Egyenruhás személyek jártak több CEU-s diák lakásánál

2017. április 6. 11:26

Írta: Kiss Brigitta
Egy külföldi CEU-s diák lakásába bement és ott körbe is nézett egy rendőrnek kinéző, egyenruhás személy. A másik érintett diák magyar állampolgár, hozzá a lakásba ugyan nem mentek be, viszont a zárt folyosóra egy rejtélyes kulcscsomóval igen. A BRFK közleménye szerint a BRFK rendőrei ilyen intézkedést nem hajtottak végre, a demonstrációt követően magánlakásba nem mentek be, ilyen intézkedésekről a BRFK nem tud.

Mint azt a Magyar Nemzet is megírta már: a vasárnapi CEU-s demonstráció egyik magyar szervezőjét, illetve egy külföldi diákot is felkerestek budapesti lakásukon rendőrnek kinéző, egyenruhás személyek. A Mandiner is értesült ugyanerről.

Úgy tudjuk, hogy a külföldi, nem EU-s állampolgárságú diák még csak szervező sem volt a CEU-s demonstráción, csupán résztvevő: mivel a menet elején haladt, ezért több képen is szerepelt. Hozzá hétfőn későn este érkezett ki egy rendőrnek kinéző személy, akinek bár át akarta adni az útlevelét, az nem vette el addig, amíg a hallgató be nem engedte a lakására. Itt adta át az iratait, amiket a vélt rendőr egy adóvevőn be is diktált valakiknek. Ezt követően még körülnézett a lakásban, majd távozott.

A vasárnapi tüntetés egyik magyar szervezője esetében is voltak furcsaságok a látogatás körül: olyan címen jelent ugyanis meg a rendőrnek tűnő személy kedden reggel, ami nem a hivatalos lakcíme vagy tartózkodási címe, vagyis semmilyen hivatalos adatbázisban nem szerepel.

A Mandiner úgy tudja: a rendőr az egyébként zárt folyosóra is bejutott egy rejtélyes kulcscsomóval, és amikor lakótársa jelzésére a diák kiment a rendőrhöz, és megkérdezte, hogy mit keres, akkor az egy olyan lakásszámot mondott be, ami azon a folyosón nincs. Javasolták neki, hogy keresse a lakást egy másik folyosón, de a rendőr nem ment át másik folyosóra, hanem távozott.

Az ügyben több kérdést is feltettünk a BRFK-nak, amire azonban válaszokat eddig nem kaptunk.

Nem sokkal később az üggyel kapcsolatosan kiadott közleményüket ajánlották a figyelmünkbe:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság cáfolja a Magyar Nemzetben megjelent állításokat, mely szerint »a vasárnapi tüntetés egyik magyar szervezőjénél, valamint egy külföldi szervező fővárosi lakásánál is megjelent egy rendőr«.  Ezzel szemben tény, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei ilyen intézkedést nem hajtottak végre, a demonstrációt követően magánlakásba nem mentek be, a cikkben leírt intézkedésekről a Budapesti Rendőr-főkapitányság nem tud.” 

Összesen 92 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Mint azt a Magyar Nemzet is megírta már: a vasárnapi CEU-s demonstráció egyik magyar szervezőjét, illetve egy külföldi diákot is felkerestek budapesti lakásukon rendőrnek kinéző, egyenruhás személyek. A Mandiner is értesült ugyanerről."

Etessék ezt meg azzal, aki vevő rá!
Rendőrnek kinéző egyenruhás!
Kínos, kiselvtárs, kínos!

"egy rendőrnek kinéző, egyenruhás személy"

LOL

Lehet, hogy egy soros futár volt álruhában?

A BT összeült már?

Ufo jelenségek sokasága.
Hillary mesekönyvéből, Soros ideológiával leöntve.
Most akkor egyenesen adódik: What is the CEU?

"És mindnél van egy "rejtélyes kulcscsomó, meg egy neutralizáló illiberalizátor."
Meg egy hatvanhat féle társadalmi nemre kalibrált vibrátor.

A Mandi csak Brigivel szolgálhat, sajnálhatod! :-)))

"És mit csináltak a lakásában, megzabálták a kuszkuszt?"

Zsernyákos kuszkusz tálalva! :D

Egyébként Rosen volt az! :-)
Megnéztem a Profi adatlapot, arabus neve van! :)
: Rosen - Robert Hossein

Az OLAF-királyt sportbaleset érte. :-))

Érthető hát az előbbi hisztid (a megfélemlítés és vegzálás kezdődéséről... ) ,

, de egyébként ha már föltevésedet megosztod, szerinted miért nem rendes eSzeSz egyenruhában akciózttak ezek a széljobber miliciák a CEU-diákoknál? :)

Bőgtél egyet, szamárhegy?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés