Nyílt levél Varga-Damm Andreának a szemkilövetések bagatellizálásáról

2018. március 6. 20:11

Morvai Krisztina
Facebook
Megdöbbentett tegnapi Facebook posztod, amelyben bagatellizáltad, sőt eltagadtad a Gyurcsány-rendszer szemkilövetéseit, gyalázatos rendőri brutalitását, embertelenségét.

„Kedves Andrea!

Megdöbbentett tegnapi (március 5.) Facebook posztod, amelyben bagatellizáltad, sőt eltagadtad a Gyurcsány-rendszer szemkilövetéseit, gyalázatos rendőri brutalitását, embertelenségét. Engem akartál megbántani, de igen sok hazafiba rúgtál bele jelképesen, olyanokba is, akik még mindig Jobbik-szavazók, vagyis akiket Te (is) fogsz képviselni az Országgyűlésben. Ők azok, akik 2002 és 2010 között folyamatosan tüntettek a hazaáruló rezsim ellen, s szívták a könnygázt, átélték a rendszeres önkényes előállításokat, a legendás körbezárásokat, a rugdosásokat, gumibotütéseket. S azt is, amikor az elvtársak a legkegyetlenebb formákban mutatták be valódi természetüket: az 1956-os Forradalom és Szabadságharc ötvenedik évfordulójának vérbefojtását. Mindezekre írod Te ezt: »A mostani azon kijelentés, hogy ha az ellenzék győz, négy évig nem lehet békemenet, azért is érthetetlen, mert hát mindig volt mód arra, hogy bizonyos emberek a kormányzatoktól megbecsülést nyerjenek a kormányzatok pártszínétől függetlenül. Egyébként pedig a Fidesz kormány alatt ugyanannyi tüntetést tiltottak be jogellenesen, mint a Gyurcsány kormány alatt.«(forrás: Varga-Damm Andrea Facebook oldala)

(Szó szerint ezt írtad, Andrea, ennyit és nem többet, s ehhez illesztettél „illusztrációként” egy régi hírt azzal a címmel: Morvai egymillióért szakértett a Medgyessy kormánynak.)

Nem tudom, honnan származik az az információd, hogy »a Fidesz kormány alatt ugyanannyi tüntetést tiltottak be jogellenesen, mint a Gyurcsány kormány alatt.« Kétlem, de tegyük fel, hogy igaz. Mégis, hogy lehet – pláne jogászként – egy kalap alá venni a tüntetések jogellenes betiltását és a tüntetéseken elkövetett tömeges rendőri brutalitást, számos embernek súlyos, maradandó sérülések okozását, a megemlékezőkkel szemben lovasrohamok vezénylését, az ütlegelésüket, rugdosásukat, a kardlapozást, a vízágyút... vagyis azt, hogy egy rezsim brutálisan rátámad a saját népére?

S azt se felejtsük el, hogy az elkövetők illetve felbujtóik azóta sem kértek bocsánatot, sőt kifejezetten helyesnek tartják, amit tettek, függetlenül attól, hogy most éppen az MSZP vagy a DK színeiben kívánnak visszatérni a hatalomba. Egykutyák, s mint az Te is nagyon jól tudod, előbb-utóbb újra Gyurcsány lesz a közös vezetőjük. Éppen ezért rendít meg, és keserít el az a jövőkép, hogy ezeket a kegyetlen hazaárulókat pont a „2006-os” Jobbik tűnik visszasegíteni a („szivárvány”) kormányba, a bizarr koordinált jelöltállítások, egyeztetések útján. S hogy miből is gondolom így? Nos, megfejtettem a következő, nem túl bonyolult rejtvényt. Ha a Jobbik egyeztet az LMP-vel, az LMP pedig egyeztet az MSZP-vel, azzal az MSZP-vel, amely pedig egyeztet a DK-val, akkor végül is a Jobbik egyeztet-e a DK-val? Azt hiszem, aki már elég nagy ahhoz, hogy önállóan bekösse a cipőfűzőjét, az megtalálja a megrendítő választ: igen, közvetítők útján a Jobbik egyeztet a DK-val s ikertestvérükkel, a szemkilövetésekben szintén érdemeket szerzett MSZP-vel. Hogyan lehetséges ez, Andrea? Mi folyik itt? A Jobbik fogja visszasegíteni a hatalomba azt a feketeöves hazaáruló társaságot, akik ellen folyamatosan tüntettünk, a testi épségünket kockáztatva?

Bár lehet, hogy nem kellett volna többes szám első személyt használnom, mert Téged nem láttalak ezeken a tüntetéseken. Lehet, hogy pont ezért írtál le olyan elképesztő dolgokat. Lehet, hogy nem tudod, milyen embertelenek, kegyetlenek, jogtipróak voltak pontosan (főként) a Jobbik embereivel ezek a rettenetes alakok, akikkel most a „legyen összefogás” jegyében barátkozni kezdtek. Szeretném, ha legalább utólag megismernéd azoknak az időknek a valóságát, hogy tudd, miért nyilatkoztam azt, hogy ha így mennek a dolgok, akkor itt sem Békemenet, sem bevándorlás-ellenes tüntetés, sem másféle hazafias utcai megmozdulás nem lesz, legalább négy évig. Az új „pajtások” ugyanis most is gondolkodás nélkül közénk lőnének. Szeretném, hogy többet tudj meg róluk, a valódi természetükről. Ezért arra kérem a Jobbikosokat, hogy írják meg Neked történeteiket a hídblokád során fegyverrel hadonászó rendőrökről, 2006. október 23-ról, a Clark Ádám téri körbezárásról, a Nádor utcai rendőri akcióról (ahol engem is közvetlen közelről fújtak le könnygázzal, és rugdostak össze a rendőrök) és arról a sok-sok esetről, amit szerintem nem lehet elfelejteni, sem pedig megbocsátani - főként úgy, hogy a felelősök soha nem kértek bocsánatot, helyette összefogást, egyeztetett jelölt-állítást, s nyilván közös kormányzást kérnek. A „2006-os” Jobbiktól!!!! (Hogy nem szakad le az ég...).

Az ellenzéki politika és a média reggeltől estig azt harsogja, hogy a FIDESZ megfélemlíti az embereket. Lehet. De kérdem én, a kardlapozás, a lovasroham, a fejmagasságban történő lövöldözés nem megfélemlítő? Létezhet ezeknél megfélemlítőbb magatartás egy állam vezetői részéről? Arra az esetre, ha nehéz a válasz, csatolok egy rövid videófelvételt 2006. október 23-ról. Kérlek, tekintsd meg, olvasd el vagy hallgasd meg a Jobbikosok történeteit, s aztán kérj bocsánatot mindazoktól, akik végigélték az általad bagatellizált, sőt tagadott jogtiprásokat, gyalázatos gaztetteket. Íme az emlékeztető: 
https://www.youtube.com/watch?v=e4DJz8_RqLs

Isten óvja és vezesse Magyarországot!
Szeretettel
Morvai Krisztina”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves Krisztina!

Ön is jól tudja, hogy a magyar politikusok, tanácsadóik, háttér embereik kilóra megvehetőek. Csak ez történt a gerinctelen Damm Andrea esetében is.

Azért az döbbenetes, hogy ilyen söpredékek, mint Damm akár be is ülhetnek közpénzen a parlamentbe. A Jobbikot minősíti, hogy ilyenek képviselik Őket.

Jobbikos szavazók, Titeket nem zavar, hogy Simicska pénzén a Simicska csicskák átvették Tőletek a hatalmat, kivéreztetik a pártotokat, lejáratnak Titeket? nem kellene Vonát és az ilyen gyökérteleneket, mint damm még a választás előtt leváltani, s elzavarni a fenébe? Titeket sároznak be. A hátatok mögött megkötötték a paktumot a Titeket legszívesebben sortűz elé állító balliberálisokkal. legalább Nektek maradjon meg a gerincetek.

Micsoda harmat gyenge provokátor vagy! Szinte hihetetlen.

Simicska strómanja, a lista 5. (ismétlem: ÖTÖDIK) helyén.

http://ocdn.eu/pulscms-transfo..

http://ocdn.eu/pulscms-transfo..

Azt hiszem ebben a levélváltásban - mint cseppben a tenger - összefoglalható az ún. Jobbik végleges elfajulása és korrumpálódása.

"Ha a Jobbik egyeztet az LMP-vel, az LMP pedig egyeztet az MSZP-vel, azzal az MSZP-vel, amely pedig egyeztet a DK-val, akkor végül is a Jobbik egyeztet-e a DK-val? Azt hiszem, aki már elég nagy ahhoz, hogy önállóan bekösse a cipőfűzőjét, az megtalálja a megrendítő választ: igen, közvetítők útján a Jobbik egyeztet a DK-val s ikertestvérükkel, a szemkilövetésekben szintén érdemeket szerzett MSZP-vel. Hogyan lehetséges ez, Andrea? Mi folyik itt? A Jobbik fogja visszasegíteni a hatalomba azt a feketeöves hazaáruló társaságot, akik ellen folyamatosan tüntettünk, a testi épségünket kockáztatva?"

HÁT IGEN.

Egyébként hogy mennyire össze-vissza hadovál az ún. Jobbik... alig pár hónapja éppen Varga-Damm pampogott arról, hogy - idézem: - "veszélyesnek tartja azokat a folyamatokat, amelyek Schiffer András kilépése óta az LMP-ben zajlanak. A háttérben más erők irányítanak, mint amit kívülről látunk".

:))))))))))

LOL, de tényleg... most meg a háttérhatalom (ÉRTED?!?) által irányított párttal kötnének koalíciót...

Nincs min csodálkozni kedves Krisztina! Mára világossá vált, hogy a jobbik egy kamu párt! Jobboldalinak meg pláne kamu!
Ezek után nem nehéz kitalálni, hogy kik hozták létre. Csurka az első pillanatban leleplezte őket. Egy látnok volt!

"Csak hogy világos legyen, miért megy a cicaharc: "
Cicaharc?! Lépjünk azonban túl ezen a jelzőn, amely már-már gyurcsányi színt.

Dr. Varga-Damm Andreának ilyen felfogással, stílussal nem a Jobbikban, hanem a DK-ban kellene lennie. Ezzel a magatartásával, megnyilatkozásával a Jobbikot a gyurcsányi szintre vitte. Úgy látszik Vona cukisodásába ez is beletartozik.

Morvai Krisztinának pedig igaza van. A 2006. október 23. eseményeknek előzménye is van, amely rávetődik erre a napra, csak erről mindig elfeledkeznek a gyurcsányi hazafiak.

„Le kell verni a jobboldalt. Az én feladatom az, hogy ennek a politikai versengésnek irányt adjak, feladatokat szabjak, és azokat számon is kérjem, s ezt meg is teszem hezitálás nélkül." (Gyurcsány Győr-Moson-Sopron megyei MSZP-elnökké választása után, Népszabadság, 2004. február 9.)

"Ha az embert megbántják, megsértik, rágalmakat szórnak rá, akkor az ember megrázza magát és megy tovább, ha valakik kóbor kutyákat kergetnek ki az utcára, akkor erre a válasz nem az, hogy mi pedig veszett rókákat, a válasz az, hogy a kóbor kutyákat befogjuk, és telepre visszük, a városokat és az országot megvédjük"
(Veszprém, 2006. február 25.)

Igen. Ezzel a bejegyzéseddel nálad is kibujt a szög a zsákból és feliratkoztál a gyurcsányi hazafiak rendjébe. Viseld büszkén.

Már x-eltem, ez hülye a csűrhéjével (sic) együtt.

Mi vigyáztunk az unokánkra, úgyhogy nem mentünk el az Astoriához, de a barátnőim ott voltak, onnan futottak a Körút felé, ki az agyba-főbe verők gyűrűjéből. Kardlapozó lovasroham, őrizetlenül hagyott üzemképes tank, csuklyások azonosító nélkül, TV-n is elég sokkoló volt később.

A barátnőim, tisztességben megőszült , diplomás, több gyermeket fölnevelt, 70 évhez közeli idősek pedig menekültek.

Az akkor kormányzó társaság pedig nem kizárt, h. visszatérhet a hatalomba, h. mindazt elherdálja, amit a Fidesz 8 éve alatt sikerült egy országnak összehozni.

Remek. Morvai Krisztina egy nagyszerű ember, nagy ész, kislány hanggal, kevesen álltak a megalázottak, megvertek mellé akkor.

Azért azt az Orbán ez, Áder az skandálást az "értelmiségi" vidám tüntetőktől nem tudom elfelejteni.

A dolgok általános elsilányosulása észlelhető az ismert, 56-. okt. 23-ai fölvonulási kép és ezekről a vidám fiatalokról készültek között.

Egyet árulj el nekem Arletka! Te most egy buta provokátor vagy
ballib oldalról, vagy egy fizetett fidesz ügynök?

// off
hopsz, látom másnak is beugrott ez (-::
on //

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés