Összefogás a Jobbikkal? Nagyon fura véget érhet Orbán rendszere

2016. május 3. 9:59

Gyurcsány Ferenc
Sonline
Egyáltalán nem lelkesednék érte, de már nem tudom kizárni, hogy lesz majd olyan jelentős nyomás a szavazópolgárok részéről, hogy a 2/3-os törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők.

„Összefogás az ellenzéki oldalon? Először meg kell várni, mi történik az MSZP kongresszusán, ahol négy különböző karakterű ember az elnökjelölt. Nem mindegy, hogy ők jövő tavaszig hová jutnak el, mennyire lesz önbizalmuk. Szerintem biztosan szerveződik együttműködés a következő országgyűlési képviselő választások előtt, ha nem is olyan, mint 2014-ben volt. De lehet, mindegy, mit mondunk majd, mert a tapasztalatok szerint az emberek – úgy Tapolcán, mint Salgótarjánban is – előbb balról jobbra, majd jobbról balra átszavaznak a legesélyesebbnek tartott ellenzéki jelöltre.

Bekövetkezhet tehát az, amire nem gondolt Orbán Viktor, hogy a centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás. Előfordulhat, hogy a három nagy blokk – a baloldali ellenzék, a Jobbik és a Fidesz-KDNP – egyike sem szerzi meg a voksok 50 százalékát, s nyílt koalíciót sem köthetnek egymással. Megjegyzem: egyáltalán nem lelkesednék érte, de már nem tudom kizárni, hogy lesz majd olyan jelentős nyomás a szavazópolgárok részéről, hogy a 2/3-os törvények lebontása érdekében összefogjanak a mostani kormányzaton kívüli erők. Lehet, hogy nagyon fura véget ér majd a mai rendszer.” 

(via 888)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 383 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mielőtt mindenkit kiröhögnénk, a Jobbik is tud erről, vagy csak Ferenc Pátriárka a hülye, mint mindig?

A következőegnyilatkozása már arról fog szólni, hogy a Fidesz az náci, antiszemita, cigányellenes párt, a Jobbikra ezt csak a jbboldali médiumok sütötték rá.

Sajnos nem. Friszrrált, sikertelen emberek.

Vonakodva, de menni fog.
Az eredmény? Lásd: szdsz.

1. Ez a politikai fehérgalléros bűnöző majd megdöglik , hogy hatalomra jusson , s most már nyíltan megtagadja azt is , ami eddig "elvinek" tűnt a politikájában . Egy kalandor szerencselovag / nekünk balszerencse-"lovag" / , aki akár másnap teljesen másként cselekszik , mint amit ígért .
2. Nincs az a naiv választópolgár , aki ne látná , hogy egy ilyen "Jobbik"-"DK" koalíció eleve politikai torzszülött , kormányzásra életképtelen !

Kormányozni?
Ezen csak nevetni, vagy a következményén sírni lehet.

„Felerősödtek a mozgások a társadalomban. Nekem aztán van tapasztalatom arról, hogy milyen az, amikor viták, konfliktusok között kell kormányozni – mondta Gyurcsány Ferenc.”

A valóság.

„Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”

Na akkor korusban es hangosan:

Fasisztaaaaaaaaaaaa! Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaciiiiiiiiiiiii! Antiszemitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

(Meg minden amit Karacsony kapott mikor ezt felvetette mar 2010 utan)

Szlovákiában Fico ugyanígy jött vissza a hatalomba.

ferikém, ferikém a "Szélsőségek VONAzásába" kerültünk???


nácik a vérkomcsikkal karöltve döntik a rezsimet???


MUHAHAHAHAHAHA

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés