Kerítések évada

2017. július 26. 11:00

Bayer Zsolt
Magyar Idők
Egy francia kisváros lakói úgy döntöttek, falat építenek maguknak. Nem csak úgy jó dolgukban, és nem is a levendulást meg a spárgaültetvényt akarják megvédeni, de még csak nem is a rebarbarát. Nem. A migránsokat akarják távol tartani maguktól.

„Egy francia kisváros lakói úgy döntöttek, falat építenek maguknak. Nem csak úgy jó dolgukban, és nem is a levendulást meg a spárgaültetvényt akarják megvédeni, de még csak nem is a rebarbarát. Nem. A migránsokat akarják távol tartani maguktól. Az eset egyszerűen csodálatos. Tudni vágyó ifjak is tanulni fogják, úgy ötven-száz év múlva, ha lesz még ötven-száz év múlva Európa, Franciaország, ha lesz még emberiség.

Szóval az történt, hogy a dél-franciaországi Semeacban egyik napról a másikra 18 méter hosszú és két méter magas fallal választották el önmaguktól a Formule 1 nevű hotelt, ugyanis a kormány közölte, ebben a hotelben fogja elszállásolni a Calais környéki migránsokat. A városka lakói természetesen elmondták a kötelező mantrát arról, hogy nekik alapjában véve semmi bajuk a migránsokkal, de azért na… menjenek máshová.

Mindeközben készült egy könyv, amely nem másról szól, mint a no-go zónákról. No Go Zones – How Sharia Law Is Coming to a ­Neighborhood Near You, vagyis No-go zónák – Hogyan költözik be a saríja törvénykezés a szomszédodba, ez a címe. Egy Raheem Kassam nevű szerző írta. Vagyis arab, tudja, miről beszél. Ezek azok a no-go zónák, amelyek nincsenek is, amelyek emlegetése miatt a BBC kioktatta a magyar külügyminisztert a hazai ellenzék hangos tapsikolása közepette.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hihetetlen, hogy a nyugat-európaiak (tisztelet a francia kivételnek) még mindig beveszik a pc-dumát és nem lázadnak fel tömegesen.

Önvédelem. Ezeknek legalább van eszük és realitásérzékük.

Keves a ket meter, ezek a majomfajtak siman atmasznak rajta, legalabb negy meter kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés