Elhalasztják Milo Yiannopoulos előadását

2018. január 9. 10:30
Csak a választások után tartják meg a konferenciát. A francia előadó közben lemondta részvételét.

Májusra, a választások utánra halasztották a visegrádi elnökséget záró háromnapos konferenciát, melyen Milo Yiannopoulos, az alt-righthoz közeli provokátor is felszólal – írja a Mérce.

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány január végére tervezett Európa jövője című tudományos, szakmai konferenciájának ténye, témái és előadói a közelgő magyarországi országgyűlési választások pártpolitikai harcának, küzdelmeinek része lett. Ez lehetetlenné teszi, hogy a konferencián a különböző vélemények és látásmódok szabad vitája folyjon. Ezért a Közalapítvány úgy határozott, hogy a konferenciát a parlamenti választások utáni időpontra, május végére halasztja, és erről az előadókat értesítette. A Közalapítvány a jövőben is az egymás iránti tisztelet, a szólásszabadság és minden emberi érték védelme mentén szervezi eseményeit” – olvasható a konferencia honlapján közzétett közleményben.

A konferencia tervezett előadói között volt még Frank Furedi, Götz Kubitschek és Pascal Bruckner, utóbbi azonban január 5-én Twitter-bejegyzésben tudatta, hogy lemond a részvételéről, mivel „nem akar a kontinensük értékeivel szemben ellenséges szélsőséges elemek oldalán felszólalni”. 

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szóval, a progresszív, toleráns baloldal ellehetetlenítette Milo Yiannopoulos előadását, mert túl népszerű, és túl tehetséges az ekézésükben.
Fordított esetben már rég előrántották volna az antiszemita, homofób kártyát, ahogy már számos esetben megtették.
Ennyit a baloldal szellemi és erkölcsi magaslatáról.

Ellenvéleményem van.
Nem csak a konzervatívok állnak a liberáldiktatúrával szemben.
És ez szerintem nem csak sz angolszászoknál, hanem nálunk is így van.
Nem kell konzervatívnak lenned, hogy szólásszabadságot- mit szólás..GONDOLATszabadságot- akarj, nem kell konzervatívnak lenned, hogy elutasítsd a muszlim migrációt, nem kell konzervatívnak lenned, hogy a hideg rázzon a PC újbeszéltől. Ezekhez nem kell konzervatívnak lenned.
Ma nincs értelme jobb és baloldalról beszélni. Vannak akik a liberálterrort szolgálják és vannak akik küzdenek ellene.

Az igazi töréspont ott van!

Kétsége ne legyen senkinek: a Fidesz sem a baloldallal harcol, hanem liberálterroristákkal. Nem ugyanaz! Ezért is szavaz rájuk sok, amúgy baloldali beállítottságú ember.

Majd ha a liberálterrornak vége, akkor megint kezdhetünk arról vitatkozni, hogy ki mennyire konzervatív és ki milyen téren mennyire megengedő.
Hidd el, hogy rengetegen vannak magyarországon jobboldali szavazók, akik kurvára nem konzervatívok. Ateisták, szabadelvűek...de nincs aki képviselje őket és inkább szavaznak a Fidesz-KDNP-re, mert nap mint nap érzik ezt a PC szorítást, félnek az iszlám migrációtól, és ezektől a jelenlegi felhozatalból a Fidesz védi őket leginkább.

Nekik szól az altright. Ők igazából nem is hagyományosan jobboldaliak, csak a terrort akarják lerázni magukról. Hidd el, hogy nagy bázisuk van itthon is, és ők mind Fidesz szavazók.

Mielőtt hiszti lett volna vele kapcsolatban, azt se tudtam ki ez a Milo. Most szinte függő lettem :-) Imádom. Annak ellenére, hogy buzi, és két csókolózó néger pasi képe van az asztalon miközben beszél. Sebaj. Van itthon postit :-D. Amit mond, az zseniális. Egy normális világban ő meg én sosem szavaznánk ugyanarra a pártra. Én ugyanis pl. nem támogatom a drogliberalizációt. De ő egy olyan ember, akivel értelmes észérvek mentén lehetne vitatkozni akár a drogliberalizációról is.

SZóval én amondó vagyok, hogy teremtsünk egy olyan világot, amiből írmagjával írtjuk ki a liberálterrort, és majd abban a világban megküzdenek az ÉRVEINK. De előbb újra meg kell teremteni ezt a világot.
SZóval én biztos ott szeretnék lenni, ha jön Milo. Komolyan mondom, ÉLMÉNY hallgatni.
(Vagy ott van Katie Hopkins...ő is alapból minden, ami én nem vagyok. -Most nagyon rákaptam az alt rightra.- Még akkor is ÉLMÉNY hallgatni, amikor olyanokat mond, amivel egyáltalán nem értek egyet, olyankor is azt gondolom, istenem, bárcsak erről szólna a politika. Bárcsak ilyen emberekkel kellene megvívni a szócsatákat olyan dolgokról, amikben nem értünk egyet. Imádnám. SZóval hajrá alt right!!!)

No de amikor olyan hűségesen szolgálja a gazdát!
Ez pedig mindent felülír.
Majd legfeljebb a Mariska által elkövetett hibákért is a Soros lesz a hibás, hiszen szegény Mariska most csak arra összpontosított, hogy ez a kedves pedofil meleg fiatalember nyilván a gonosz EU-t (és ezzel Sorost) fogja kritizálni.

Csak ügyesen kikerüli a PC csapdákat ;-)

Itt ez a Milo, aki egy különlegesen érdekes figurája az alt rightnak, és aki ugyanúgy a liberálterror és a muszlim migráció ellen harcol, mint itthon a Fidesz.

Ha egy mákszemnyi fáradtságot veszel, és utánaolvasol külföldi portálokon, nézel külföldi bloggereket, talkshowkat, videókat, akkor látod, hogy a világon mindenhol, (ijesztően szervezetten) ugyanaz a műsor, csak más-más színpadon. Vannak érveid? Ignoráljuk, a személyedet pusztítjuk el, rádfogunk ezt-azt, hogy ciki legyen rád hallgatni.

Milo homoszexuális, félig zsidó és fekete férje van, szóval nevetséges ráfogni, hogy homofób, antiszemita, rasszista, stb.- és megőrülnek ettől. Szóval kiforgatták egy viccnek szánt mondatát, amit a beleegyezési korhatárral kapcsolatban mondott, és ráfogták, hogy támogatja a pedofíliát. (csak csöndben jegyzem meg, hogy nálunk nem poénkodás megy róla, hanem konkrétan alkotmánybírósági határozat mondja ki, hogy homoszexuálisok esetén is 14 év a beleegyezési korhatár...úgyhogy rossz hírem van, ezen logika mentén nálunk a komplett alkotmánybíróság támogatja a pedofíliát)

Az (ijesztően szervezett) PC szócsövek itthon is rögtön lecsaptak rá, a csapból is elkezdett folyni a "pedofil jön a Fidesz konferencia" mantra, persze nem ezekkel a szavakkal, mert nem pedofil (mellesleg áldozat volt gyerekkorában, ezért gennyes is az egész) és nem Fidesz konferenciára jön, de azért ügyeltek rá, hogy a "pedofil", a "Fidesz" és a "konferencia" szavak minél többet szerepeljenek egy mondatban.

Ezt átkommunikálni nem elég 3 hónap, ami még a választásokig hátra van. Ez egy precízen felállított kommunikációs csapda, amibe egyszerűen nem sétáltak bele. Ennyi.

Tök rosszul látod.

A PC terror és az iszlám migráció ellen küzd.

Ma a "nyugati" világban már sehol sem a hagyományos liberális-konzervatív ellentét mentén mennek a küzdelmek. Nincs értelme hagyományos ellentétek mentén figyelni a politikát.

Ugyanis egyre több kisebbség ébred rá, hogy a liberális elit kihasználta őket, és a nevükben terrorizál mindenkit. Belőlük lett az altright. (alternatív jobboldal). Egy másodpercig sem állítják, hogy ők konzervatívok, nem bújnak más zászló mögé, nekik saját zászlójuk van. Jelenleg beálltak egy másik zászló MELLÉ, mert közös az ellenség: a liberálterror, a PC újbeszél, az iszlamizáció. Egyre többen ébrednek rá a "Kisebbségek" közül, hogy kihasználták őket, és ettől elég pipák ;-)

Ne sírj a pedofiú miatt, biztos találsz magadnak másikat. Olyan magadfajta kádárkonzervatívot.

Hát, nemigazán. Nincs az a pénz, amiért én fekáliát egyek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában