Berlin szerint aggályos a „Stop Soros” törvényjavaslat-csomag

2018. február 16. 11:38
Aggályos a „Stop Soros” elnevezésű törvényjavaslat – nyilatkozta Michael Roth, a német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államminisztere.

A német szövetségi kormány szerint aggályos a „Stop Soros” elnevezésű törvényjavaslat. Michael Roth, a külügyminisztérium európai ügyekért felelős államminisztere csütörtökön tett nyilatkozatában kiemelte, hogy a kormány jogszabályjavaslatai megnehezítik, és talán lehetetlenné is tehetik a menekülteket és menedékkérőket segítő civiltársadalmi szervezetek munkáját.

A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa hozzátette, hogy az aggályokat „félreérthetetlenül” kifejezésre juttatta a magyar kormány előtt. Hangsúlyozta, hogy akár valamilyen oktatási projektről, akár a szociálisan rászorulók támogatásáról, a menekültek vagy a nemzeti kisebbségek ügyéről van szó, „a demokrácia abból él, hogy az emberek kiállnak meggyőződésük mellett”.

Michael Roth nyilatkozata szerint az Európai Unió a négy közös alapszabadság tiszteletére és védelmére kötelez, határokon innen és túl. A politikus hozzátette: „csak egy élő és kritikus civil társadalommal tudjuk fenntartani az értékek közös Európáját”.

(MTI)

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az megvan neki hogy Nemetorszag teruleten nem kivanjuk hatalyba leptetni, csak nalunk?

Valóban aggályos.
De sokkal, százszor aggályosabb Berlin migránspolitikája.

Ezt az interjút az észhez tért menekült-segítő és aktivista Rebecca Sommer adta egy lengyel lapnak, elképesztő, mi van és mi lesz Németországban.
https://arbeitsgruppefluchtund..

Egyébként még mindig segít menekülteken, de már képesz különbséget tenni rászoruló és rászaró migráns közt.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2018. február 16. 14:50

A kormány meg válaszol a német "aggályra" : minden civil szervezet elfogadta a civiltörvény tervezetet , csak Sorosék nem . Kész . A törvényt viszont nekik is be kell tartani , mert csak a demokráciában mindenütt szokásos átvilágításról van szó . Kész .

Ameddig a Frankfurter Allgemeine, a Spiegel, de főként a bécsi Der Standard nem foglal ebben világosan állást - HELYESLŐEN, - addig Michael Roth, a német külügyminisztérium európai ügyekért felelős államminisztere ELMEGY A P.CSÁBA A HÜLYESÉGEIVEL.
Legalább annyit a debil hozzátehetett volna: megbeszéltük a német sajtóval: nem ellenezték, sőt: nagyon is helyeselték.
De nem, még Sorosnak sem szólt.
Ki hatalmazta fel, hogy megszólaljon G. Soros érdekében?
Kell egy ilyen jóságbombát védelmezni, ez már-már bélaszfémia!

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2018. február 16. 14:53

Taqiyya...
"A kifejezés taqiyya ( arab : تقیة taqiyyah / taqīyah ) származik a arab hárombetűs gyökér WAW-QAF-Ya , jelölő szóból: óvatosság, félelem. Az alternatív kifejezése kitmān " fedezés, elfojtás ".

Taqiyya, "akik bizonyos területeken vagy időkben félnek a biztonságukért a hitetlenektől." Ebben az esetben az ilyen hívők barátságosak lehetnek a hitetlenek számára kifelé, de sohasem beljebb: Mi mosolygunk néhány ember szemében, bár szívünkben átok van ".

Becsszó, nem Kohn Bélára gondoltam.
bélaszfémia! Egyszerűen: blaszfémia.

"A berlini vörös-zöld szenátus úgy döntött, hogy Berlinben 24 komplexumot épít, ahol migránsokat helyeznek el. Ezekben egyenként 450 lakás lenne. A szenátus szerint, ha a bevándorlók ezeket elhagyják, akkor a központokat megnyitnák a németeknek. A döntést közlő miniszter csak azt nem említette, hogy e végleges kiköltözésre mikor lehet számítani és hogy a lakásokat milyen módon hagyják ott a bevándorlók."
24 komplexum×450 lakással.
Már megint... láger, koncentration...

A német hálózati végrehajtàsi törvény,:na az aggàlyos!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés