Felszólítás a gazdagoknak

2017. január 9. 9:33

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS
Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!

A civil szervezet felszólítja a jómódú magyar vállalkozókat, üzletembereket, hogy ne maradjanak érzéketlenek a nehéz időkben: az emberpróbáló rendkívüli hidegben nyissák ki pénztárcáikat, bankszámláikat, segítsenek a szerencsétlen embereken. Vásároljanak meleg ruhát, cipőt, takarókat, kalóriadús élelmiszereket, tüzelőt és haladéktalanul juttassák el a karitatív szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hajléktalan szállásokhoz. Felszólítjuk Csányi Sándort, Bige Lászlót, Demján Sándort, Gattyán Ferencet, Széles Gábort, Simicska Lajost, Gyurcsány Ferencet (ők vezetik a leggazdagabb magyarok listáját), hogy adományozzanak! Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, ne uszítson Magyarország ellen, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!

A kiskeresetű emberek, adományozók példát mutattak, a jó módúak hallgatnak. Azonnali intézkedést követelünk az említettektől!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Bazilikában egyik este hangverseny volt. A másnap reggeli mise alatt (talán később is) elég szemetes volt. Mi lenne ott melegedőként?
Valamikor a katolikus templomok állandóan nyitva voltak. A cucilizmus idején politikai, most meg biztonsági okokból vannak zárva.

Válaszok:
Sulammit | 2017. január 9. 12:43

"A tisztességes módon, kemény munkával meggazdagodó és a nemzet érdeét szolgáló vállalkozókat (Mészáros, Vajna, stb.)"


Ezt te teljesen komolyan írod????

Mert ha igen, akkor nagyon kemény lehet az anyag amit használsz!!

"Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. nettó 9,8 milliárd forintért végezhet árvízvédelmi munkát konzorciumban"

Bocsáss meg, de ha gondolkodnál akkor rájönnél, hogy ez nem azt jelenti, hogy ezt Mészáros fogja fizetni, hanem azt, hogy ennyiért fogja elvégezni a munkát. Szóval Mészáros "azon van", hogy elvégezze azt a munkát amiért megfizetik. Szerintem ezt más, a kormánynak nem annyira kedves cég is megcsinálná, akár még kevesebbért is.

Amúgy Mészáros maga a csoda, mely arról szól, hogy hogyan lesz egy, a miniszterelnöknek oly kedves egyszerű víz-gáz szerelő 3 év alatt az ország 35. leggazdagabb embere, aki még maga is elismeri, hogy Orbán Viktornak köszönheti a szerencséjét.

Andy Vajnát meg a NAV-hoz be nem kötött kaszinóit meg már inkább ne is feszegessük.


Szóval inkább hagyjuk azt a vakságot...

"Bízni kell a kormányban, bizonyítottak, hogy ők, ellentétben a liberálkomcsikkal, nem lopnak. Ezért nincs ok a bizalmatlanságra."

Ezt inkább nem is kommentálom, csak annyi jegyeznék meg, hogy nekem volt 2M Forint mnyp megtakarításom, most meg valószínű, hogy még nyugdíjam is alig lesz.

Ami meg a karvalytökét és a kaszinókat illeti, mesélj már nekem arról, hogy az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt miért nem indulhatott a kaszinó koncesszión???
Miért a magánember Andy Vajna nyert az állami tulajdonú(!!) cég ellenében??
No meg az "ellenőrzésről" is mesélhetnél valamit, mert még a taxisofőrök is online be lesznek kötve a NAV-hoz, míg a kaszinók valahogy kimaradnak ebből. Szerinted miért? Az illetékes elvtársak a kérdésre mindig azt válaszolják, hogy megvan az ellenőrzés, de a részletekkel valahogy mindig adósak maradnak.
Szerinted miért?

http://index.hu/belfold/2015/1..

http://maltai.hu/

A te segítségedet is szívesen elfogadnák. Pl. a hajléktalanok fekélyes sebének kitisztítását, este felkeresni az erdőben élőket forró teával, kajával, gyógyszerrel, tovább is van mondjam még?

Remélem, hogy a kinyitásuk mellett vagy!

Mi lenne? A franciák már megcsinálták. Kosz, mocsok, piásüvegek, emberi ürülék. Vagyis nem működött.

A zsinagógákat, sem a Dohány utcait, sem a kisebbeket nem nyitjuk ki ugyebár.

A sikkasztás szándékos bűncselekmény, engem viszont köteleztek arra, hogy ilyet kössek.
Amúgy arról is tudnál mesélni, hogy a jelenlegi rendszerben hogyan lesz nyugdíjam a befizetett járulékok után?
Mert a szakemberek szerint a jelenlegi rendszernek még kb. 20-25 éve van hátra.

Hűha! Egy NEM szócska kimaradt.

Remélem, hogy NEM a kinyitásuk mellett kampányolsz?

Mas zsebeben csak ne turkaljatok, plane ne "kovetelozzetek". Aki akar az ad, az adakozas nem kenyszer, aki nem akar ugyse ad, aki hezital, az meg egy ilyen gusztustalan agressziv hangtol csak meggondolja magat.

Kis hazankban az allam es az egyhaz hosszu evtizedek ota el van valasztva egymastol. Milyen jogon utasitana a kormany az egyhazat?

Tudod az elég hibás elképzelés, hogy akik nem a szívednek kedves dolgokat mondják, azok csakis politikailag elkötelezett, fizetett mellébeszélők, hangulatkeltő "szakemberek" lehetnek.
Szerintem nem kell hozzá nagy tudósnak lenni, hogy rádöbbenj, hogy ha egyre kevesebb az adófizető és egyre több a nyugdíjas, akkor a kassza ki fog ürülni.

Amúgy a Gugli a te barátod is. Keress rá a témára.
Azt viszont már most elárulom, hogy a Habony-Médiaművek sajtótermékeiben nem fogsz erről adatot találni.

Akkor ezt megbeszéltük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés