A fideszes beteg

2017. június 21. 15:54

Balavány György
hvg.hu
Sok tíz- és százezer magyar ember, kedves Semjén és Kövér urak, konkrétan azért hal meg idő előtt, mert egy általatok szétrabolt országban tökéletesen szétesett az egészségügyi ellátás.

„Sok tíz-  és százezer magyar ember, kedves Semjén és Kövér urak, konkrétan azért hal meg idő előtt, mert egy általatok szétrabolt országban tökéletesen szétesett az  egészségügyi ellátás. És a tetejébe van képetek azt mondani, hogy jó, sőt, kimagasló a színvonal? Majdnem azt írtam, hogy ekkorát a kommunisták sem tudtak hazudni, csak hát az a helyzet, hogy de, a kommunisták tudtak.

Ám még mindig nem ez a legszomorúbb, hanem az, hogy ezt az égbekiáltó hazugságot sokan elhiszik. (A kórházban, ahol nem volt kedvem vitatkozni, akadt ágyszomszédom, aki váltig azzal igyekezett tompítani a szenvedését, hogy „régen még rosszabb volt” minden.) Most elképzeltem: fekszik a fideszes embertársam a kórtermi ágyán, potyog rá a vakolat, elfertőződnek a sebei, éhes, mert ehetetlen volt az ebéd, de hallgatja a rádiót, és a rádió azt mondja neki, hogy ő most épp világszínvonalú ellátást kap egy világszínvonalú rendszerben.

És mit érez? Forró hálát.

Ja, meg dühöt is, amiatt, hogy a Soros terrorista, liberális, buzi, zsidó, muzulmán és drogos médiája elhallgatja a világszínvonalat, sőt, azt meri állítani, hogy neki most rossz.

Hát nem rossz, csak azért sem rossz, ha belepusztul, akkor se! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegyuk hozza, hogy egy tokeletesen mukodo egeszsegugyet vert szet a Fidesz. Mert nem mindegy, hogy mit verunk szet, rosszat vagy jot..
Annyira tokeletes volt ez az egeszsegugy, hogy mar csak a szefek es a fizetoautomatak hianyoztak belole. De azok is mar utban voltak, ugyhogy. Na, innen kell nezni a dolgokat

Balavány eddig is durván elfogult volt , de most már kampánysebességre kapcsolt...

"potyog rá a vakolat"

Érdekes, ilyesmivel kampányolt Medgyessy és az MSZP is - 2002-ben. Arra konkrétan emlékszem, hogy Medgyessy a "Vitában" a kazincbarcikai kórház rozsdás csöveivel példálózott.

De hát nyilván megjavultak ezek a dolgok, hiszen 8 éven át Balaványék lieblingjei kormányoztak. És aztán 2010-től megint "potyog a vakolat,, LOL.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés