Meghívták a román kormányfőt és a szocdem pártelnököt Trump beiktatására

2017. január 16. 17:18
Bár Orbán Viktor a sajtóhírek szerint nem kapott meghívót Trump beiktatására, a román kormányfő, valamint a román szocdemek első embere igen. Utóbbi, Liviu Dragnea el is megy a washingtoni ünnepségre.

Liviu Dragneát, a román képviselőház elnökét és a román szocdem PSD párt elnökét meghívták és részt is fog venni Donald Trumpnak, az Egyesült Államok leendő elnökének beiktatásán, közölte hétfőn Marcel Ciolacu, a román képviselőház titkára. Az Agerpres román nemzeti hírügynökségnek a képviselőházi titkára hozzátette, hogy Dragnea biztosan részt vesz ezen az eseményen, amelyre meghívták Sorin Grindeanu miniszterelnököt is.

A 24.hu múlt héten arról írt, Orbán Viktor azért nem megy el Donald Trump beiktatására, mert nem kapott rá meghívót. „A magyar kormányfő és a megválasztott amerikai elnök telefonbeszélgetése során szóba került, hogy Donald Trump szívesen fogadja Washingtonban Orbán Viktort. A látogatás időpontjáról még egyeztetések lesznek” – írta akkor ennek kapcsán Havasi Bertalan, Orbán közeli munkatársa a Figyelő kérdésére.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Biztonsági szempontok is így kívánják.

Köszönjük! Elég aggasztó volt ez az ál-hír.

Nagykanállal eszed a dezinformációkat! :)

Trump éppen arról nyilatkozgat hogy a NATO nem jó semmire, miért is lenne fontos neki hogy Románia mennyire hűséges NATO talpnyaló?

Ellentétben veled. Nem esett még le hogy kamuhírről van szó?

Hát ez az. Évek óta kamu híreken pörögtök mert azokon érzitek jól magatokat. Viszont a választásokat nem kamuból hanem valóságosan kellene megnyernetek, az meg nem megy. De ezt meg nekem olyan jó olvasnom. :) Ti szerencsétlen lúzer idióták.

Értelek. De szerintem semmivel sem bonyolultabb, mindössze a szokásos Román belpolitikai idiótaság már megint. Nem kell minden kamuhírre ugrani, a ballib idióták meg hagy dagonyázzanak kicsit, sok jó hírt mostanában úgysem olvashatnak. Legalább ezeken a kamuhíreken örömködjenek kicsit a nyomorultjai.

Ha félreértettem és szarkazmus volt akkor elnézést.

Lehet, hogy ő sem tudta. Pedig sokszor olyan "jól" értesült.

Az igazság az hogy én már régen a csapatban vagyok, csak mostanában ritkán van időm benézni ide, még ritkábban írni. Még egyszer, elnézést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés