Mitől viszket a parlamenti képviselők tenyere?

2017. április 19. 12:45
Van, akinek a csalántól, van, akinek Orbán Viktortól, van, akinek az államvallássá tett korrupciótól és van, akinek a munkaláztól viszket a tenyere. A miniszterelnök viszkető tenyérről szóló húsvétvasárnapi kijelentése a komplett parlamentet megmozgatta, Fodor Gábor a Mandinernek külön meg is mutatta: neki nincs ilyen problémája.
Viszket a tenyere egyébként békés és keresztény embereknek is.

Orbán Viktor húsvétvasárnapi kijelentését követően arra voltunk kíváncsiak, vajon az országgyűlési képviselőknek mitől viszket a tenyere, miután a Kossuth rádiónak adott interjúból kiderült, hogy a kormányfőnek a CEU és a civilek mellett tüntetőktől.

A szocialista frakciótagoktól érkeztek a legkreatívabb válaszok. Az agrárpolitikus Gőgös Zoltánnak a tenyere például a csalántól viszket, amiket kacsáinak szed. Józsa Istvánnak a munkaláztól, Mesterházy Attilának pedig Orbán Viktortól – csak hogy végre témánál legyünk. Kunhalmi Ágnesnél már nincsenek ilyen problémák: az MSZP oktatáspolitikusa sajnálja, hogy a miniszterelnök ilyen könnyen elveszti a türelmét. A tenyere egyébként sem a minket válaszát követően lehiénázó Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezetőnek, sem Pócs Jánosnak sem viszket.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke úgy látja, Orbán Bayer Zsolt szintjére zuhant húsvétvasárnapi kijelentésével. „Ne üzengessen az értelmiségnek, ne üzengessen az ellenzéknek! Végezze a munkáját jól, ha pedig nem tudja, keressen magának másikat!” – fogalmazott a Mandinernek a zöldpárti politikus. Párttársa, Ikotity István szintén méltatlannak tartja Orbán mondatait. Az LMP-s politikus szerint a miniszterelnök mondataival egy olyan csoportot képviselt, ami nincs is mögötte. Ehhez a véleményhez csatlakozott aztán Fodor Gábor is.

A jobbikos Hegedűs Lorántné keze „a Fidesz által államvallássá tett” korrupciótól viszket, frakciótársának, Szávay Istvánnak pedig „attól a gátlástalan hazudozástól, amit a kormányzat az elmúlt hetekben folytat”

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fantasztikus, igazi mélyinterjú. Ma is érdemes volt elolvasni a mandi saját anyagát, igazán minőségi produktum.

persze
nem OV tenyere viszket, hanem sokaknak
mondja a min.elnök (OV)
(uszító magyar hangja: Bayer Zsolt lovag)

Ez a legenyhébb, amit mondhatott Orbán Viktor, azok után, amit műveltek a tüntetők pl. nagyszombaton.
Úgy látom arra nem kíváncsi Bakó Beáta, hogy erről mi a véleménye a keresztény embereknek.
Talán egy körkérdés a szentmisére igyekvőktől? Mi nem számítunk ugye Beáta?

Válaszok:
Megtalálta | 2017. április 19. 14:33

Bizonyára StrumpAndris a példaképe. Neki sikerült kitrollkodnia magának valamiféle pozíciót a lajosmédiában, gondolom beácska is ilyen babérokra vágyik. Ezzel a bulvártempóval egy 24.hu-ba még kellhet, szóval végül is érthető. Csak undorító.

Válaszok:
Sulammit | 2017. április 19. 15:18

Senki nem tartja bent, 2018-ban vége a mesének. kereshet magának valami állást. Majd az SZDSZ-es haverjai kerítenek neki valami melót.

Gőgös és Józsa mintha megértené O.V.-t.

Fodor Gábor nem sok vizet zavar. Őszintén szólva sokkal károsabb figurák is vannak a politikában, mit ő. Tény, hogy túl sokat soha nem dolgozott, a kormány tagjaként sem.

Na látod. Ha Fodor kiesik a parlamentből, lesz helyette más, lehet, hogy épp a gulyásmarci. Igazi minőségi csere lenne, nemdebár? :D

Nyilvánvaló, hogy valamelyik ellenzéki médiába vágyik, Kis Brigittával együtt.

Na, már megint mitől kaptak ezek kiütést?
Mit mondott Orbán?
Ha viszketnek, vakarózzanak!

"Ócska kis hírhamisító vagy bakóbeja. NEM azt mondta hogy neki, hanem hogy SOKAKNAK viszket a tenyere!
Ez már tényleg az újságírás alja!"

Rá se ránts!
A lényeg az, hogy SOKAK tudják őket hová tenni.

Ez mind semmi. Hogy viszkethet Trump elnök tenyere. Már csak a sok unalmas gyűlölködés helyett, valami vidámról is beszéljünk.

Április 8-án Trump, Észak-Korea partjai közelébe rendelte elrettentés céljából az amerikai hadiflotta egy komoly csapásmérő egységét, közte a Gerald R.Ford repülőgéphordozót.

Trump abban a tudatban vezette az országot, hogy haditengerészeti erői már rettegésben tartják az észak-koreai vezetőket, s déli szövetségesük is a legnagyobb biztonságban érezheti magát.

Ám mint kiderült, ez a parancs nem érkezett el a flottához, s éppen ellenkező irányban indultak el, már Indonézia közelében tudták meg, ezt is teljesen véletlenül, hogy nekik az észak-koreai diktátorral kellene farkasszemet nézniük, fent északon.

Így hát elindultak visszafelé...nem kell itt annyira izgulni, a nagyok is tévedhetnek. Amennyiben a hordozó kapitánya nem posztolja ki, hogy éppen merre járnak, akkor már javában együtt gyakorlatoznak az ausztrál haditengerészettel.

Itthon meg már humor sincs, Torgyán Józsival ez is kiveszett a parlamentből, a közéletből. Ezen a sok tehetségtelen megélhetési politikuson meg már csak sírni lehet. Sajnos a "feltörekvő nemzedéken" is. Ezt a szegénységet, amikor már Fodort kell citálni...

Fodor az áladjunktus. Hazudta magának a címet. Aki ezt megteszi, örökre hiteltelen.

Tegnap hallottam és azt hiszem, igaz: a ballib annyira tehetségtelen és tehetetlen, hogy a médiájuk vette át a ballib pártok szerepét.
Csakhogy nem a médiákra szavazunk, a ballib pártok ugyanolyan hiteltelenek maradnak, hiába a média segítsége.

Fodornak nem a tenyere viszket, hanem a hátsója. ;-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés