Magyar vizsgára készül a brit nagykövet

2017. szeptember 27. 19:21

Adjon tanácsot a magyarul tanuló brit nagykövetnek!

2017. szeptember 27. 19:21

Ha a fenti videó nem megy hanggal, itt megtekinthető az eredeti megosztásban.

Jövő héten magyar nyelvből vizsgázik Iain Lindsay, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete. Ennek alkalmából a budapesti nagykövetség Facebook-oldalán tette közzé Lindsay üzenetét, aki a jövő héten intenzív nyelvtanfolyamon vesz részt a Pécsi Tudományegyetemen.

„Ha láttok, gyertek oda és kívánjatok sok szerencsét” – buzdítja a magyarokat a nagykövet.

Azonban nem csupán személyesen adhat tanácsot Iain Lindsay-nek: az alábbi linken Instagramon keresztül is biztathatja a magyar nyelvet már egészen jól bíró nagykövetet.

Sok sikert a vizsgához, Nagykövet úr!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HåkanHåkansson
2017. szeptember 28. 15:27
Nem olvastam az összes mommentet. Lehet, hogy idővel olyannyira jól fogja nyomni a magyart, hogy beadja a magyar állampolgárságra a kérelmet. Hurrá, eggyel többen leszünk.
Csigorin
2017. szeptember 28. 09:05
Gondol a jovore :))
pollip
2017. szeptember 28. 07:53
Köszönet, hogy ennyire megbecsül minket.
OrangeOrder
2017. szeptember 28. 07:43
Ennyike. A sok féreg multis expat meg itt bassza a rezet már évek óta, és nem látnak tovább a kis szar bulinegyedükből, van pofájuk még a köszönömöt is angolul írni, hogy rohadna beléjük a kézműves sör.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik