Ha Izrael, akkor apokalipszis

2018. május 17. 15:06

Gadó János
Szombat
A nemzetközi média reprodukálja azt a kétezer éve ismert tételt, mely szerint a zsidók az ősgonosz megtestesítői, a velük szemben állók pedig nemes hősök és ártatlan áldozati bárányok.

„Tekintsük az alábbi képek bármelyikét. A Gáza határán zajló tüntetések kellős közepén készültek az elmúlt napokban. Sajtófotósok számára ez igazi aranybánya, terített asztal – hiszen minden kellék együtt van, ami a lelkeket felkavaró, könnyekre fakasztó, elementáris felháborodást kiváltó, tehát maximális nézettséget hozó fotókhoz szükséges.

Fegyvertelen szabadságharcos fiatalok hősiesen zászlókat lengetnek pokoli fekete háttér előtt; parittyákkal válaszolnak vadászgépek támadására; lángtengerben élettelen testeket cipelnek, a bajtársiasság mélyen megindító példájaként; zokogó apák és anyák ölelik magukhoz szeretteik élettelen testét.

Az üzenet világos: apokaliptikus küzdelem zajlik itt (az égő autógumikból szálló fekete füst remek kellék) melyben egyik oldalon áll a parittyás Dávid, vagyis, a reménytelen szabadságharcban életüket áldozó palesztin fiatalok, a másik oldalon pedig Góliát, vagyis az álig felfegyverzett zsid… pardon: izraeli katonák. És hogy a gonoszság még nagyobb legyen izraeli politikusok és amerikai kollégáik (a kis sátán és a nagy sátán) elegáns kiskosztümökben, finom öltönyökben ünnepelnek holmi követségi megnyitón, miközben tudva tudják, hogy rongyrázásuknak mekkora ára van: a palesztin fiatalság – és a palesztin nép – pusztul el vérben és tűzben, a pazar öltözékű amerikaiak és izraeliek lelketlenségének oltárán.

Vagyis: a nemzetközi média roppant intenzív vizuális eszközökkel reprodukálja azt a kétezer éve ismert tételt, mely szerint a zsidók az ősgonosz megtestesítői a velük szemben állók pedig nemes hősök és ártatlan áldozati bárányok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemzetközi média hasonló képekkel igyekszik szánalmat kelteni a hazájukból menekülni kénytelen agysebészek, magfizikusok és genetikusok iránt is.

Mindamellett a palesztinoknak mit kellene tenniük, amikor tucatjával gyilkolják és ezrével sebesítik meg őket zsid..., elnézést: izraeli katonák?

Nézzük másként és a jövőbe tekintve. Izrael a határának minden eszközzel történő megvédésével látványosan cáfolta azt a mantrát, hogy a migránsokat nem lehet megállítani. Jegyezzük meg a véresen menekülő palesztínok képét: Európa akkor marad meg, ha a török-görög határnál, vagy a tengeren látunk majd ilyen képeket. És akkor már nem kell nagyon magyarázkodni sem.

Itten a hasbara egy szép példáját látjuk, Gadó úr!
Szép ez magyar nyelven...

Egyébként Gadó egy piszok mondata a cikkben:
"– A tüntetők követelése, hogy „hazatérhessenek” izraeli területre, ahonnan felmenőik 70 évvel ezelőtt elmenekültek, abszurd. Vajon Oroszország, Lengyelország vagy Csehország eltűrné, ha az onnan 1945 után elűzött németek százezrei, és azok leszármazottai ily módon akarnának visszatérni egykori lakhelyükre?"

Most már csak azt nem értem, hogy miért nem gyilkoltuk le a románokat 1916-ban miért nem űztük őket a hegyen túlra. Vagy miért nem dobtuk oda 1944-ben a budapesti zsidóságot a németeknek?

A fentiek alapján Erdély a mienk lenne és Budapesten megoldódna a lakáshelyzet. Ezt mondod, te undormány Gadó.

Teljesen igaza van. Ez egy gyalázatos muszlim provokáció volt nyugati liberális médiamarketinggel, a paradicsomi megdicsőülésre vágyó dzsihadista fanatikusok vágóhídra terelésével.

Megvédték a határt a betörni akaró fanatikus tömegtől, akik pontosan tudták, hogy mi vár rájuk, mert előre figyelmeztették őket. Mi mást kellett volna tenniük? Kinyitni a kaput, hogy gyertek drága arab barátaink, verjetek agyon bennünket?

Ott voltál barátom, hogy ennyire tudod, mi volt veszélyben vagy csak megnézted a képeket és megállapítottad? Ja, persze, ezek a kedves, drága arab fiúk olyan szelídek, műveltek, intelligensek. Miért is ne telepíthetnénk át ide az Alföldre őket? Megszabadulnának a szenvedéstől a zsidók pedig attól, hogy öldökölniük kelljen. Egyébként is tudjuk, a gyilkolászáson kívül annyi mindenhez értenek. Például tudnak k.rni, mint a Feri. Bocsánat, elfelejtettem, hogy ő elk.rni tud, de nem baj, ő is annyira szereti őket.

Az arányosság elvéről majd el felejtkeztem. Szerintem egész jó arányban találták el a lábukat ezeknek a brigantiknak Ötven-hatvan halott és kétezernél több sebesült. Magam sem tudtam volna ennél jobban célozni.

Igen jól érted. Ha a magyar határt ostromolnák ilyen szelíden és arányosan a hasonszőrűek, s ott lennék, nem haboznék lőni. Szigorúan a lábukra céloznék természetesen. Aki megpróbálna lehasalni, magára vessen.

Ez nálunk egyelőre még csak elvi eshetőség. A zsidóknál nem.

Te ki leszel ikszelve barátom, de előtte áruld már el, miért nem költözöl ki Gázába? Ott annyi zsidót ölhetnél, amennyit csak tudsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés