Orbán: Salgótarjánban még szkandereznünk kell

2017. március 21. 9:27

Írta: Kiss Brigitta
Ellentüntetők nem, csak szimpatizánsok fogadták Orbán Viktort kedden Salgótarjánban, amikor a Modern Városok Program okán megérkezett az MSZP-s vezetésű városba. A kormányfő egy rövid beszédet is intézett a megjelenteknek egy székre felállva, ahol egyebek mellett azt mondta: máshol csak a Fidesz fölénye a kérdéses, de Salgótarjánban még szkanderezniük kell. Mindazonáltal a város érdekében együttműködésre szólította fel a híveit.

Szeged mellett a másik MSZP-s vezetésű megyeszékhelyre, Salgótarjánba látogat kedden Orbán Viktor a Modern Városok Program keretében. A kormányfő 9 óra tájban érkezett meg a városba, ahol ellentüntetők nem voltak, néhány tucat szimpatizáns, köztük salgótarjáni fideszes önkormányzati képviselők és a szomszédos Bátonyterenye fideszes polgármestere viszont várta őt a salgótarjáni városházánál.

Virágot a Viktornak

Ütemesen tapsoltak és „Viktor! Viktor!” skandálásba kezdtek, amikor Orbán Viktor konvoja begurult a parkolóba, majd szinte megrohanták a kormányfőt. Volt, aki virágot is adott a miniszterelnöknek.

           Szinte lerohanták Orbánt Salgótarjánban a szimpatizánsok 

Ezt követően Orbán röviden szólt is az őt váró szimpatizánsokhoz, miután gyorsan kerítettek neki egy széket random szónoki emelvénynek. Azt mondta, vannak az országnak olyan részei, ahol csak a fölényük mértéke a kérdéses. Salgótarján viszont nem ez a hely. „Itt még szkanderozni kell” – tette hozzá, megjegyezve ugyanakkor, hogy „voltak szép éveik”, amivel nyilván arra a nyolc évre utalt, amíg a Fidesz vezette a várost 2006 és 2014 között.

Fejlődni kell

Orbán Viktor továbbra is a széken állva kifejtette: megállapodást kötni jött most a városba, mert Salgótarjánnak akkor is fejlődnie kell, ha szocialista a polgármester. Ennek kapcsán felszólította a híveit arra, hogy ennek érdekében azért működjenek együtt, és majd ha eljön a választás, akkor kell legyőzni az ellenfeleket.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindez a testmagasságából következik, ugye?

mint valami rocksztár...úgy ugrálnak körülötte

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés