Momentum: A többi párt aktivistái nem olyan okosak, mint a mieink

2017. február 20. 10:21

A Momentum Mozgalom péntek esti győzelmi buliján elhangzott: a többi ellenzéki párt azért gyenge, mert nem állnak mögöttük kellő számban olyan gondolkodó, aktív, értelmes aktivisták, mint mögöttük.

A Momentum Mozgalom péntek este egy nyolcadik kerületi kocsmában ünnepelte, hogy összegyűjtött a parlamenti ellenzéki pártok támogatásával összesen 266 151 aláírást arra, hogy népszavazást írjanak ki a budapesti olimpiarendezésről. A párttá alakuló mozgalom egyik vezetője, Cseh Katka nem mulasztott el ez alkalomból megemlékezni segítőikről.

„Az valóban egyedülálló, hogy sikeresen kezdeményeztünk egy népszavazást, fantasztikus kampányt folytattunk le, és a végén összeszedtünk 266 151 érvényes aláírást. Ezt így látnunk kell: itt nincs semmilyen titok, nincs semmiféle forradalmi ötlet. Igazából egy dologról van szó. Hogy a jelenlegi parlamenti ellenzéknek az állami infrastrukturális támogatás ellenére nem sikerült kiépítenie egy olyan erős aktivistabázist, ami annyira tudja őket támogatni, hogy ilyen nagy ügyekre képesek legyenek. A pártok azért gyengék, mert nem állnak mögöttük kellő számban gondolkodó, aktív, értelmes aktivisták. Mint amilyenek ti vagytok!” – fogalmazott a Momentum péntek esti aktivistabulijából a Kettős Mércére kikerült videóban Cseh Katka, a szervezet területi koordinátora.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/109108

Ajánljuk még a témában