Nem szabad hátradőlni

2018. április 21. 19:35
Soros György ugyanis egy héttel az országgyűlési választás után Brüsszelbe rohant, hogy új tervet dolgozzon ki hazánk ellehetetlenítésére.

„E tekintetben már nem is a hazai folyamatokat érdemes szemlélni, hanem a határainkon kívüli eseményeket. Soros György ugyanis egy héttel az országgyűlési választás után máris Brüsszelbe rohant, hogy új tervet dolgozzon ki hazánk ellehetetlenítésére.

A jelek szerint Brüsszelben a korábbiaknál is komolyabb eszközöket igyekeznek majd bevetni a magyar bevándorláspolitika megváltoztatásáért. Az idő ugyanis sürgeti őket: egy év múlva itt az európai parlamenti választás, amelyen várhatóan az európai választópolgárok megbüntetik a Soros György megbízható szövetségeseinek számító EP-képviselőket, akik az európaiak érdekei helyett sokkal inkább az amerikai spekuláns elvárásait teljesítették.

Emiatt igyekeznek felgyorsítani a korábban megkezdett folyamatokat. Céljuk, hogy a Lengyelországgal és Magyarországgal szemben folyó, 7-es cikkely szerinti eljárást vonják össze, megakadályozva ezzel, hogy a két ország vétózni tudjon a másik védelme érdekében.

A tervek szerint az új uniós ciklusról szóló költségvetési tervben összekötnék a bevándorlók befogadását az uniós források elosztásával. Mindezzel párhuzamosan pedig a nemzetközi sajtóban és a közösségi médiafelületeken igyekeznek megbélyegezni és karanténba zárni a nemzeti oldal képviselőit, sőt a Facebookon sorra cenzúrázzák és letiltják a jobboldali véleményvezéreket.

A céljuk ezzel az, hogy a júniusi uniós csúcson kisebbségbe szoruljon a kvótaellenes álláspont, és elfogadhassák azt a tervet, amelynek részeként több tízezer migránst kellene befogadnia Magyarországnak. Sokan azt mondják arra, hogy ez nem valós veszély, úgysem fognak migránsokat kényszerrel telepíteni sehova.

A brüsszeli vezetők nyilatkozataiból azonban világosan látszik, hogy a veszély valós. Dimitrisz Avramopulosz a Berliner Morgenpost című lapban nemrég közölt interjúban például elmondta, hogy »júniusig megállapodásra kell jutni, mert a jelenlegi szabályozás, az úgynevezett dublini rendszer nem működik, és nem nézhetjük tovább, hogy néhány tagállam egyedül viseli a terheket«. Arról is beszélt, hogy »egyes tagállamok nagyon vonakodnak, kormányaik csak a hazai publikumra figyelnek és nem Európára«.”

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eddig semmi nem sikerült neki, ezután sem fog. Csak szórja pénzét:-)

lol. ezeket valaki még komolyan veszi?

Nem becsülöm le, ezek tények. Szerencsére.. Másban lehet sikeres, de mi túl nagy falat vagyunk neki.

Én jobban bízom magunkban, mint te.
Más: Gulyás tüntető első pontja a stop Soros ellenzese. Aztán ott van Marki-Zay, akit a 24 kinevezett az ellenzék leendő vezetőjének, mondván, hogy éppen eléggé balos, jobbikos és liberális, hogy összefogja mindenkit egy táborba:-))))))))))))))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés