Kósa Lajos: Önök hiénák!

2017. április 18. 14:32

„Önöknek ez a dolguk, hogy hiénák legyenek” – méltatlankodott a Fidesz frakcióvezetője a Mandiner kamerájának, amiért az újságírók „nem hagyják dolgozni”.

2017. április 18. 14:32
Bakó Beáta

Miután Orbán Viktor egy hétvégi interjúban úgy fogalmazott, békés és derék keresztény embereknek is viszket már a tenyere a provokációként is felfogható tüntetések miatt, kíváncsiak voltunk, Kósa Lajosnak mitől viszket a tenyere. A Fidesz frakcióvezetője annyira sietett a sajtófolyosón keresztül a napirend előtti felszólalásra, hogy nem volt ideje válaszolni.

Arra azért szakított időt, hogy elmagyarázza az újságíróknak: „ez egy munkahely”, és „kezdődik a parlament”. Azt is kifejtette, hogy szerinte a parlamenti sajtófolyosón dolgozó újságíróknak az a dolguk, hogy hiénák legyenek, ő viszont dolgozni szeretne.

Az Azonnali kérdések következő adásaiból azért kiderül majd, hogy a szívesebben nyilatkozó országgyűlési képviselőknek mitől viszket a tenyere. Meg más is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. április 19. 23:37
Tényleg van olyan segghülye ma ebben az országban, akinek a kósalala-némethszilárd ikertorony mérvadó?:((((
Szépalmási
2017. április 19. 22:31
Fémkupakok bakker, ez a Kósa pont olyan, mint a szavazói, akkora paraszt, hogy szédül a betonon...
efjé
2017. április 19. 14:19
Megértem Kósát. Amit ez a hülye luvnya művel, az nem újságírás.
vok aki vok
2017. április 19. 12:37
igazad van lajos. fárasztó lehet mindig valami hazugságot kitalálni a nyomulós folyton kérdezgető újságíróknak. gondolom a háziebeitekkel sokkal könnyebb egyeztetni az aktuális propaganda szövegeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik