. ha valaki elkezdi az asszimilációt, de az identitásából annyit azért megőrizne, hogy felvesz egy kendőt, nagyon nem kéne nyilvánosan lemezteleníteni.

": Szerintem könnyen elképzelhető az is, hogy a saját koszos arab hapsijai támadták meg"
1) az arab hapijai nem "koszos arabnak" neveznék, hanem hitehagyónak, és nem megszurkálnák, hanem megölnék.
2) amikor megerőszakolnak egy nőt, és bárki a nő felelősségét firtatja, ezerrel megy az áldozathibáztatós mantra. és teljes joggal. ilyenkor hol van a fene nagy érzékenység az áldozattal szemben?

attól, hogy a helyieknek tele van a töke a muszlimokkal, nem 19 éves lányokat kellene levadászniuk, hanem a hardcore arab bajkeverőket, uszító imámokat. azokért nem sok könnyet hullatnék. de ezzel mi az üzenet? azon kívül, hogy a bátorságunkból ennyire telik? hogy el ne kezd asszimilálódni, mert innen is és onnan is gyűlölni fognak?

ha háború, akkor gyilkolják a katonákat, ne a civileket. kár, hogy a jelek szerint ahhoz nem elég tökösek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés