Tűrhetetlen (38.)

2016. november 30. 7:29

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
Szóval, javában folyik az amerikaiak játszmája és támadássorozata a magyar kormány ellen, amelyben kötésig benne állnak az amerikai hatóságok és az amerikai titkosszolgálat, amikor ez a bizonyos Pharaon vízumot kér a Magyarországtól.

Fenti idézet nem kevesebbről szól, mint hogy az amerikai hatóságok megvárták a magyar választások eredményét, s miután a választások nem úgy alakultak, ahogy szerették volna, akcióba lépett az amerikai titkosszolgálat, Goodfrienddel és a CIA-ügynök Pharaonnal együtt, akinek az volt a küldetése, hogy kormányközeli vállalkozók bizalmába férkőzzön és üzleti ügyekbe, vállalkozásokba fogjon, amelyeket utóbb a kormány orra alá lehet dörgölni, sőt, talán zsarolásra is fel lehet majd bizonyos ügyeket használni. Jó, ha tudjuk, jó, ha emlékezetünkbe idézzük: önmagában az a tény, hogy a kormány egy külföldi vállalkozót, befektetőt, pénzembert »kiközvetít«, annak útját egyengeti bizonyos üzleti vállalkozásokban, sőt, bizonyos üzletekhez, befektetésekhez segítséget nyújt, a világ legtermészetesebb dolga. Ezt annak idején a mai ellenzéki média és a mai ellenzék is így gondolta, hiszen például körömszakadtáig védelmezték a sukorói »beruházást«, a természetvédelmi területen megálmodott kaszinóváros ötletét, amelynek megvalósításához Gyurcsány Ferenc nyújtott segítséget Joav Blum izraeli befektetőnek, a miniszterelnök egyengette az üzletember útját, és segítette át a magyar közigazgatás útvesztőin.

Ugyanezek a gazemberek ma véres kardként lobogtatják azt a Magyar Narancsban megjelent »hírt«, amely szerint Tarsoly Csaba és Pharaon között a Külügyminisztérium közvetített annak idején.

Nos, ez a »szenzáció« kap egy vajszínű árnyalatot annak ismeretében, hogy tehát Pharaon minden valószínűség szerint maga is CIA-ügynök, illetve azon immáron cáfolhatatlan tény ismeretében, hogy a CIA maga akarta, hogy Pharaon Magyarországra érkezzen és itt üzleti vállalkozásokba kezdjen.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen konnyen elfogadjak, hogy az altaluk nagyratartott, oket kozvetve penzelo Amerika, csak ugy, leveti magarol a felelosseget, es nem valaszol a magyar megkeresesre. Ezeknek a 444-es fiuknak az sem fajna, ha a nem demokratikus eszkozoket vetnek be csendesek, sot. Eddig is jo volt, na de hogy elelveznenek egy puccs lattan...

Az esetleg, hogy a magyar titkosszolgálatok is a
CIA ellenőrzése alatt állnak?

Itt elég sokan nincsenek tisztában azzal, hogy:

- minden stratégiai iparág felső vezetésében,
- minden nagyobb hírportál munkatársai között,
- az elsődleges hírforrásoknál,
- a nemzetbiztonsági hivatalban,
- a bankok felső vezetésében,
- a szabadalmi hivatalban,
- a diplomáciai testületben,
- a tudományos élet vezetői között,
- ott ahol nem is gondolod,
- ... és igen, a mandinál is és az indexnél is,

ott vannak a legfontosabb hírszerző testületek
fizetett alkalmazottjai. Vannak, akik többtől is
szedik a pénzt.

Ezért amikor egy többnevű, több születési helyű
és idejű üzletemberről eltérő információk
jelennek meg itt és ott, akkor azt látod, hogy
a különböző államok nemzetbiztonsági szervei
csatáznak egymással.

Kár az egymás közti vitáért, úgysem tudjuk meg
az igazságot. Talán szerencsére.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés