„A cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok” – újabb jobbikos hangfelvétel

2017. november 21. 11:54

Írta: Kereki Gergő
„És már a tököm tele van evvel, hogy állandóan a cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok”, és a többi. Zagyva György Gyula és társai így panaszkodtak a Szent Korona Rádióban. Hangfelvételek.

Metélőkészleten és rabbiruhán is röhögtek a jobbikosok egy újabb hangfelvétel tanúsága szerint. A Szent Korona Rádió Sin City című műsorának 2010. december 15-i adásában Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és fővárosi sajtófőnöke mesél el egy történetet egy rabbiruha megrendelésről, mire a többiek nevetésben törnek ki.

Zagyva György Gyula szavaiból pedig az is kiderül, hogy Incze Béla, aki jelenleg is a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) alelnöke, Ku-Klux-Klan-köntöst rendelt magának az Egyesült Államokból. Mint ismert, a HVIM-et az a Toroczkai László alapította, aki jelenleg a Jobbik egyik országos alelnöke. Toroczkai a mozgalom tiszteletbeli elnöki posztját továbbra is betölti.

Balasi András: „És képzeljétek el, rendeltek Amerikából egy ilyen frankó ilyen rabbiruhát, de olyan szinten, hogy – mit tudom én – pajesszal meg minden, mert akartak egy ilyen kis poént csinálni itthon. És megkapták – valami 1200 dollár volt a ruha, tehát ennyi pénz…”

Zagyva György Gyula„​Nem olcsó.”

Balasi András: „​Nem volt olcsó. És képzeljétek el, kaptak mellé egy levelet, hogy mivel 1000 dollár felett rendeltek, ezért ha igényelik, akkor kapnak ajándékba egy metélőkészletet. Azt hiszem nem igényelték, de tényleg ott volt, hogy... Egyébként ott volt fotó, nagyon szép ilyen fém, ilyen izé... ilyen... majdnem azt mondtam, rovásírás, de ilyen izék voltak, ilyen minták... Nem... Nem igényelték.”

Z. Kárpát Dániel: „​Én elhatárolódom.”

Balasi András: „​Úgyhogy Gyula, várd szeretettel holnap az izraeli delegációt!”

Zagyva György Gyula: „​Hát figyelj, kinek a pap, kinek a papné. Most az Incze Béla, az például most Klán-köntöst rendelt Amerikából, nem rabbiruhát, tehát...”

Balasi András: „​De kap hozzá metélőkészletet is, vagy azt nem?”

Zagyva György Gyula: „​Az nem..az nem tudom, mit kap hozzá.”

Zagyva György Gyula egy másik, 2011. augusztus 5-i felvételen így panaszkodik.

Zagyva György Gyula: „És már a tököm tele van evvel, hogy állandóan a cigányok meg a zsidók, meg mindenféle szutyok azon sír, meg jön ide…”

Balasi András: „Nem fogunk győzni elhatárolódni.”

Zagyva György Gyula: „Majd a végén elhatárolódunk egy az egyben! Hogy az összes szutyok szar azon sír, hogy őket diszkriminálják, holott Magyarországon egyetlenegy társadalmi csoportot diszkriminálnak minden nap minden percében folyamatosan, nagyon súlyosan, minden nap alkotmányellenes izéknek vagyunk kitéve, diszkriminációknak, ez pedig a nemzeti radikális oldal! Folyamatosan! Nem engedik azt, amit a buziknak megengedik a felvonulást, nekünk nem engedik meg a Hősök Terén! És nincs indok! Nincs indok!”

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jól van, meg van a mai is. :)
A holnapi is biztos meg van.
Kezd egy kicsit ismétlődésbe fulladni.

Ez nagyon durva, hogy fogja Vona kimosni őket az újabb liberálbalos összeröffenésen?

A képről egy film címe jut eszembe: "Hé, barátom, itt van Sabata"
Egyből Lee Van Cleef arca ugrott be. :)

A kérdéseidre a válaszok szép sorrendben:
- Hiszti.
- 0.2 - 1.5
- Az összes

Lehet, hogy arra gondoltam, csak a címet tévesztettem.

Hát igen. Vona már tanult ezekből, s kiadta a házi utasítást, továbbra is lehet zsidózni, cigányozni, de csak otthon, a megszokott baráti körben, szigorúan mikrofonok nélkül. Mert ugye így ez morálisan vállalható, a Te értékrended, már ha van ilyen, szerint is.

Egyébként a Fidesz helyében ezen soraidat széles körben terjeszteném, különösen a bizonyára Vona által is vallottakat: "Vona meg rájött, hogy meg kell nyugtatni mindenkit..........de abban a pozícióban cselekedni kell."

A csendőrök is próbálták megnyugtatni a vagonra váró ártatlan zsidók százezreit....Tanult ebből a zsidóság??? Heller, Bitó, s többiek nem igazán. Igaz, akkor is sok zsidó vezető ép bőrrel megúszta, a szerencsétleneket meg családostul kiirtották.

Aztán gondolom arra már nem válaszolsz ha kiderül, hogy Viktor a gazdád tényleg mondott ilyet.
Mondjuk tényleg ciki...

Hát ennyire fontos a balliberális oldalnak az antiszemitizmus. Amíg nem tudják felhasználni a saját javukra, semennyire.

A Gazda dönt arról, hogy mit olvas az olvasó...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés