LMP: Tárják fel, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói!

2016. november 24. 18:43
Az LMP szerint, bár nem tudható, hogy a Quaestor volt tulajdonosának szavaiból mennyi igaz, de politikai védelem nélkül nem maradhatott volna ennyi ideig a pályán, ezért fel kell tárni, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói.

Schmuck Erzsébet, az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben arra hívta fel a figyelmet: Tarsoly Csaba a Magyar Narancsnak azt mondta, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közvetített közte és a Gaith Pharaon nevű „gyanús, körözött személy” között üzleti ügyekben.

Az LMP politikus közölte: politikai védelem nélkül Tarsoly Csaba 10 milliós cége nem adhatott volna ki 350 milliárdnyi kötvényt, és nem kapott volna kormányzati megrendeléseket. Az LMP ezért követeli az üzelmek hátterének felderítését, ám ezt a Fidesz a parlamentben is folyamatosan akadályozza, legutóbb hétfőn szavazta le a parlament igazságügyi bizottságában a vizsgálat kezdeményezését. Ennek oka szerintük az, hogy „takargatni akarják a 200 milliárdos csalás kormányzati támogatóit. (MTI)

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tarsoly szerint Orbán a hibás, hogy bebuktak, mert nem kaptak megfelelő támogatást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés