Mirkóczkinál dolgozik az Auschwitzban a győzelem jelét mutató jobbikos

2018. március 28. 13:25

Írta: Kereki Gergő
Auschwitzban a győzelem jelét mutatta, náci háborús bűnös volt a példaképei között, és Adolf Hitler fotója is ott díszelgett Facebok-oldalán. Mirkóczki Ádám egyik bizalmi emberéről, a füzesabonyi ifjújobbikos Hajnády Kristófról mindez még 2014-ben derült ki. Hajnády azóta jócskán előlépett a jobbikos ranglétrán, Mirkóczki mellett dolgozik, sőt a Jobbik elnökével is találkozott.

2014 szeptemberében, füzesabonyi jobbikos képviselőjelöltként került be a hírekbe Hajnády Kristóf. Egy olyan képet közölt róla az atv.hu internetes portál, amelyen az auschwitzi haláltáborban pózolt, a győzelem jelét mutatva. A képet maga Hajnády tette közzé a Facebook-oldalán. 

A lap akkoriban arról is beszámolt, hogy Hajnády közösségi oldalán egyéb jelek is utaltak szélsőséges nézeteire. Példaképei között ugyanis egyebek közt Alfred Jodl háborús bűnöst is megnevezte, sőt, Hitler egyik fotója is felkerült a Jobbik jelöltjének oldalára, amihez Hajnády azt kommentelte: „…majd segít a Füh… izé, szerencse.”


Hajnády Kristóf Auschwitzban

Információink szerint Hajnády Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő munkatársa, választókerületi stábjának tagja, és ebben a minőségében jobbikos országos vezetőkkel is találkozhat. Hajnády jelenleg forrásaink szerint Mirkóczki sajtóügyeit intézi, jelen van minden fontos rendezvényen, sajtóeseményen, és intenzíven részt vesz a kampányban.


A képen az egri-füzesabonyi jobbikos kampánycsapat látható Vona Gáborral. A kép bal szélén áll Hajnády Kristóf.


Hajnády Kristóf Vona Gáborral fog kezet.


Ez a fotó pedig idén készült a Jobbik március 15-i megemlékezése előtt, a fotón az is látható, hogy a Hajnády mellett álló fiatalember nyakában vaskereszt lóg.

Az atv cikkének megjelenése után Hajnády azt írta saját közösségi oldalára, hogy „nem kérek sem én, sem a Jobbik bocsánatot, és nem büszkeségből, hanem azért nem, mert nincs miért.” 

Hajnády arra is kitér magyarázatában, hogy a családja „három hátrányos helyzetű, roma származású, a gyámügy által a szülőktől elvett gyermeket nevel”.

Hajnády nem az egyetlen a Jobbik sajtósai közül, akit korábban szélsőséges nézetekkel hoztak összefüggésbe. Múlt héten megírtuk, hogy továbbra is a Jobbik sajtóosztályának munkatársa Balasi András, aki a holokauszt áldozatainak számán viccelődött és vagonokat emlegetett.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még az is lehet, hogy Mirkóczki igazat mond, és 2010 előtt tényleg hazudtak. Csakhogy ez nem jelenti azt, hogy most igazat mondanak.

Egyébként abban nem mondanak igazat, hogy mikor is kezdték átalakítani a politikájukat. Ez nem 2010-ben történt, ahogy Mirkóczki állítja. Nem is 2013-ban, ahogy Vona állította azt a Spinoza házban.

A Jobbik politikája 2015-ben kezdett megváltozni, amikor a Fidesz 2014-ben három választást is fölényesen nyert, méghozzá egyedül. Ekkor dönthetett úgy a Jobbik vezetése, hogy ha valaha kormányra akarnak kerülni, akkor változtatniuk kell a politikájukon, és sokkal élesebben kell szembehelyezkedniük a Fidesz politikájával.

Rókák a szőlőben.

Felfoghatatlan, hogy egyesek mire vetemednek. Egy találkozó a Jobbik elnökével csakis valami rettentő gonosz dolog lehet.

Egyébként ez a Kereki gyerek félmunkát végzett. Annak is utána kellett volna járnia, véletlenül nem 88-ban született-e ez a Hajnády. Azt a bélyeget aztán senki le nem mosná.

Mirkóczki "Jobbik" : á , mi most már nem vagyunk azok , akik voltunk !...

Mirkóczki rúgja ki az antiszemita munkatársát , s az ájtatos-szemforgató ál-katolikus Márki-Zay , és a rabbi is szólítsa fel távozásra . Ha nem , beismerik , hogy ők is antiszemiták .

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés