Júliusban Izraelbe látogat Orbán

2018. június 27. 22:49
Benjamin Netanjahu július 19-én fogadná a magyar miniszterelnököt a Haárec hírügynökség tájékoztatása szerint.

Július 19-én Izraelbe látogat Orbán Viktor miniszterelnök – számol be a Haárec izraeli híroldal. A látogatást még a visegrádi országok nemzetbiztonsági tanácsadóinak tanácskozásán szervezték le, melyen Meir Ben-Shabbat izraeli tanácsadó is jelen volt.

A lap ezek mellett úgy értesült: Orbán izraeli vizitje után Benjamin Netanjahu miniszterelnök augusztus második hetében Bukarestbe utazik, ahol viszonozza Viorica Dăncilă román miniszterelnök áprilisi izraeli látogatását.

A Haárec cikkében emlékeztet a magyarországi választási kampányra, melyben a kormánypárt a kampányát a zsidó származású Soros György és civil szervezetei ellen építette fel. Szóvá teszik a múlt héten elfogadott Stop Soros-törvénycsomagot is, mely főként a bevándorlás szervezését kriminalizálja.

Februárban egyébként még az is felmerült, hogy egy jövőbeli V4-összejövetelnek Izrael adhatna otthont: ha Netanjahu ezen terve sikerülne, az új szintre léptetné Izrael a közép-európai országokkal való kapcsolatát – zárja cikkét az izraeli lap.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nyilas-komcsik legnagyobb bánatára. A palesztinarabsimogató gnóm magyar Goebbels már élesíti a kurucinfót.muhaha

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés