Ifjabb Trump kiteregette a Hillary Clinton kétes ügyeit sejtető emaileket

2017. július 11. 19:45
Donald Trump fia nyilvánosságra hozta azokat az emaileket, amelyek azt bizonyítják, hogy egy orosz ügyvédnő Hillary Clintont kompromittáló dokumentumokat ajánlott fel számára.

Donald Trump legidősebb fia kedden délelőtt azt követően hozta nyilvánosságra az e-maileket, hogy Veszelnyickaja ügyvédnő az NBC televíziónak Moszkvában nyilatkozva tagadta, hogy ilyen jellegű dokumentumokat ajánlott volna.

Az ifjabb Donald Trump által nyilvánosságra hozott egyik elektronikus levélben – amelyet Rob Goldstone zenével foglalkozó reklámszakember küldött neki tavaly júniusban – az olvasható: „Oroszország főállamügyésze... felajánlotta, hogy a Trump-kampány rendelkezésére bocsát néhány hivatalos dokumentumot és információt, amely gyanúba keveri Hillary Clintont és oroszországi ügyleteit, s ez nagyon hasznos lehet édesapádnak”

Goldstone a levélben arról is ír, hogy „ez nyilvánvalóan nagyon magas szintű és érzékeny információ, de része annak a támogatásnak, amelyet Oroszország és kormánya nyújt Trumpnak”.

A többi e-mailben a találkozó megszervezéséről, a moszkvai kapcsolattartóról - Emin Agalarov énekes-dalszerzőről és Donald Trumppal kapcsolatot kereső ingatlanfejlesztő édesapjáról, Araz Agalarovról – esik szó. Kiderül belőlük, hogy Araz Agalarov találkozott az orosz főállamügyésszel, és e találkozón merült fel, hogy a Trump-kampánytörzsnek átadnának Hillary Clinton oroszországi ügyleteiről szóló, terhelő tartalmú dokumentumokat. Goldstone levélben javasolta ifjabb Donald Trumpnak a közvetlen találkozót Emin Agalarovval, megjegyezve, hogy a javaslatot elküldhetné Donald Trumpnak is, de „mivel rendkívül érzékeny dolog, ezért azt akartam, hogy te tudj róla először”. Trump fia elfogadta az ajánlatot.

(MTI)

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon egyszerűnek és naivnak tűnik....

Veszelnyickaja ügyvèdnő :)

Nekünk meg csak egy Fletó jutott aki làtott már nem csak szakdógát de banki kivonatot is.

Nekem is van néhőány emailem Putyintól, sőt Merkeltől is.
Lehet, hogy én is nyilvánosságra hozom őket. Szoktam levelezni
Orbán Viktorral is, évente több alkalommal.

Persze az fel se merul hogy nem kene kompromittalodni es akkor nincs teregetnivalo

Meg Vecsenszkaja ügyvédnőtől. Emailben. Én is kaptam két hete emailt hogy nyertem 500K€-t. Tökéletes gépi magyar nyelven. Nem is olvastam végig. A külügyminiszterünk x éve megmondta. Nem kell nagyon belefolyni a jenki showbiz-be.

Màr a vadászkunyhó sem biztonsàgos. De aki elektronikusan konspirál az az előember szintjénèl tart. Kovakő, szárított avar, füstjel.

Nálam a .ru meg cirilll mailek kapásból spam-be mennek.

Veszelnyickaja ügyvédnő most Fletót készül lehúzni 1m€-ra banki bizonylat bemutatásáért. Szerencsére a Nagyformátumú sokkal körmönfontabb és rögtön a nyári forróságban körbehaknizott fake news stúdiókat.

A torveny betartasa vagy be nem tartasa nem sokszinuseg kerdese...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés