Szobordöntés: a baloldal egész Amerikát rasszistának akarja beállítani

2017. augusztus 22. 12:19

Cheryl K. Chumley
The Washington Times
A fehér felsőbbrendűség ördögi gondolat; az antifasiszta erőszak is ördögi; és a Black Lives Matter rasszizmusa is ördögi.S mi legyen az emlékművekkel?

„Lépjünk tovább. Még nincs vége. A következő célpont: a rasszista alapító atyák dokumentumai. A Függetlenségi Nyilatkozat. Az amerikai Alkotmány. A kérdés, ami feldereng – a kérdés, amit a baloldal majd diadalmasan feltesz: hogyan szimbolizálhatják ezek a dokumentumok a szabadságot, amikor rasszisták írták őket?

Ha egyszer az amerikai társadalom enged annak az álláspontnak, hogy Jeffersonnak  és Washingtonnak nincs helye a közemlékezetben, akkor már csak egy kis lépés választ el minket attól, hogy ugyanezt mondjuk az írásaikról is. S akkor mit teszünk vajon? Széttépjük a Függetlenségi Nyilatkozat eredeti példányát? Darabokra szaggatjuk az Alkotmányt? Mit érnénk el ezzel?

Papírokat széttépni nem sok értelme van.

Amit szét akarnak igazán tépni: a papír mögötti szellemiséget. Ezek a dokumentumok visznek életet az amerikai kormányzatba.

A baloldal logikája a következő: ha Amerika alapítói rasszisták voltak, akkor az alapítók által írt dokumentumok is rasszisták – s mivel ezek a dokumentumok határozzák meg ma is a kormányzást, Amerika egész politikai rendszere rasszista. A baloldal ezt akarja kimutatni; ez a végcél – az amerikai köztársaság teljes kiforgatása, a rend és a jog feje tetejére állítása. Sötét cél. Ez Amerika legértékesebb alapgondolatának végét jelentené – a ténynek, hogy országunk arra az alapgondolatra épült, hogy az egyéni jogok nem a kormánytól, hanem Istentől származnak. Mindez pedig morális és politikai hanyatlásba taszítaná a nemzetet, káoszba a társadalmat, s tárva nyitva hagyná az ajtókat az önző hatalommániások előtt. 

De mit tehetünk?

A mi feladatunk és felelősségünk, mint hazafi, evangéliumi, alkotmányos, polgári gondolkodású, jogot és rendet kedvelő emberek nemzete, az az, hogy anélkül gyomláljuk ki a gonoszt, hogy álmokat döntenénk romba.

A fehér felsőbbrendűség ördögi gondolat; az antifasiszta erőszak is ördögi; és a Black Lives Matter rasszizmusa is ördögi.

S mi legyen az emlékművekkel? Az emlékművek Amerika fejlődésének szimbólumai. Ha eltüntetjük őket a világ szeme elől, az nem változtat azon a tényen, hogy a rasszizmus az ország életének része volt. Viszont az emlékművek eltávolítása eszközt ad a baloldal kezébe, hogy kétségbe vonja az alapító dokumentumok nagyszerűségét, s imigyen országunk kivételességét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Korrekt.
A baloldalnak amúgy is mániája mindennek az újradefiniálása.

Baloldal?
Ezeknek semmi közük a valódi baloldalhoz. Annál több az anarchistákhoz.

Le lehetne rombolni a Fehér Házat is, rabszolgák építették.

Sőt egész Washingtont is.

Elment az esze az amerikai demokratáknak, menthetetlenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés