Katasztrófa? De jó!

2017. szeptember 27. 8:22

Lovas István
Magyar Hírlap
Brüsszelben és diktatúráját támogató médiájában kötelező a migránselosztást „sikernek” nevezni akkor, amikor az ordító kudarc és csőd

„De vajon milyen katasztrófa Németország és rajta keresztül Európa népének az, amit Merkel, e volt FDJ-os – ami a KISZ keletnémet változata – agitpropos kancellárnő szabadított Európára szelfiző Willkommenskultúrájával? Amely révén akkora migránsáradatot zúdított Európára, hogy az nemcsak a magyar adófizetőknek került iszonyatos milliárdjaiba a szuverén határokat védő kerítés formájában, de annak vesztét is okozta. Így, befejezett múlt időben. Mint azt szeptember elején egy egyébként liberális francia agytröszt demográfiai számítása kimutatta: Európában harminc-negyven éven belül muzulmán többség lesz, tekintettel a bennszülöttek és a bevándorlók termékenységi (gyerekszülési) arányának óriási eltérésére. Sagrada Família? Dehogy! Allahu akbár, a merkeli–gyurcsányi »Lószart, mama!« felé vezető út végén.

Miközben a nyugati világ azon fősodratú sajtója mer vonyítani vasárnap óta a demokrácia veszélyeztetéséről, amely a múlt héten egyetlen szóval nem említette, hogy John McCain szenátor és hasonszőrű szenátortársa, Lindsay Graham olyan törvénymódosítást rejtett el egy törvénybe, amelynek értelmében például a Washingtonban fogható angol nyelvű orosz Sputnik rádiót be fogják tiltani, mint ahogyan egy héttel korábban szintén ők olyan törvénymódosítással rukkoltak elő, amelynek eredményeként az orosz Russia Today televíziót és a Sputnik News hírügynökséget idegen ügynökként kell bejegyezni az Egyesült Államokban.

Egy totális diktatúra felé menő rendszerről van szó, amelyben a tényeket már tilos kimondani, sőt tagadni kell. A Soros által »tervnek« nevezett migránssegítő tervet »állítólagosnak« kell neveznie még azon fősodratú médiumoknak is, amelyekben ő maga jelentkezett a »terv« kifejezéssel. Vagy Brüsszelben és diktatúráját támogató médiájában kötelező a migránselosztást »sikernek« nevezni akkor, amikor az ordító kudarc és csőd. Néhány nappal ezelőtt írta a konzervatív történész, Reagan elnök volt beszédírója, Pat Buchanan, hogy »Ha a szólásszabadság és a sajtó itt olyan populáris kultúrát hozott létre, amely egy nyitott szennycsatorna, valamint a mások gyalázásának és mérgezésnek a politikája, miért akarnánk mi ezt más népekre rákényszeríteni?«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor gyerek voltam, és Ipper Pált, Avar Jánost meg a többi akkori megmondóembert néztük a Híradóban, apám mindig arra figyelmeztetett, hogy az ellenkezőjét higgyük el annak, amit ezek állítanak a "hazugládában".

Most ugyanez a helyzet a brüsszeli mainstream médiával. Amelynek hazai szekértolói között például Avar még most is ott van. Csakúgy, mint az egykori cenzor Lendvai Ildikó, vagy Németh Péter és Tamás Ervin ősbolsevikok.

Talány , hogy mi a csudának erőszakosan központosítani , és kényszerré tenni a migráció-döntést , hiszen ez tipikusan helyi tényezőktől függő téma és probléma . Ha valaki akar , fogadja be őket , ha meg nem akar , ne tegye .

A Lügenpresse leleplezője pedig halott.
Borzalom.

Vendelin kormánypárti, de nem kritikátlanul elvtelen és főleg nem vádolható a gondolkodás hiányával.

Nyolcadik éve egyáltalán nincs semmilyen tévé csatornánk. Ugyanakkor interneten szoktam olvasni a különböző oldali sajtótermékeket. Sajnos egyet kell értenem veled abban, hogy a kormánypárti média általános színvonala is elég sok kívánnivalót hagy maga után. És ami még nagyobb baj, ott is megjelennek az egykori állampárti idők levitézlett Biberachjai, lásd Stefka vagy Bencsik "urakat".

Mindez persze nem menti a brüsszeli médiadiktatúrát.

Nálunk sincs tévé (a fiam befogta hatalmas mionitornak.)
Már megint egy a sróf.

A vitát természetesen mindenki úgy képzeli el, hogy a tematizálás jogát fenntartja magának. Ez bármelyik oldalra igaz. Az is, hogy a saját premisszáit akarja elfogadtatni valós kiindulási alapként. Most fogadjuk el a te premisszáidat és témáidat.

- "Kivándorolt a szakképzett munkaerő az országból": egyrészt az EU-ba történő - általam helytelenített - belépésünkkor ez volt az egyik mézesmadzag, jelesül a szabad munkaerő-áramlás. Talán emlékszel a te is nyithatsz cukrászdát paradigmára. Mára a magyar "kivándorlás" sem abszolút értékben, sem arányaiban nem jelentősebb, mint a többi, hozzánk hasonló történelmi múltú periféria ország hasonló mutatói.

- "Szakmai alapokra kellene helyezni az oktatást, nem kéderkeltetővé silányítva az iskolákat": ez igen érdekes kérdés. A kormány törekszik az oktatás szakmai alapokra tételére, ezért meg is kapja, hogy "összeszerelő üzemmé" zülleszti az országot. A saját tapasztalataim meg azt mutatják, hogy amikor én egyetemista voltam, valódi "káderkeltetők" voltak bizonyos szakok, karok. A szociológia szakon például nagyjából én voltam az egyetlen keresztény-jobboldali a hallgatók között. Az oktatói kar egyértelműen liberális beállítottságú volt. Hasonló a helyzet a "tönkretett" CEU-val is.

" Sagrada Família? Dehogy! Allahu akbár, a merkeli–gyurcsányi »Lószart, mama!« felé vezető út végén."
Csakhogy a kütyük és a viszonylagos jólét világában ezt nem tudják komolyan fogni az európaiak. Már nem is beszélgetnek egymással, nemhogy gondolkodnának! Letöltenek és azt küldözgetik egymásnak egyik szobából a másikba. Ez az eszmecsere. Ha gondolkodó ember írását olvassák, meg sem értik.
Csak egy kérdés: Beleillik az ellenzék viselkedése abba, amit a politika világáról elképzelnek a gyalogok?
Millióból egy, ha tudna erre válaszolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés