Karácsony Gergely mögé állhat be az MSZP

2017. december 7. 12:53
Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje mögé állhatnak be a szocialisták – írja az Azonnali. Egy befolyásos szocialista politikus szerint az MSZP kész támogatni Karácsonyt, a Párbeszéd vár a bejelentésre, a Párbeszéddel együttműködő Együtt viszont nem akar egy listán szerepelni a szocialistákkal.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje mögé állhatnak be a szocialisták – írja az Azonnali. Egy befolyásos szocialista politikus szerint az MSZP kész támogatni Karácsonyt, az egész csak azon múlik, hogy eldöntse, valóban miniszterelnök akar-e lenni. Egy másik prominens szocialista elmondta a lapnak: nagyon hasonlóan gondolkodnak a Párbeszéddel az ország jövőjéről és a társadalmi igazságtalanságokról.

A Párbeszéd részéről azt nyilatkozták: Karácsony biztos nem lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje, viszont lehet, hogy lesz egy „Összefogás 2.0”, amiben az MSZP, a Párbeszéd és az Együtt lenne benne, illetve egyéb baloldali pártok. „Ha bejelentkeznek, akkor az egy jó helyzet, erre nyilván reagálni fogunk” – jelezték. Egyéniben biztosan koordinálnak, a közös listáról még tárgyalnak. A Párbeszéddel együttműködni kívánó Együtt viszont elzárkózik attól, hogy közös listán induljon az MSZP-vel, a pártban nem hallottak sem az Összefogás 2.0-ról, sem arról, hogy Karácsony lenne az MSZP listavezetője.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP Húsvétkor akar Karácsonyt ünnepelni?

Erős csapat lesz. Tán még elsők is lehetnek. Hátulról.

Szerintem is.
Lassan igaz lesz a mondás: Jelöljön téged az MSZP!
És akkor vége mindennek.

Ez nem az a Fikusz Kukisz fószer aki élő adásban ette a taknyát?

Anyukája büszke lesz rà. Botka 2.

Tisztára mint az ifjú Gyurcsány. Ugyanaz a megnyerő pofa.

Hú, olyan sok a senki a közéletben, hogy már totál keverem őket.

Az utcánkban az egyik MSZP-s ismerősöm, egyébként egy rendes ember, napok óta lehorgasztott fejjel jár, s kerüli a velem való találkozást. Fél a kínos magyarázkodástól, benne még egy másik, egy magára valamit is adó, s nem a cselédlépcsőn kopogtató MSZP képe él.

Gyurcsány a maga módján egy tehetséges ember, sikerült szétvernie az MSZP-t, gyorsabban talán, mint maga is gondolta. Viszont itt van a káosz kellős közepén.

A zsidó értelmiség magához ölelte azt a Vonát, akit Feri azért még a helyi értékén kezel. De már Feri sem tudja követni ezt a napi irányváltást, ma a barátom vagy, holnap meg dögölj meg gyakorlatát.

De mindez ne tévessze meg a népet, ebből a káoszból fog megszületni tavaszra a z igazi kormányképes erő. Amit már annyira vár a nép....

A szociknál minden előfordulhat, még ez is! Azért Botka jó nagyot röhögne rajtuk!

Hol vagy Bástya elvtárs, Titeket már senki sem akar - sem eltenni, sem szövetségesként, sem barátként, semmiként - rossz hírű idegenként a hátán cipelni....

MSZP 3 , Együtt 1 százalék, egymás nyakába borulhattok zokogni....

Gergőke az LMP-ből talán azért télakolt, mert Schiffer mellett rongylabdába sem rúghatott? Most micsoda nagy ember lehet a félszázalékos pártja és a szocik élén?
Akkor ne sírjon, ha belőle is hülyét csinálnak a nagy öregek!

És hogy járt?
Bukott politikus lett belőle.

Szép eszmefuttatás, csak ne felejtsd el, szólni Karácsonynak, meg az emeszpének: feltétlenül találkozzon, mentális tréning céljából, Megyóval.
És a legfontosabb: mindenképpen tisztázza, mi a teendő út-el-á-ga-zás-kor.

Lehetne rosszabb is, mint Karácsony, pl.: Valószínűségszámítás.

Mindenki számít! ...
...arra, hogy képviselőként majd megtömi a zsebét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés