A gyűlölet prófétái: Marx és Soros

2018. június 12. 14:36

Petrin László
Magyar Idők
Soros felforgató tanait kétségkívül sikeresen alkalmazta az unióban, és ebben a segítségére volt a balliberális sajtó is.

„Nem szabad elfeledni azt sem, hogy a későbbi bolsevik tömeggyilkosok és társutasaik mind Marxra hivatkoztak! Amit Soros az álcivil szervezeteinek militáns fellépésével képvisel, az legalább olyan veszélyes Európára, mint volt Marx saját ideológiája. Csak éppen már nem a proletariátus az ajnározott kedvenc, hanem a különféle deviáns kisebbségek és a bevándorlók, és már nem szocialista társadalomról, hanem nyílt társadalomról van szó.

A lényeg azonban ugyanaz: a régi Európának el kell tűnnie keresztény vallásával, nemzetállamaival, családi közösségeivel együtt. Mára mindez Nyugat-Európában nagyjából el is tűnt. Soros felforgató tanait kétségkívül sikeresen alkalmazta az unióban, és ebben a segítségére volt a balliberális sajtó is.

Olvassuk együtt Marx szavait, amelyeket 1849-ben a Neue Rheinische Zeitungban írt: »A sajtó fő kötelessége most az, hogy a fennálló politikai állapot valamennyi alapját aláássa.« Ugyanezt teszi ma Soros György a liberális cselédsajtóval karöltve. A normalitás helyreállítása Soros civiljeinek törvényben kötelezett átláthatóságával fog kezdődni, mert ez a több évtizedes sérelmekből táplálkozó nyílttársadalom-őrület a második világháború totalitarizmusának legújabb kiadása.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés