„Mikrofonpróba, egy, kettő, hatmillió” – holokausztozás Jobbik-módra

2017. november 17. 10:19

Írta: Kereki Gergő
A holokauszt áldozatainak számán élcelődnek jobbikosok egy újabb hangfelvételen.

A holokauszton viccelődtek jobbikos politikusok egy hangfelvételen a Szent Korona Rádió Sin City című műsorában. A résztvevők: Hunyadi Gábor, a Jobbik korábbi OVB-delegáltja, Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és fővárosi sajtófönöke, valamint Zagyva György Gyula, a Jobbik volt parlamenti képviselője, aki jelenleg is a jobbikos vezetésű tiszavasvári önkormányzatának alkalmazásában áll.

Zagyva György Gyula: „Bocsánat, elnézést, csak nekem szervezői feladataim vannak, aztán nem olyan egyszerű. De gondolom, azért az András elszórakoztatott mindenkit a holokausztos poénjaival.”

Balasi András: „​Nem, most kezdtük, tehát volt ilyen mikrofonpróba, hogy egy, kettő, hatmillió, tehát nem unatkoztunk.”

Hunyadi Gábor: „​Milyen hatmillió? Nem jutottunk el.”

Balasi András: „​Mennyi!?”

Hunyadi Gábor: „​De most nézd meg, mennyien vagyunk!”

Balasi András: „​Hoppá!”

Zagyva György Gyula: „​De várjál, most volt az olimpia, és itt ülne a Lipusz, akkor megmondaná, hogy 384271.”

Hunyadi Gábor: „​Egészen pontosan.”

Zagyva György Gyula: „​Egészen pontosan.”

A jobbikos Zagyva György Gyula a hangfelvételen az azóta elhunyt Lipusz Zsoltra hivatkozik, akit szélsőjobboldali körökben a „kurucok történelemtanáraként” tartanak számon. Lipusz a kuruc.info portálon közölt írásaiban rendszeresen a holokauszttal foglalkozott, és egy 2009-es írásában írt arról: „tény, hogy tudományosan egyáltalán nem bizonyítható az ún. holokauszt”. Egy 2009-es a kuruc.info szerint „sikeres holokauszt-cáfoló előadáson” pedig arról beszélt, hogy „a németek részéről logikai szempontból a legnagyobb esztelenség lett volna 6 millió embert elpusztítani, amikor ingyen munkaerőként használhatták őket”.

Összesen 238 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Polgári underground, na persze.

A Mandiner együtt üvölt a farkasokkal.

Már kezdtek komolytalanná válni a Magyarországot érő
antiszemita vádak. Nem jó az, ha a zsidóknak komfortérzetük
van, még asszimilálódnak a végén.

Őszintén, Téged zsidóként nem zavar a náci Jobbik, Vona? vagy már Te is kaptál valamilyen tárcát Vona kormányában? Az ilyen hülye zsidók miatt jutott hatalomra Hitler is, mint Te. Tudod, te képezed a zsidóság nagyon buta részét.

"Balasi András: „​Nem, most kezdtük, tehát volt ilyen mikrofonpróba, hogy egy, kettő, hatmillió, tehát nem unatkoztunk.”"

Akárhogyan is van, bármennyire lealacsonyító a sokak által fűtött Holokauszt-üzlet, magával a megtörtént gyilkosságsorozattal nem szabad viccelődni.
Mint ahogyan nem szabad ezt tenni, belegázolni, számító, kitervelt provokáló rosszhiszeműséggel, NAGYVÁRAD fejlődéstörténetével, magával az egzakt történelemmel sem.

"Úgy dicsérte meg az amerikai nagykövet Nagyváradot, hogy közben orbitális hülyeséget mondott
Egy váradi mindig úgy érzi magát, mintha hájjal kenegetnék, amikor valaki a szecessziós építészet egyik gyöngyszemének számító város szépségét dicséri. Hát még ha ezt egy rangos vendég teszi egy nyilvános felületen! Ha viszont a valóságtól elrugaszkodott ostobaságokat mond, az hasonló a Holokauszt otromba kezeléséhez, számunkra, magyarok számára.
Az amerikai nagykövet ugyanis
hagyományos román megyeszékhelyként jellemezte
a magyar szecessziós építészet emblematikus városát."

Ez is holokauszt, 21. századi: elégetni, tűzáldozattal a múltat és televerni az emberi genomokat hazugsággal..., hogy ne a tényeket, hanem az aljasságot örökítse át...

az index (444), hvg, megírta ezeket akkor, amikor történtek. (azaz 2009-2011-ben). le is lettek balliberálnácizva.

nehogy már 2017-ben legyen hír, hogy milyen rasszista megnyilvánulásaik voltak a jobbikosoknak 6 éve. ennyi erővel szegedi csanádot is idézhetne a kormánypropaganda.

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2017. november 17. 12:57

ahogy mondod: néhány évvel ezelőtt.
amikor a fenti hangfelvétel is készült. és bizony ajvékoltak is, te meg kiröhögted őket.

elég vicces, ahogy a szélsőjobbos gyűlölködést nyomató kormánypropaganda szélsőjobbos gyűlölködéssel vádol valaki mást.

Az viszont tuti, hogy a Kosuthon leadják a hírekben, ráadásul kiegyensúlyozottan, a másik felet is engedve reagálni.
Na olyankor lehet igazán könnyezve röhögni:)

Ezek annyira elképesztően hülyék, hogy mindig tudják tetézni, jó markolatig szaladnak önként a késbe.

Válaszok:
GregDzsi | 2017. november 17. 13:12

Avagy Viktort mint a Liberális Internacionálé alelnökét...

Téged miért zavar, hogy az embereket emlékeztetik a holokauszt, ártatlan magyar zsidó fiatal, gyermek, idős áldozataira? Ezt a szégyent, tragédiát nem lehet meg nem történtté tenni, s magyarok egy részének e téren elkövetett bűneit sem.

nagypapád ugye kakastollas csendőr volt, ezért zavar? No meg Vona rajongót.

Látom, hogy nagypapád kakastollas csendőr volt, vagy ártatlan zsidókat feljelentő nyilas házmester.

hát pedig őcsényen igencsak sikerült felhergelni az indulatokat vele..
és az csak egy példa. rettegnek és gyűlölnek a magyarok a kormánypropaganda uszítása miatt.

Ez undorito es izlestelen.

Barátom!
Kérlek, hogy támaszkodj a tényekre.
1. Koncentrációs tábor.
2. A polgári lakosságnak, mindenféle igazságügyi eljárás nélkül.
3. Sajnos, nem képregényhős. Ha elvinnének téged és a családodat, a gyerekeidet, a szüleidet, marhavagonba préselve, víz, élelem nélkül, és 4-5 napig ki sem préselődhetnél a vagonodból, talán jobban értenéd. Szerintem, a legaljasabb része a történetnek ez. Ha esetleg a vonatrésen látnád nagyszüleid házát a sínektől pár száz méterre, a tábor, az a sötét folt, mert sokan túlélték.
és ez elgondolkoztató.
Az összesen több százezer, millió védtelen ember kényszerű halála tény, nem sötét folt. És köztük ott voltak sok nem zsidó, de keresztény is.

Ha nem szereted a zsidókat, akkor miért nem olvasol alfahírt., Kuruc infót? Megjegyzem én nem olvasom, de hallottam róla, hogy a jobbikosok hírportálja. vagy ha kommunista vagy, miért nem jó neked az Index, a 444, a Klubrádió, a Hír TV, a Lánchíd Rádió?

Érdekes, én ezekbe belenézek/olvasok, de elfogadom, hogy az ott véleményt alkotóknak az a nézetrendszere. S nem kérem számon rajtuk a konzervatív -zsidó,keresztény, baptista, jehovista, stb -értékrendet, nem is minősítem őket prolinak.

Szóval olvasd a saját politikai ízlésvilágodnak megfelelő portálokat, s ne fanyalogj, hogy a demokrácia jegyében, biztosan nagy fájdalmadra, de még vélemény pluralizmusban élünk. De vidd magaddal a barátaidat is, - pl. a gonosz provokációit élvező Countert - hosszabbítsd meg az életüket, ments meg Őket a polgári konzervativizmus, mandiner által megjelenített traumájától.

1. KZ. Lager.
2. Hiányos mondat volt: igazságügyi eljárási papírok nélkül vittek el embereket, akik semmi mást nem csináltak, csak végezték a nyomorúságos munkájukat és nevelték a gyermekeiket. (Egy példa: apám mesélte, hogy a falu boltjának volt egy hátulsó kis ablaka. Éjjel, bármikor bezörgethettél, ha kulcsfontosságú árura volt szükséged. Pl. egy doboz gyufa, petróleum, A tulajdonos kiadta az ablakon, hitelbe is. Amikor elvitték, a fél falu az udvarán volt. "olyan volt a csend, hogy a légyzümmögést lehetett hallani. " Nyilván minden ember érezte, itt valami jóvátehetetlen bűn történik. Akkor előlépett - a neve sem titok: Berkovitz, a boltos, és teljes hangerővel annyit mondott: No, emberek! Most szóljon, ha valakivel szemben tartozásom lenne, mert én ebbe az életben ide soha nem jövök vissza. De senki nem szólalt meg. Mert nem ő tartozott. Neki tartoztak." - így mondta apám, és nagyot hallgattunk ezután.
3. tudom, mert sorkatonaként, főként tartalékos hadgyakorlaton átéltem: szállításnál, ha kevés volt a hely a megadott állományra, az embereket akkor is be kellett szorítani. Miből gondolod, hogy a teljes káosz, összeomlás árnyékában, amikor minden felbomlóban volt? a parancs volt az egyedüli, amibe még kapaszkodni lehetett, ami az embereknek kohéziót adott, akkor nem ezerszeresen ez volt a megfellebbezhetetlen. Hallottál olyanról, hogy helyhiány miatt x számú elhurcoltat nem engedtek fel a marhavagonba?...
A valóság mindig ridegebb és kegyetlenebb, mint gondolnád.
Persze, most nem a Spielberg- és hasonló opuszféle holokausztfilmekre gondolok.
A meggyalázottak, megöltek emléke íratja velem nagy H-val a Holokausztot.
Ez a legkevesebb.
A valódi Holokausztot magam az 1 és 6 milliós szám közepére, a 2-3 milliós áldozati számra teszem. Az aljasok üzletet, ipart csinálnak belőle és mint tudjuk, az üzlet, ipar pénzt, profitot jelent.
Ez pedig a leggyalázatosabb.

"amikor 1933 óta a világ zsidó elitje deklaráltan háborúban áll Németországgal, nem nagyon lehet szöszmötölni."
Itt a nagy tévedésed:
1. ebben az esetben a világ zsidó elitjét kellett volna kiiktatnia Németországnak
2. és semmi esetre sem az európai zsidóság szerencsétlen nyomorulttá tett ártatlan, egyszerű polgári lakosságát
3. ha így jár el, nagy valószínűséggel: győz.
De ez egy másik történet.
Felesleges az ismételgetés, a dolgokat az a jó, ha a maguk teljes komplexitásával próbáljuk meg értékelni.
Miért nem születnek könyvek, filmek, médiatermékek, amelyek az embereket felvilágosítják az igazságról.
Ez a kérdés.
Csak azért, mert az agybajos Spielbergi és hasonló álértelmezés kerül az agyakba, ami a fehér keresztény ember végzetét jelenti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés