Bencsik: Aki aláír az olimpia ellen, az hazaáruló

2017. január 26. 12:31
Nem bűncselekmény szintű hazaárulás, de mégis csak hazaárulás Bencsik András szerint, ha valaki aláírja az olimpiaellenes népszavazás kezdeményezést.

Az Echo TV eheti Sajtóklubjában természetesen a Momentum Mozgalom és a NOlimpia kampány is szóba került, Bencsik András egyenesen hazaárulónak nevezte azokat, akik aláírják az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezést – szúrta ki a 444. 

„Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja. Ez a hazaárulás még nem bűncselekmény, ennek is vannak fokozatai. Lehet olyan mértékű, hogy az már bűncselekmény, lehet olyan mértékű, hogy bár nem bűncselekmény, de a társadalom elítéli. Ez egy olyan picike kis hazaárulás, ami látszólag veszélytelen, súlytalan, hiszen odamegyek, aláírom, hogy ne legyen olimpia. (...) Pici bűn, de bűn a szó lelki értelmében.” – fogalmazott Bencsik.

Hozzátette: „Az hogy erre emberek szervezkednek, hogy ezt megakadályozzák, azok az emberek romlott emberek. SZDSZ utódkölykeiről van valójában itt szó. De tudjuk, hogy van egy romlott réteg sajnos, akiknek az a politikája, hogy ártani, ártani, minél többet ártani.”

Összesen 253 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki azért ír alá, mert az ideológiai hűsége azt kívánja, az sanszos, hogy hazaáruló.
A tudatlan, rosszindulatú pedig ostoba és a természete miatt van neki elég baja, azt sem tudja, miről van szó.

Válaszok:
gwrf | 2017. január 26. 12:37
Gombóc XVI. Artúr | 2017. január 26. 13:40

majd egy szarházi munkásőr fogja megmondani, ki a hazaáruló

a magadfajta faszkalapok viszont tisztában vannak mindennel, hiszen megmondja nektek a Riposzt

Ha nem tapsolsz az adód szétlopásának, hazaáruló vagy. Világos, mint a nap.

én a magam nevében beszélek, a saját hátteremmel pedig tisztában vagyok

Hogy egy adott kérdésben a más véleményen lévőkről akárki így beszéljen az számomra elfogadhatatlan és visszataszító.
Főleg akkor, ha lehetne értelmes vitát is folytatni, számításokat végezni, s akár peremfeltételekben megegyezni (pl felelősség kérdésében az eseteges csúszások, túlárazások esetére).
Aki nem az adott témáról vitatkozik, érvel- hanem azonnal a más véleményen lévőt bokázza az magát is minősíti.
Ez akkor is így van, ha az SZDSZ mucsaizik, és akkor is, ha Bencsik hazaárulózik.

nem, csak a lapjuk szerzője. Ott melózott a polgári, demokratikus Magyarországért.

Szarházi nyomorult féreg.

Aki pedig azt mondja, hogy egy népszavazás nem a vélemény nyilvánítás legtisztább formája, annak fogalma sincs arról, hogy mit jelent az, hogy "demokrácia és szólásszabadság".

No meg az is minősített eset, ha valaki, ugyanúgy mint Csermanek idejében, gondolkodás és minden kifogás nélkül elfogadja azt, amit a párt mond...

Nem értem ezt a rugózást az olimpián, megint egy méretes büdös cumira vágynak? Análisan?

Ki kell írni egy országos népszavazást, 3 millió igen meg a többi nem ellel meg fogják szavazni.

Megint kell egy 98%-os seggberúgás?
Viszket?

Tehát az a bolsevik, aki a bolsevikot bolseviknak nevezi.

Érdekes logika, de mivel tőled származik, kicsit sem meglepő.

csak szólok: Bencsik az a morális takonytenger, amitől még a pártod magára valamit is adó rétege is húzódozik.

Te nyakig lubickolsz benne.

Bencsik az antikommunista?

Akkor a vallásossága miatt kitelepített nagyanyám lehetett a megtestesült Lenin.

Te tényleg ennyire nyomorult vagy? Esetleg egy új, palika-szerű troll? Csak hogy a helyeden kezeljelek.

Szerintem maradj meg az olvasásnál, mert az írás nem megy.

Sikeresen elértél az óvoda középsőcsoportos érvelési verseny második helyére: "Aki mondja másra, az mondja magára!"

Remek, gratulálunk, de jövőre ennél egy kicsit többet várunk el.

népszavazástól nem kell fosni
majd dönt a nép (ha hagyják, ha addig nem kerülnek elő kopaszok...)

Nagyon apró kis pont vagy ahhoz, hogy megmondd, hogy én hova menjek, elvti. Te csak védd a területed, jó kutyához illően - hugyozd körbe a zártosztályt.

Legalább egy nemzeti konzultációs kérdést megért volna!
Elmaradt.
Ezért emelkedik fel egy politikai mozgalom amely párttá is válhat.
Talán ezt kellett volna átgondolni Bencsik.

"Különös jelentősége lehet az olimpiarendezésről szóló viták felélénkülésének annak fényében, hogy a rendezés szempontjából kritikus időszakba érkeztünk. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) saját felmérése tehet keresztbe a 2024-es budapesti olimpiai pályázatnak ugyanis hamarosan saját, nem publikus közvélemény-kutatást készít, ha pedig ott nem ér el egy kritikus szintet az olimpia támogatottsága, akkor a tapasztalatok alapján kevés esélye lesz Budapestnek, hogy szeptemberben megkapja a rendezési jogot.

Budapest esetében legutóbb decemberben készült egy felmérés a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. megbízásából, akkor arra jutott a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet, hogy a teljes lakosság körében 63%-os a magyar pályázat támogatottsága, a budapestiek körében azonban csak 55%-os a támogatottság." - írja a potfolio.hu

Ha nem lesz meg a legalább 66 %-os támogatás Budapest pályázata úgyis elbukik.

Ne haragudj, de butaságot állítasz, amikor azt írod: A görögök is azt hitték bejön nekik az olimpia, kockáztattak. Most 200 mrd dollár, azaz 20 db Paks az adósságuk.

Ezzel azt feltételezed, hogy az olimpia megrendezése miatt kerültek csődközelbe. Ez azonban nem igaz.

Az Index cikke http://index.hu/gazdasag/penzb.. lecezeti Görögország csődbejutását és az olimpiával kapcsolatban megállapítja:

"Mindezért a gazdasági drámáért a 2004-es athéni olimpia a számok és a gazdasági folyamatok tükrében aligha tehető felelőssé.

Ellenben jó okkal feltételezhető, hogy a teljes projekt által a gazdaságba bevont, jelentős mértékű uniós, magán- és NOB-pénzeknek köszönhetően, a megnövekedett költségekkel és az egyes utóhasznosítási problémákkal együtt is inkább anticiklikus módon támogató volt a görög gazdaság számára."

Válaszok:
Berecskereki | 2017. január 26. 21:05

Az Index cikke http://index.hu/gazdasag/penzb.. görögországi olimpia rendezésének költségei és bevételével kapcsolatban megállapítja:

"Ez a játékok végére 1967,8 millió euróra kúszott fel, amivel szemben a bevételi oldalon a NOB-tól és a nemzeti szponzoroktól kapott támogatások, a licencjogok és marketingtermékek, a belépőjegyek és az olimpiai lottó értékesítéséből befolyó bevételek, valamint különböző egyéb adományok álltak – ezek összesen 2089,4 millió eurót tettek ki.
Ennek köszönhetően az olimpia megrendezése 121,6 millió euró nyereséget hozott az ATHOC-nak, amit az elszámolást követően a görög központi költségvetésbe fizetett be.
Ez azonban az állam közvetlen olimpiai bevételeinek csak egy jelképes része volt.
Az igazi nagy tételt az adóbevételek jelentették. A görög pénzügyminisztérium 2013-as kimutatása szerint a 2000 és 2004 közötti, olimpiához köthető gazdasági aktivitásból a költségvetés 3,5 milliárd eurónyi extra forgalmi, társasági és egyéb adóbevételhez jutott. Ezzel pedig szoros összefüggésben van az a tény, hogy az olimpia elnyerését követően, 1997-től 2004-ig Görögország messze az EU-átlagot meghaladó GDP-növekedést produkált, miközben a világ az 1997-es ázsiai és az 1998-as orosz válságnak, majd a technológiai részvényeket tömörítő Nasdaq tőzsde 2000-es összeomlásának köszönhetően a recesszióval küszködött."

Milyen szám ez a 3000-5000miliárd? Hasszám?
Ugyanakkor bevétel is van.

Lásd az Athéni olimpiát!

1967,8 millió euróra kiadás, amivel szemben a bevételi oldalon a NOB-tól és a nemzeti szponzoroktól kapott támogatások, a licencjogok és marketingtermékek, a belépőjegyek és az olimpiai lottó értékesítéséből befolyó bevételek, valamint különböző egyéb adományok álltak – ezek összesen 2089,4 millió eurót tettek ki.
Ennek köszönhetően az olimpia megrendezése 121,6 millió euró nyereséget hozott az ATHOC-nak, amit az elszámolást követően a görög központi költségvetésbe fizetett be.


Amiket meg mostanában írnak abba beleveszik azokat a beruházásokat is, melyhez semmi köze az olimpiához és amelyekhez Görögország uniós támogatást is kapott.

El kellene olvasni a http://index.hu/gazdasag/penzb.. linken lévő írást nem hasszámokkal dobálózni.

Duma, mellébeszélés, fröcsögés.

Azt a sok szép épületet lehetett volna hasznosítani, ha az eredeti terveknek megfelelően épül, ha nem kerül elkúrásra - Gyurcsány szavaival élbe - a kormányzati munka, ha a migráció miatt a turizmus nem ül le.
A görög kormány is olyan volt, mint az MSZP/SZDSZ kormány. Hazudtak reggel, délben meg éjszaka. Közben, ahogy gyucsány kifejtette, elkúrtak mindent. Mint az SZDSZ oszlopos tagja, jobban tennéd, ha hallgatnál.

Ha Görögország nem rendezi meg az olimpiát, ennek kapcsán nem növekszik olyan mértékben a GDP-je, mint ahogy növekedett, akkor már az olimpia éve előtt csődbe jut.

Nem az olimpia vitte csődbe. Az Index cikke nagyon jól levezeti az okokat és még számszerűsítve is van.

Amikor a pártod az SZDSZ volt kormányon mit is mondott?
Ugye azt mondták: A békákat sem kérdezik meg,. amikor a mocsarat lecsapolják. Ezek vagytok ti liberálisok. Oda is kerültetek a szavazók által ahova valók vagytok, csak még küszködtök, mint disznó a jégen.

A Marosán a Bencsik elvtársadnak volt az elvtársa. Akit most itt tisztára akarsz nyalni.
Érdekes egy idióta vagy te, a Moszkvában végzett chemtrail-hívő Szaniszló sámánoddal együtt kizárólag volt emeszempés funkcikat pártfogolsz, és bőszen kommunistázod azokat, akiknek a kárán a takony elvtársaid zsírosra híztak.

Szar lehet, ha valaki ennyire elissza az eszét, már ha volt egyáltalán mit elinnod.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés